• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın kızlar bugün dr gideceğim 10.30 randevum var :rolleyes: veee yarın oğlumun doğum günü pasta siparişi verceğim hazırlıklar yapacagim inslh
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz epey kalabaliklastik:KK71: uzun maratonu guzel gecirmek dilegiyle :KK5:
Canım randevun nasıl geçti peki bende senle aynı günüm bı de :KK200:

Kaderdaşım benim göbek büyümedi de kevgire döndü iğnelerden :bicak: Çin takvimine bende cesaret edersem bakarım , fakat benim yüzümde solukluk var ve sürekli uyuyasın var gören herkes kızın olacak ; kız çocuğu anneyi yorar diyor . Hayırlısı bakalım . Canım ben gratisten kakao yapı aldım özel bi karışım çatlaklar için ama bi kaç tecrübeli anneye danışınca mustela çatlak öncesi kremini önerdiler.
Benim de sürekli bir halsizlik ve uyku durumum var . Şuan suratım sivilce kaybıyooo ve çirkinleştim :( Kızım da cildim o kadar güzeldi ki anlatamam ve pire gibiydim ne uyku ne yorgunluk :)) çatlak içn hiç o kadar para vermeye değmez ben bebek yağı vazelin ne bulsam sürmüştüm hiç çatlağım olmadı :)

Benim de sürekli bir halsizlik ve uyku durumum var . Şuan suratım sivilce kaybıyooo ve çirkinleştim :KK43: Kızım da cildim o kadar güzeldi ki anlatamam ve pire gibiydim ne uyku ne yorgunluk :)) çatlak içn hiç o kadar para vermeye değmez ben bebek yağı vazelin ne bulsam sürmüştüm hiç çatlağım olmadı :)
O dönemler yâni senin haftalarında ben de öyleydim :halay: aşırı bir sivilcelenme oldu bende de. İlk hamileliğimde yâni kızımda ne halsizlik ne sivilce hiçbişey yoktu ☺️
Şimdi bütün belirtiler kayboldu sanki

image.jpg
Can'ım ne kremi bu? Çatlak falan için mi?bizde mi kullansak
Şimdilik gratisten aldığım yağı kullanıyorum ben , mustela alıcam bulabilirsem .

Benim de sürekli bir halsizlik ve uyku durumum var . Şuan suratım sivilce kaybıyooo ve çirkinleştim :KK43: Kızım da cildim o kadar güzeldi ki anlatamam ve pire gibiydim ne uyku ne yorgunluk :)) çatlak içn hiç o kadar para vermeye değmez ben bebek yağı vazelin ne bulsam sürmüştüm hiç çatlağım olmadı :)
Haklısın yeter ki cilt nemlensin bulabilen alabilen kullansın öteki türlü Hindistan cevizi yağı zeytinyağı vazelin her türlü cildi esnetir zaten

selam kizlar.bugun 1butun limon yedim boyıe tuzlayarak..simdide tansiyonum dusuk .basim agriyor.bide canim yaprak sarma cekiyor :KK66: benim bebis bana oyun oynuyor resmen
Aşerme midir takıntı mıdır bilmiyorum bende sabahın köründe 5:30 da kaşarlı koca tostu gömdüm mideye . :kk77:

Bebişler altüst etti bünyemizi valla tatlıdan nefret eder oldum yeşil elma yeşil zeytin böyle geçicek günler anlaşılan :süslü:
Sevdiğimiz şeylere yönelmek gerekiyormuş bana ilk haftalarda eşim et yüklemesi yaptı şu an bile et yazarken kusasım geliyor tövbe daha yemem :kusmuk:
Sizi siziiii hamilelik bahane yemek şahane oooohhh afiyet bal şeker olsun kızlar :KK50: Dilaraginosss Dilaraginosss C Chivas Regal
yiyelim şişelim :eğlence: gerçekten psikolojik midem bulanıyor ama birşey yemezsem çocuk aç kalıcak sanıyorum canım ne çeker acaba diye yemek düşünüyorum sonra hemen birini seçip yiyorum :kk77::63:bahanede olabilir tamam mıı:63:

Back