- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.481
5 yaşında oğlumAraları ne kadar ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 yaşında oğlumAraları ne kadar ki
Benim de 3 yaşında bir oğlum var beklenen doğum tarihimiz aynı gün sağlıkla kucağımıza alırız inşallah5 yaşında oğlum
Giderseniz banada haber verir misiniz ? Bende yarın gitmeyi düşünüyorum. Hamile kaldigimiz tarihler aşağı yukarı aynı. Eğer bi gelişme olursa bende ona göre giderim en azından.Benim eşim inanılmaz heyecanlı gidelim bi deneyelim şansımızı ne kaybederiz diyor.. bir de biz zamanın da çok istedik olmadı bıraktık şimdi de inanamıyo gözüyle görmek istiyo :) belki bu akşam gideriz
bende :)Benimde ilk sezeryanla ama ikinciyi kısmet olursa normal istiyorum
Benim de 3 yaşında bir oğlum var beklenen doğum tarihimiz aynı gün sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Amin inşallah bide kız olursa deyme keyfime
bugün doktora gittim 5+6 günlük dedi kese gözüktü ama bebek gözükmedi aynısını yaşayan var mi
Canim sorduk bsska doktora baslayacagim yarin hapa. Insallah hemen ise yarar ve bebise birsey olmamistir. Cok sagol cevabin icin simdi kac sebin tsh degeerin?ben bugün gittim endokrinolojiye ilaca devam 2 ay sonra yine gel dedi. ilk 3 ay 2.5 altında olması lazım sonra 3ün altında olması lazım dedi. sen başka bir doktora da sor bi istersen. benim ilkinde doğum yaptığım gibi doz yükseltmişti mesela yoksa sütün kesilebilir demişti metabolizma yavaşlıyor ya tsh yükselince o yüzden
İlk gebeliğin de bende 9 ay troid ilacı kullandım sapasağlam doğdu Allah'a şükürCanim sorduk bsska doktora baslayacagim yarin hapa. Insallah hemen ise yarar ve bebise birsey olmamistir. Cok sagol cevabin icin simdi kac sebin tsh degeerin?
Ayyy sağlıkla kucagimiza alalım inşallah bizde 7 haftalık olduk hala inanamyoruz yıllar sonra olunca hayal gibi geliyor bazen.Benim eşim inanılmaz heyecanlı gidelim bi deneyelim şansımızı ne kaybederiz diyor.. bir de biz zamanın da çok istedik olmadı bıraktık şimdi de inanamıyo gözüyle görmek istiyo :) belki bu akşam gideriz
erkek cocuklari anneyi guzellestirirmis benim ilk hamileligimde sivilce yoktu simdi var ilk cocugum erkekBenimde aksine normalde yüzünde sivilce olurdu alnimda bir kaç tane şimdi hiç bişey kalmadı çin takvimine baktım erkek diyor
ben 6 hafta 1 gunlukken gittimde bile kese bos gozukdu ust duzey ultrasyona alindim orada bile zor gozukdu doktor bu yuzden hafta tekrar cagirdu darlanma yani
Bugünlük ikna ettim gitmicez çünkü gerçekten çok erken şimdi bişey gözükmücek stres yapmak istemiyorum ama gidersem mutlaka haber ederimGiderseniz banada haber verir misiniz ? Bende yarın gitmeyi düşünüyorum. Hamile kaldigimiz tarihler aşağı yukarı aynı. Eğer bi gelişme olursa bende ona göre giderim en azından.
Bizim de öyle 5 sene sonra oldu çok şükür..Ayyy sağlıkla kucagimiza alalım inşallah bizde 7 haftalık olduk hala inanamyoruz yıllar sonra olunca hayal gibi geliyor bazen.
Canım işaretlemiş olması gerekmiyor mu benimki bebeği işaretledi dur bak atayım ben yolk sac kesesi falan görmedim bebişte baya köşeye saklanmışKızlar bu ultrason görüntüsünde yolk sac üzerinde bebiş gören var mı? ben mi hayal görüyorum ??
Eki Görüntüle 2042284
Canım işaretlemiş olması gerekmiyor mu benimki bebeği işaretledi dur bak atayım ben yolk sac kesesi falan görmedim bebişte baya köşeye saklanmış