- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 34
Amin inşallahİnşallah canım sağlıkla alırız kucağımıza. İnşallah herşeyleri normal olur bebişlerimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahİnşallah canım sağlıkla alırız kucağımıza. İnşallah herşeyleri normal olur bebişlerimizin
Bendeki gelismeler: istah durumum iyice kacti ve dengesizlesti ne guzel yumurta severken yiyemiyom simdi normalde gunde 3 tane yerdim. yemek dusununce cok hafif bi bulanti oluyo belki psikolojik tam cozemedim. Bi de kilom ayni ama karin hafif cikti gaz mi nedir anlamadim. Sizde karin ne durumda?
Merhaba kızlar ben burada. Çok yeniyim.. Allah nasip ederse benimde bir minigim olcak
Bende emziriyorum doktor 5. Aya kadar emzirebilirsin dedii
kesmeye kiyamiyorum suan bile memede:)
günaydın canımGünaydınlar efendim
günaydın tatlım .pıfff 7. hafta içinde neredeyse hepinizin bulantısı başladı sanırım hadi hayırlısı olsun bakalımGünaydın kızlar güne çok feci bulantıyla basladim
Eveett hiç yemek yememiş gibi acıkma saatim geldi midem gurul gurul
Bendeki gelismeler: istah durumum iyice kacti ve dengesizlesti ne guzel yumurta severken yiyemiyom simdi normalde gunde 3 tane yerdim. yemek dusununce cok hafif bi bulanti oluyo belki psikolojik tam cozemedim. Bi de kilom ayni ama karin hafif cikti gaz mi nedir anlamadim. Sizde karin ne durumda?
5 te bendede vardi. 7 de dum duz. Sislik ve gaz azaliyor 7 debhcg arttıkça bulantı durumu artarmış, 7. hafta yükselmeye başlamıştır artık senin, psikolojik değildir o eminim.
benim daha 5. haftam ama göbüş böyle sivri bi şekilde çıkmaya başladı sanki
Merhaba kızlar ben burada. Çok yeniyim.. Allah nasip ederse benimde bir minigim olcak
Günaydınlar efendim
Günaydın kızlar güne çok feci bulantıyla basladim
gunaydiiiiin
Bende emziriyorum doktor 5. Aya kadar emzirebilirsin dedi
5 te bendede vardi. 7 de dum duz. Sislik ve gaz azaliyor 7 de
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah bizler içinde yavrularımız içinde. Uykudan kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum nolacak bu uyuklamalar ben on saat uyusam yetmiyo
bilgi sahibi olanınız varmı arkadaşlar çooook başım dönüyor dün iki üç defa düşme tehlikesi atlattım ve arabayla işe geliyorum resmen yolsa korku içindeyim bu baş dönmesi normal mi
Belki cok yoruluyorsundur bunyen zayif dusmustur. Yada kansizlik... bencede doktorla gorus allah korusun dusmek falan cok kotu hamileykenbilgi sahibi olanınız varmı arkadaşlar çooook başım dönüyor dün iki üç defa düşme tehlikesi atlattım ve arabayla işe geliyorum resmen yolsa korku içindeyim bu baş dönmesi normal mi
Ilk hamilrligimde 16 saat uyur uykuya doymazdım:)))Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah bizler içinde yavrularımız içinde. Uykudan kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum nolacak bu uyuklamalar ben on saat uyusam yetmiyo
Amin kuzumSağ ol canım çok amin bu süreci inşallah birlikte mutlu sonla bitiricez:)
İlk bebek erkek mi peki çok uyuyanların erkek olurmuş annem öyle söylüyorIlk hamilrligimde 16 saat uyur uykuya doymazdım:)))
Evet malesef erken doğumla kaybetmistim ama erkekti. Allah hahirlisini versin:) cin takvimi sana ne diyorİlk bebek erkek mi peki çok uyuyanların erkek olurmuş annem öyle söylüyor