2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok canım ya en sevdiğim şeyler bile hoş gözükmüyor bana hele et nefret ederim şimdiden böyleysek kusmalar başlayınca ne yapcaz bizz

kizıar sivilced3n yakinan arkadaslar olmus benimde var yuzumde boyle ucsyz.kizimda yokdu sanki.ama hatirlamiyorum tam oıarak..bir yerde okudum erkek bebis bekleyenlerde testesteron hormonuna bagli sivilcelrnme oluyirmus.nr kadar dogru acaba

Hiç sorma kusmadım hiç ama kusacak gibi olup durduruyorum kendimi bakalım hayırlısı
Bende öyleyim valla zaten çok yemek seçerim ben her gün ne yesem diye kara kara düşünüyorum ama yeşil zeytin baya bastrdı miğdemi tavsiye ederim hem tuzlu hem ekşi

kizıar sivilced3n yakinan arkadaslar olmus benimde var yuzumde boyle ucsyz.kizimda yokdu sanki.ama hatirlamiyorum tam oıarak..bir yerde okudum erkek bebis bekleyenlerde testesteron hormonuna bagli sivilcelrnme oluyirmus.nr kadar dogru acaba
Benimde aksine normalde yüzünde sivilce olurdu alnimda bir kaç tane şimdi hiç bişey kalmadı çin takvimine baktım erkek diyor

Evet inşallah saglikla kucagimiza alalım. Ben çok heyecanlıyım isim bile düşünmeye başladım korkuyorum sonrada nazar edecemm bişey olacak diye Allah korusun
inşallah gonlundeki olur canim.benim dunyalar tatlisi 1kizim var bu da erkek olursa cok sevinirim.her ikisinde tadalim diye

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel olur bir kız bir erkek.
amin canim inşallah.ilk bebisde hic dusunmuyordum cunsiyyeti ne diye ve 19haftada tam olarak soylediıer cinsiyyetini.ama simdi cok heyecanli.belirtiler erkek gibi.kizimda gozum acilmiyordu uykudan sabah 7a aksam 12 ayakdayim.calisiyorum hatta eczaciyim surekli ayakdayim.ama hic oylr uyku falan yok.

ben bugün gittim endokrinolojiye ilaca devam 2 ay sonra yine gel dedi. ilk 3 ay 2.5 altında olması lazım sonra 3ün altında olması lazım dedi. sen başka bir doktora da sor bi istersen. benim ilkinde doğum yaptığım gibi doz yükseltmişti mesela yoksa sütün kesilebilir demişti metabolizma yavaşlıyor ya tsh yükselince o yüzden

Canım aynen bende yüzüme bakamıyorum aynada.. kızıma hamileyken beybi face bi kadindim yafuu.. birde hep yorgunum bu aralar baş ağrısı çok senin gectimi

Aman kızlar yemelere dikkat :) Sonra o kilolar nasıl gidecek diye düşünmeyelim :) İlk hamileliğimde 25 kilo aldım :)) Şimdi bakalım neler olacak

Canım el ayak hastalığını duydun mı ne iyi gelebilir Dr gittik krem şurup verdi

Canım aynen bende yüzüme bakamıyorum aynada.. kızıma hamileyken beybi face bi kadindim yafuu.. birde hep yorgunum bu aralar baş ağrısı çok senin gectimi
evet canim benimde kizimda yuzum parliyordu.sivilcede yanilmiyorsam 12hafradan sonra cikdi.bu kez 6haftadan sivilcelendim.bas agrimda gecmedi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…