2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Insan merak etmeden duramiyor. Rabbim saglik sihhat verain butun bebeklerimize inşaallah saglikla kucagimiza alalim onemli olan o tabi ama iste biseyler denemeden de duramiyorum
Benim de kızım tuttu, bu erkek görünüyo şimdilik ama kızıma kız kardeş gelirse de hiç üzülmem, önceliğim zaten sağlık. Bi de Benim bi erkek kardeşim var, kız kardeşi olanlara hayran oluyorum keşke benimde olsa diye. O açıdan kızımın kız kardeşi olur diye çok sevinirim valla :)

Kızlar beta hcg lerim kafamı çok kurcalıyor okuyorum ama böle yüksek yok niye benimki bu kadar yüksek
10. Gün 592
12. Gün 2280
13. Gün 3780
Bi sıkıntı yoktur inşallah dimi
Merhaba benim ilk 31 iki gun sonra 75 4 gun sonra 2310 cikmisti canim bir sorun yok cok sukur keseyi gorduk gecen hafta pers 28 inde kalp atisini dinlemeye gidicez insallah

Benim ilk gebeliğim canımmm Genelde yukardan muayene oluyorsun ama kalp atışı için belki vajinal ultrason muayene olabilir

Bendeki gelismeler: istah durumum iyice kacti ve dengesizlesti ne guzel yumurta severken yiyemiyom simdi:KK43: normalde gunde 3 tane yerdim. yemek dusununce cok hafif bi bulanti oluyo belki psikolojik tam cozemedim. Bi de kilom ayni ama karin hafif cikti gaz mi nedir anlamadim. Sizde karin ne durumda?

Bendeki gelismeler: istah durumum iyice kacti ve dengesizlesti ne guzel yumurta severken yiyemiyom simdi:KK43: normalde gunde 3 tane yerdim. yemek dusununce cok hafif bi bulanti oluyo belki psikolojik tam cozemedim. Bi de kilom ayni ama karin hafif cikti gaz mi nedir anlamadim. Sizde karin ne durumda?
Benimde istahim pek yok . Ama surekli de aciktigim için yiyorum yedikten sonrada çıkartıyorum malesef. Benimde karnım hafif bir şekilde belirgin artık.

X