- 8 Eylül 2012
- 20
- 8
Maalesef doktor mesaisi bittiği icin yarına kaldı.Bakan doktor bişey demedi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef doktor mesaisi bittiği icin yarına kaldı.Bakan doktor bişey demedi mi?
Ya henüz kese yok ama rahimde kalınlaşma var. Kanamam yok. Herşey normal gibi.Hayatım beta hcg yüzünden 1 hafta kendimi yedim boşuna ama ultrasonda keseyi gördük şükür bence ultrasona güven derim
Normalden 3-4 gun once dollenme olmus olabilir. Her ay ayni gun yumurtlamiyoruz. Bazen reglimiz bekledigimiz gunden birkac gun once gelebiliyor mesela. Gayet normal erken yumurtlamis olman. Yada ikizdir:)Kızlar beta hcg lerim kafamı çok kurcalıyor okuyorum ama böle yüksek yok niye benimki bu kadar yüksek
10. Gün 592
12. Gün 2280
13. Gün 3780
Bi sıkıntı yoktur inşallah dimi
Ya henüz kese yok ama rahimde kalınlaşma var. Kanamam yok. Herşey normal gibi.
Senin durumunu takip ettim canım çok şükür. Senin adına çok sevindim.
Sağol canım inşallah dediğin gibidir ama tüp bebek benimkisi o nedenle birden çok kez baktırılıyoNormalden 3-4 gun once dollenme olmus olabilir. Her ay ayni gun yumurtlamiyoruz. Bazen reglimiz bekledigimiz gunden birkac gun once gelebiliyor mesela. Gayet normal erken yumurtlamis olman. Yada ikizdir:)
Daha once de yazdim burda kac kere. Neden hcg ye baktirdin ki tup bebek degilse? Normalde yapmamiz gereken reglimiz geciktikten sonra bir sure bekleyip doktora gitmek ve kesenin gorunmesi. Hcg degerleriyle kendini strese sokuyorsun. Doktorlar umursamiyorlar o degerleri. Keseye bakiyorlar sonra kalp atisina cagiriyorlar.
İnşallah canım, teşekkür ederim.Canım inşallah kese ve kalp atışı haberini en kısa sürede alırsın :)
Stres yapma veren rabbim, sağlıkla alalım kucağımıza.
Çamaşır suyu testiyle hamile olduğu tahmin edince bunuda denemek istedimKızımda Çin takvimi tutmuştu bakalım bunda tutacak mı :)
Valla o tarz deneyler bana pek inandırıcı gelmiyor, bi limonlu test vardı eşim yaptı galiba kocam hamile diyen falan vardı :)
İnşaallah sende güzel haberler alırsın canımYa henüz kese yok ama rahimde kalınlaşma var. Kanamam yok. Herşey normal gibi.
Senin durumunu takip ettim canım çok şükür. Senin adına çok sevindim.
Çamaşır suyu testiyle hamile olduğu tahmin edince bunuda denemek istedim
Çin takviminde kızım tuttu benim de bakalım hayırlısı Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım.İnşaallah sende güzel haberler alırsın canım
Aa tup bebek oldugunu bilmiyordum. Benim de tup bebek. Uc kere baktirdim bende. Transferden 10 gun sonra 500 kusur ciktiysa ikiz olabilir oyleyse.Sağol canım inşallah dediğin gibidir ama tüp bebek benimkisi o nedenle birden çok kez baktırılıyo
23 Temmuz canım. 4+2 yim :)
Yarın sabah doktora gidicem inşallah bi sıkıntı yaşamam, içimde ufak bi korku da yok değil.
Normalden 3-4 gun once dollenme olmus olabilir. Her ay ayni gun yumurtlamiyoruz. Bazen reglimiz bekledigimiz gunden birkac gun once gelebiliyor mesela. Gayet normal erken yumurtlamis olman. Yada ikizdir:)
Daha once de yazdim burda kac kere. Neden hcg ye baktirdin ki tup bebek degilse? Normalde yapmamiz gereken reglimiz geciktikten sonra bir sure bekleyip doktora gitmek ve kesenin gorunmesi. Hcg degerleriyle kendini strese sokuyorsun. Doktorlar umursamiyorlar o degerleri. Keseye bakiyorlar sonra kalp atisina cagiriyorlar.
O bende var canım, hafif batmalar ara ara oluyo hala.bende perşembe gidicem canım, ara ara batmalar oluyo daha cok boyle cekılme hıssı gıbı ama normalmi bilemiyorumda,
O bende var canım, hafif batmalar ara ara oluyo hala.
Senin bat neydi? Aynı mıyız yoksa?
Canım mesele beş yüz çıkması diil neden dörde katladığı iki günde bir ama öğrenicez hayırlısı inşallahAa tup bebek oldugunu bilmiyordum. Benim de tup bebek. Uc kere baktirdim bende. Transferden 10 gun sonra 500 kusur ciktiysa ikiz olabilir oyleyse.
Alla allaa acaba keseyi goremeyecek kadar erken gittin de oyalamak mi istiyorcanım bu detayları bılmıyordum ama mesela benım doktorum tüp olmadığı halde 2 güne bir hcg istiyor :/
E ikiz olabilir:))Canım mesele beş yüz çıkması diil neden dörde katladığı iki günde bir ama öğrenicez hayırlısı inşallah
E ikiz olabilir:))
Merak etme dis gebelik olsa asiri bir yukselme oluyormus, bir anda 10binlere cikiyormus fln. Kac embriyo koymuslardi?