- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.461
yok o ne ki burda hic duymadim canimCanım el ayak hastalığını duydun mı ne iyi gelebilir Dr gittik krem şurup verdi
ben 27.28kilo almisdim canim son aylarda fena catladim.dizarkasi koltukalti karnim cok fena neyseki beyazladilar sonra.bu kez daha dikkatli olucamAman kızlar yemelere dikkat :) Sonra o kilolar nasıl gidecek diye düşünmeyelim :) İlk hamileliğimde 25 kilo aldım :)) Şimdi bakalım neler olacak
ben 27.28kilo almisdim canim son aylarda fena catladim.dizarkasi koltukalti karnim cok fena neyseki beyazladilar sonra.bu kez daha dikkatli olucam
Ya sorma ellerde ayaklarda ağızda büyük sivilce gibi bişey yemiyo ateş de yaptı ve 1 hafta daha cekersiniz dedi Dr Suriyelilerle gelmiş bu hastalık diyo Dryok o ne ki burda hic duymadim canim
ben bugün gittim endokrinolojiye ilaca devam 2 ay sonra yine gel dedi. ilk 3 ay 2.5 altında olması lazım sonra 3ün altında olması lazım dedi. sen başka bir doktora da sor bi istersen. benim ilkinde doğum yaptığım gibi doz yükseltmişti mesela yoksa sütün kesilebilir demişti metabolizma yavaşlıyor ya tsh yükselince o yüzden
Oh maşallah ekşi ekşi yarasın miniğeselam kizlar.bugun 1butun limon yedim boyıe tuzlayarak..simdide tansiyonum dusuk .basim agriyor.bide canim yaprak sarma cekiyorbenim bebis bana oyun oynuyor resmen
Sanırım arkadaşlar Gönüller'inden geçeni yazmışKızlar anlamadığım birşey var mayıs 2018 anneleri topiğindeyiz nasıl oluyorda çocukların cinsiyeti belli olanlar oluyor yukarıdaki ankette gördüm ? Kaçıncı haftada öğrendiniz ?
Ay seninle aynı şeyleri okuyoruz yâ ben de öyle okuyup çok ümitlendim inşallah diyekizıar sivilced3n yakinan arkadaslar olmus benimde var yuzumde boyle ucsyz.kizimda yokdu sanki.ama hatirlamiyorum tam oıarak..bir yerde okudum erkek bebis bekleyenlerde testesteron hormonuna bagli sivilcelrnme oluyirmus.nr kadar dogru acaba
Normalde kız çirkinleştirir erkek güzelleştirir derler yâ başta değil de sonradan çok çirkinleşmiştim. Şimdi baştan çirkinim böyle devam etmez inşallahÇok çirkinleştim ben ya . Kızım da böyle olmamıştım
ben 27.28kilo almisdim canim son aylarda fena catladim.dizarkasi koltukalti karnim cok fena neyseki beyazladilar sonra.bu kez daha dikkatli olucam
Bu sefer 12-13 almak istiyorum ilk hamilelikte ne bulduysam yedim son 2 ayda :) 55 kiloyum bakalım ilerleyen günler ne gösterecek :)
Geçmiş olsun canım bizde de oldu geçen ay. Bir ilacı Yok maalesef virüs olduğu için. Kaşımaması ve ellerini gözüne sürmemesi gerektiğini söylemişti dr. Sürekli yıkamıştım ben Allah şifa versinYa sorma ellerde ayaklarda ağızda büyük sivilce gibi bişey yemiyo ateş de yaptı ve 1 hafta daha cekersiniz dedi Dr Suriyelilerle gelmiş bu hastalık diyo Dr
Oh maşallah ekşi ekşi yarasın miniğe
Sanırım arkadaşlar Gönüller'inden geçeni yazmış
Ay seninle aynı şeyleri okuyoruz yâ ben de öyle okuyup çok ümitlendim inşallah diyeBenim de kuzumda hiç yoktu arkadaşın dediği gibi baby face
Normalde kız çirkinleştirir erkek güzelleştirir derler yâ başta değil de sonradan çok çirkinleşmiştim. Şimdi baştan çirkinim böyle devam etmez inşallah
Sat kar neredeyse aynı benim de 5Merhabalar
Benim 5 yaşında bir oğlum var.
