2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar beta hcg lerim kafamı çok kurcalıyor okuyorum ama böle yüksek yok niye benimki bu kadar yüksek
10. Gün 592
12. Gün 2280
13. Gün 3780
Bi sıkıntı yoktur inşallah dimi
Normalden 3-4 gun once dollenme olmus olabilir. Her ay ayni gun yumurtlamiyoruz. Bazen reglimiz bekledigimiz gunden birkac gun once gelebiliyor mesela. Gayet normal erken yumurtlamis olman. Yada ikizdir:)
Daha once de yazdim burda kac kere. Neden hcg ye baktirdin ki tup bebek degilse? Normalde yapmamiz gereken reglimiz geciktikten sonra bir sure bekleyip doktora gitmek ve kesenin gorunmesi. Hcg degerleriyle kendini strese sokuyorsun. Doktorlar umursamiyorlar o degerleri. Keseye bakiyorlar sonra kalp atisina cagiriyorlar.

Ya henüz kese yok ama rahimde kalınlaşma var. Kanamam yok. Herşey normal gibi.
Senin durumunu takip ettim canım çok şükür. Senin adına çok sevindim.

Canım inşallah kese ve kalp atışı haberini en kısa sürede alırsın :)

Stres yapma veren rabbim, sağlıkla alalım kucağımıza.

Sağol canım inşallah dediğin gibidir ama tüp bebek benimkisi o nedenle birden çok kez baktırılıyo

Kızımda Çin takvimi tutmuştu bakalım bunda tutacak mı :)

Valla o tarz deneyler bana pek inandırıcı gelmiyor, bi limonlu test vardı eşim yaptı galiba kocam hamile diyen falan vardı :)
Çamaşır suyu testiyle hamile olduğu tahmin edince bunuda denemek istedim
Çin takviminde kızım tuttu benim de bakalım hayırlısı Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Çamaşır suyu testiyle hamile olduğu tahmin edince bunuda denemek istedim
Çin takviminde kızım tuttu benim de bakalım hayırlısı Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Benim de kızım tuttu, bu erkek görünüyo şimdilik ama kızıma kız kardeş gelirse de hiç üzülmem, önceliğim zaten sağlık. Bi de Benim bi erkek kardeşim var, kız kardeşi olanlara hayran oluyorum keşke benimde olsa diye. O açıdan kızımın kız kardeşi olur diye çok sevinirim valla :)

Sağol canım inşallah dediğin gibidir ama tüp bebek benimkisi o nedenle birden çok kez baktırılıyo
Aa tup bebek oldugunu bilmiyordum. Benim de tup bebek. Uc kere baktirdim bende. Transferden 10 gun sonra 500 kusur ciktiysa ikiz olabilir oyleyse.

canım bu detayları bılmıyordum ama mesela benım doktorum tüp olmadığı halde 2 güne bir hcg istiyor :/

Aa tup bebek oldugunu bilmiyordum. Benim de tup bebek. Uc kere baktirdim bende. Transferden 10 gun sonra 500 kusur ciktiysa ikiz olabilir oyleyse.
Canım mesele beş yüz çıkması diil neden dörde katladığı iki günde bir ama öğrenicez hayırlısı inşallah

Canım mesele beş yüz çıkması diil neden dörde katladığı iki günde bir ama öğrenicez hayırlısı inşallah
E ikiz olabilir:))
Merak etme dis gebelik olsa asiri bir yukselme oluyormus, bir anda 10binlere cikiyormus fln. Kac embriyo koymuslardi?

E ikiz olabilir:))
Merak etme dis gebelik olsa asiri bir yukselme oluyormus, bir anda 10binlere cikiyormus fln. Kac embriyo koymuslardi?

Bende 2. Gebeligimde çift kese vardı bu yüzden yüksekti birinde bebeği gördü diğeri yok oldu düşük tehlikem vardı bu çift kese durumundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…