- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 34
Öyle yapacagım.canım rabbim herkesin yardımcısı olsun.hormonlarda bir yandan.evet canım haklısın. kimseden bekleme bişey. kendi işini kendin yap hasta değiliz şükür ki hamileyiz
geçicek bu günler hamileliğin en zor dönemi ilk 3 ay ve son ay bence.
Öyle yapacagım.canım rabbim herkesin yardımcısı olsun.hormonlarda bir yandan.
wendy senin tüp bebek mi kendiliğindenmi oldu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Allah c.c kucagımıza almayıda nasip eder inşallahay onlar çok fena ya, hormonların oyununa sağlam geliyoruz valla.
yok canım kendiliğinden oldu benim. bir kızım var 3 yaşını bitirdi. 3 ay önce 2. olsun dedik düşük oldu. şimdi rabbim yeniden nasip etti çok şükür sağlıkla alalım inşallah kucağımıza.
sen 6 yıl beklemişsin sanırım bebişlerini. rabbim yüzünü güldürmüş ne güzel
çok şükür rabbime devlettreyimde 2 yıl ücretsiz izin aldım özelde olsam işten ayrılrdım sanırım . yinede annelik işte hala üzülüyorum 2 yaşında daha konuşamazken kreşe bıraktığımailahi güldürdün beni
üzülme canım, hayata karşı ne kadar güçlü olacak o. şimdi bizim ona veremediğimiz herşeyi alıyor kreşten. kuzenim 4 aylıkken bırakmıştı kuzusunu.
Aynen öyle canımEvet gibi insan bi anlık bunalım. Uzun zamandır hiç böyle sinirlenmemiştim.dün nerdeyse sakinleştirici iğne vurdurmaya gidecektim.eşim sağolsun geldi biraz daha iyi oldum.insanlar beni zerre düşünmüyor ben onları düşünecegim diye kendimi yıpratıyorum.en iyisi anneni bile düşünmemek. Onlar seni 3 can taşımana rağmen düşünmüyorsa ne yapayım.
sakiz cignemeyi dene cnm. Gun icinde ise yariyor.. Fazla ilerlemeden dr ile gorus ilsc versin. Ben ilk gebeligimde ilac kullanabilecegimi bilmiyordum. Hastanelik olunca dr yazmisti.
günaydın canım
günaydın tatlım .pıfff 7. hafta içinde neredeyse hepinizin bulantısı başladı sanırım hadi hayırlısı olsun bakalım
Amannn o konulardan çok dertliyim açmayınAynen öyle canım
Benim sözde kayınvalidem çok düşkün bize
Tüp bebek tedavisine başladığımdan beri 1 kere aramadı gelmedi anca watsap tan mesaj attı çok kırgınım takmak istemiyorum ama üzüldüm şimdi bayramda gidince nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Allah c.c kucagımıza almayıda nasip eder inşallah
çok şükür rabbime devlettreyimde 2 yıl ücretsiz izin aldım özelde olsam işten ayrılrdım sanırım . yinede annelik işte hala üzülüyorum 2 yaşında daha konuşamazken kreşe bıraktığıma
Aynen öyle canım
Tüp bebek tedavisine başladığımdan beri 1 kere aramadı gelmedi anca watsap tan mesaj attı çok kırgınım takmak istemiyorum ama üzüldüm şimdi bayramda gidince nasıl davranmalıyım bilmiyorum
İlk kez böyle iğrenç bir bulantı yaşadım oğlumda yoktu.insallah devam etmez
Aynen öyle canım
Amannn o konulardan çok dertliyim açmayınbenim annem var Hamdolsun 3 Yıldır haftanın 2-3 günü gelir yardımetsin der toruna bakar Allah Razı olsun.kız kardeşim yok.akrabalarla mesafeliyim eşim de yardım eder ama o da misafir sevmez en gıcık Olduğum huyu kalabalıktan sıkılır hemen.görümceler 6 tane ama hayatta yardım etmezler düğünümden beri gıcık oldum el gibi davrandılar ben ne kadar yaklaştıysam onlar görümcelik yapmaya çalıştılar bende bayramda seyranda görüşüyorum.hayatta kendimi ezdirmem ya iyilik yaptıkça kafama çıktılar .beni dışladılar .snnemden Allah Razı olsun
Bana 3-4 saatten fazlası yasak dedi gideceğimiz yer 2 saat. Gitsem bi türlü gitmesem bi türlüBu hayat bana eşine ve çocuklarına sahip çıkıp hayatıma devam etmeyi öğretti. Artık dünyada düzen değişiyor. Sende sıkma canını su akar yolunu bulur.doktor yolculuk yasak dedi bu sene kendi kendimizeyiz.
Kızlar günlük 2 lt su yetermi fazla içemiyorum.
sen yine bir taneyle tecrübelisin ben ne yapacagım onuda bilmiyorum.kaynanam yaşlı zaten ona geç haber verecegiz.annem çalışıyor.kız kardeşimde hastanede yanında olurum diyor benim hastane çıkışında ihtiyacım var zaten.bende kim olur diye düşünüyorum. Rabbim hızır gibi birini karşıma çıkartır inşallah. En büyük kaygım o ama umutluyum rabbim yıllardır vermeyip şimdi iki tane birden veriyorsa sabrınıda yardımımada gelecek birini gönderir diye düşünüyorum.olmadı 3 ay yarım günlüğüne yardım edecek ücretli birini bulacagım. Rabbim inşallah maddi güç verirde kimseye muhtaç olmayız.Bana 3-4 saatten fazlası yasak dedi gideceğimiz yer 2 saat. Gitsem bi türlü gitmesem bi türlü
Watsap tan ah canım hep dua ediyorum falan yazıp durdu ama bir kere arayıp bi şeye ihriyacın varmı gelelimmi demedi kızım da bu süreç te bizle bir sürüklendi...
şimdi ikizler nasip olursa doğunca da insana ihtiyacımız olacak Allah yardımcımız olsun bize güç versin inşallah
İlk haftalarda içiyordum şimdi biraz üşüyorum ondan sonırımiçebiliyosan artır canım yok daha fazla içemiyorum dersen yeterli bence. ileri aylarda daha çok ihtiyacımız olacak.
İlk haftalarda içiyordum şimdi biraz üşüyorum ondan sonırım
Bilmiyorum kansızlıkmı ama ayağıma çorap üzerime birşeyler alıyorumkanın mı düştü acaba? gerçi havalar da biraz serinledi ya.