Sat 4 ağustos. Henüz kese için gitmedim erken diye sadece 2 kere kan verdim değerim 2 katı artmıştı. Şimdi beklemedeyim. Bulantim halsizlik filan yok şimdilik çok şükür. Oğlumda 3 ay bulantı yaşadım.
El ayak hastalığı maalesef çok arttı. Krem ve şurup yeterli. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Ben ilk gebeliğimin 8. ayına kadar çatlak kremi kullandım, hiç çatlağım yoktu. Krem bitince doğuma kadar bebe yağı ile idare edeyim dedim, acıya acıya çatladı karnımKızlar ben bebek yağı kullanmıştım ilkinde baya fayda etmişti çok az çatlağım var diyebilirim :)
Doğumlar aynı zamanlarda olacak desene. Gerçi benim ilki sezeryan ikincide öyle olacak bu durumda.Sat kar neredeyse aynı benim de 5
Benimde ilk sezeryanla ama ikinciyi kısmet olursa normal istiyorumDoğumlar aynı zamanlarda olacak desene. Gerçi benim ilki sezeryan ikincide öyle olacak bu durumda.
Doktorun destekliyor mu peki? Benim doktorum riskli buluyor. Yoksa bende hevesiydim ikincisini normal yaparım diye. Birde benim çatım dar oğlum 4100 gr doğdu ve sancim vardı. Fakat aşağıya inemiyordu çatı dar ve kendisi iriydi diye. Geceden sabaha sancı çektim fakat açılma olmadığı için sezeryana alındım.Benimde ilk sezeryanla ama ikinciyi kısmet olursa normal istiyorum
Bir arkadaşım yaptı 6 ay önce falan onun doktoruna gidicem.son aylar olmazda zorlamam. Benim oğlumda açılmamış var sancim yoktu kilolu catindar kolu takılır kullanamaz i bu derken biz anlamadan sezeryanla oldum 3750 doğmuştu oğlum bilmiyorum kismetimde varsa olur inşallah normalDoktorun destekliyor mu peki? Benim doktorum riskli buluyor. Yoksa bende hevesiydim ikincisini normal yaparım diye. Birde benim çatım dar oğlum 4100 gr doğdu ve sancim vardı. Fakat aşağıya inemiyordu çatı dar ve kendisi iriydi diye. Geceden sabaha sancı çektim fakat açılma olmadığı için sezeryana alındım.
Ahaha inşallah bunda da güzel olmaya devam ederiz Allah kahretmesin güzel anneyiz işteKızım da cildim hamile 3 aylıktan itibaren pamuk gibi ve pürüzsüzdü ya çokta güzelleşmişim öyle
Ama zaten çatlaklar son ay olur ki. Hatta Doğumdan sonra belli olurBen ilk gebeliğimin 8. ayına kadar çatlak kremi kullandım, hiç çatlağım yoktu. Krem bitince doğuma kadar bebe yağı ile idare edeyim dedim, acıya acıya çatladı karnım
Araları ne kadar kiBenimde ilk sezeryanla ama ikinciyi kısmet olursa normal istiyorum
Benim eşim inanılmaz heyecanlı gidelim bi deneyelim şansımızı ne kaybederiz diyor.. bir de biz zamanın da çok istedik olmadı bıraktık şimdi de inanamıyo gözüyle görmek istiyo :) belki bu akşam giderizYaa sonunda kendim gibi birini bulabildim. Ben biraz önce 5 haftaligim dedim ama yanlış hesaplamisim 4+2 yim suan. Sanirim 4 haftalik oluyor değil mi ? Bende çok kararsızim. Adetten once kan testi yaptırdım. 19.36 çıktı. Hamilelik var ama değer biraz düşük gibi geldi bana. O yüzden aslında gidipte bi anormallik var mı görmek istiyorum. Kimisi gitme diyor kimisi git diyor. Ben gitme taraftariyim ama bilemiyorum işte. Siz ne yapmayı dusunuyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?