2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar beta hcg lerim kafamı çok kurcalıyor okuyorum ama böle yüksek yok niye benimki bu kadar yüksek
10. Gün 592
12. Gün 2280
13. Gün 3780
Bi sıkıntı yoktur inşallah dimi

Merhaba canım öncelikle gözün aydın, ne güzel ki Yıllar sonra kavuşmuşsun bebişine takıldığın şeylere bak. Bunlar hep hormonların oyunu bize :)

Beklentini ne kadar düşük tutarsan o kadar mutlu olursun, kim ne yaparsa yapsın sen kendinle ilgilen :) daha bunlar iyi günlerimiz :)

Kızlar beta hcg lerim kafamı çok kurcalıyor okuyorum ama böle yüksek yok niye benimki bu kadar yüksek
10. Gün 592
12. Gün 2280
13. Gün 3780
Bi sıkıntı yoktur inşallah dimi

Bence gayet iyi yükseliyo canım, maşallah.

Doktorlar en kötü yükseliş 2 günde bir %60 olmalı diyorlar ki seninki 2 katından fazla :)

Kızımda Çin takvimi tutmuştu bakalım bunda tutacak mı :)

Valla o tarz deneyler bana pek inandırıcı gelmiyor, bi limonlu test vardı eşim yaptı galiba kocam hamile diyen falan vardı :)

Kızlat bişey sorcm, gögüs ucu hassasiyetiniz varmı? varsa ne kadar devam edıyo. yada ilk baslarda olan sonra geçen bişeymi tecrübeliler ne diyor :))

Yol arkadaşım gözün aydın darısı bize inşaallah

Kızlat bişey sorcm, gögüs ucu hassasiyetiniz varmı? varsa ne kadar devam edıyo. yada ilk baslarda olan sonra geçen bişeymi tecrübeliler ne diyor :))

Canım Mayıs annesi mi oldun sende? Çok sevindim hayırla kucağına al inşallah.

Ben hamileliğimi göğüs hassasiyetinden anladım şahsen, normalde olmaz ama bu ara fazla oldu.

İlk gebeliğimde öyle çok hassasiyetin devam ettiğini hatırlamıyorum ama :)

Ya gerçektenmi ben henüz hiç bir drla görüşmedim inşallah kuzum sağolasın içime su serptin

Benim bi kızım var, 2. Gebeliğim, 2 ay önce de düşük yaptım maalesef ocak annesi olacaktım yoksa. Biraz daha tecrübeliyim bu konuda sanırım :)

Hiç korkma canım, inşallah kalp atışını da duyarsın en kısa sürede.

inşallah canım aminn,,

ya benıme 3 4 gündür vardı baya dokununca acıyodu falan ama şimdi hafifledi sanki arada artıp azalıyo, adet günleri geçince geçer diyor ya genelde insanlar merak ettim, adet dönemine denk geliyo galiba o ara adet olmayınca mı hassaslasıyo acaba dıye merak ettım

senın suan varmı hassasıyetın

Hayatım beta hcg yüzünden 1 hafta kendimi yedim boşuna ama ultrasonda keseyi gördük şükür bence ultrasona güven derim

Şu an yok ama ara ara yokluyo :)

Benim kızımda her adet döneminde adet ağrımı hissederdim mesela. Garip bi duygu inşallah sağ Salim gelsin bebişlerimiz :)

Canım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sorunsuz sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına yavrunu. İnsan endişe ediyor biraz sıradışı bir yükseliş olunca

Canım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sorunsuz sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına yavrunu. İnsan endişe ediyor biraz sıradışı bir yükseliş olunca

Amin, inşallah hepimiz hayırla kucağımıza alalım :)

Merak etme öyle çok Sıradışı bi yükseliş değil seninki.

Belki ikizdir hem belli olmaz :)

Kazen abiden 1. Mesajı istedim, bi sıkıntı olmazsa hepimizi kaydederiz ordan takip ederiz birbirimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…