• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlaar sellam ben bugun 4+5 oldum önümüzdeki hafta için randevu alacagım hatta bide 6. haftayı beklesem mi diyorum en azından gittiğime değer. birde benim belimde sızlama gibi bi ağrı var sizde de var mı

Kızlarrr selaaam. Sat 29 temmuz 20 ağustosta kanda öğrendim gebeliğimi. Bugün ilk kontrolümüz vardı gittik. Biz sadece kese beklerken doktor direk miniğimizin kalbini dinlettii ❤ okadar ağladım okadar mutluyumkii allah isteyen herkese nasip etsin. Tam adetle birebir gidiyoruz. 5+6 günlükmüşüz teyzeleri ❤

Bende sizin gibiyim.. 4+4 bugün doktora ne zaman gitmeliyim bilemiyorum.. herkes bişey söylüyor kafam karıştı. kimi git keseye baksınlar diyor, kimi gitsen de bişe gözükmez 6-7. haftaları bekle diyor.. bu akşam gitsem mi gitmesem mi karar veremedim..
Canım ben dün doktora gittim . Doktorum bana keseyi görebilmemiz için en erken 4+2 olması gerekiyor dedi

Kızlarrr selaaam. Sat 29 temmuz 20 ağustosta kanda öğrendim gebeliğimi. Bugün ilk kontrolümüz vardı gittik. Biz sadece kese beklerken doktor direk miniğimizin kalbini dinlettii ❤ okadar ağladım okadar mutluyumkii allah isteyen herkese nasip etsin. Tam adetle birebir gidiyoruz. 5+6 günlükmüşüz teyzeleri ❤
Maşallah canım ya Rabbim bize de göstersin o günleri inşallah Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin canım benim ☺️☺️

normal belde ve kasıkta agri olmasi
Kızlaar sellam ben bugun 4+5 oldum önümüzdeki hafta için randevu alacagım hatta bide 6. haftayı beklesem mi diyorum en azından gittiğime değer. birde benim belimde sızlama gibi bi ağrı var sizde de var mı

Kızlar nasıl geçiyor belirtiler herkes kalp atışı derdinde ben daha betahcg 2 günönce 125 di bugün 290olmuş 48 saatte iyi mi ki artışı

:KK48::KK48: . Senin sabırsız bir kaderdasin var biliyorsun . Ben dayanamayip hemen baktım. Eğer kız çocuğu yorarsa ben normal gunumdeki gibiyim hatta k.validem yüzün Işıl Işıl parlıyor dedi. Aklımda deli sorular:KK16: sağlıklı olsunlar da benim icin cinsiyeti çokta önemli değil ama ah benim bu içimde durdurulamayan sabırsızlıgim. Önerilerin için teşekkür ederim bende alayım şimdiden baslayacakmiyiz sürmeye.
Evet canım mutlaka duştan sonra yedir kendine masajla göğüslere göbeğe ve yan kısımlara birde üst bacaklara . Ben her duş sonrası yağlı pehlivanlar gibi oluyorum :KK53:

B
bence

6. haftaya kadar bekleyin ben de beklicem 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum ilk hamileligimde erken gittim gorunmedi 7. haftada gorundu karindan

Biz 5+2 iken gördük keseyi doktor 2 hafta sonra gelin kalp atışını izleyelim dedi bir haftamız kaldı kalp atışını dinlemeye

Selam kızlar Çarşamba doktora gittim kese göründü 5+0 da. Ben o yolc salk o göremedim ama maalesef :( üşüme ve kaşıntı çok k fazla
Aranızda kol ve bacağı kaşınan var mı arkadaşlar

Kızlar ben bebek yağı kullanmıştım ilkinde baya fayda etmişti çok az çatlağım var diyebilirim :)

Back