• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim eşim inanılmaz heyecanlı gidelim bi deneyelim şansımızı ne kaybederiz diyor.. bir de biz zamanın da çok istedik olmadı bıraktık şimdi de inanamıyo gözüyle görmek istiyo :) belki bu akşam gideriz
Giderseniz banada haber verir misiniz ? Bende yarın gitmeyi düşünüyorum. Hamile kaldigimiz tarihler aşağı yukarı aynı. Eğer bi gelişme olursa bende ona göre giderim en azından.

ben bugün gittim endokrinolojiye ilaca devam 2 ay sonra yine gel dedi. ilk 3 ay 2.5 altında olması lazım sonra 3ün altında olması lazım dedi. sen başka bir doktora da sor bi istersen. benim ilkinde doğum yaptığım gibi doz yükseltmişti mesela yoksa sütün kesilebilir demişti metabolizma yavaşlıyor ya tsh yükselince o yüzden
Canim sorduk bsska doktora baslayacagim yarin hapa. Insallah hemen ise yarar ve bebise birsey olmamistir. Cok sagol cevabin icin simdi kac sebin tsh degeerin?

Benim eşim inanılmaz heyecanlı gidelim bi deneyelim şansımızı ne kaybederiz diyor.. bir de biz zamanın da çok istedik olmadı bıraktık şimdi de inanamıyo gözüyle görmek istiyo :) belki bu akşam gideriz
Ayyy sağlıkla kucagimiza alalım inşallah bizde 7 haftalık olduk hala inanamyoruz yıllar sonra olunca hayal gibi geliyor bazen.

ben 6 hafta 1 gunlukken gittimde bile kese bos gozukdu ust duzey ultrasyona alindim orada bile zor gozukdu doktor bu yuzden hafta tekrar cagirdu darlanma yani

Bizim sat aynı galiba canım 25 temmuz.. 15. gün çatladı yumurtam yani geç döllenme olduğunu düşünmüyorum. Bugün gripten dolayı gittim dr.a kese ve yolk sac göründü ama embriyo görünmedi. 4 gün önce bolu da bi lekelenme yaşadığım için kontrole gitmiştim orda bebek görünmüştü ama kalp atışı ancak haftaya duyulur demişti. Usg farkından mı kaynaklanıyor anlamadım ama kafam bayaa karıştı :( Hemşire düşük falan olsa kesede büzüşme olurdu gayet güzel görünüyor dedi.. Umudum haftaya kaldı anlayacağın..

Giderseniz banada haber verir misiniz ? Bende yarın gitmeyi düşünüyorum. Hamile kaldigimiz tarihler aşağı yukarı aynı. Eğer bi gelişme olursa bende ona göre giderim en azından.
Bugünlük ikna ettim gitmicez çünkü gerçekten çok erken şimdi bişey gözükmücek stres yapmak istemiyorum ama gidersem mutlaka haber ederim

Kızlar bu ultrason görüntüsünde yolk sac üzerinde bebiş gören var mı? ben mi hayal görüyorum ??

upload_2017-9-8_21-47-48.png

Back