- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.381
Cinsiyet için tüm samimiyetimle söylüyorum bi isteğim yok müddeti karnımda tamamlansın zamanında sağlıklı doğurabileyim bana yeter . Ama tecrübeliler nasıl da yorum yapıyor kız sa şöyle erkekse böyle olur diyeCin takvimi gecen sefer bana cikmadi ama bende kendimi yorgun hissediyorum Kiz gibi sanki kismet
Saglikli olsunlar zamanla daha cok yorum yapacaz canim guzel paylasimlarimiz olcak insallahCinsiyet için tüm samimiyetimle söylüyorum bi isteğim yok müddeti karnımda tamamlansın zamanında sağlıklı doğurabileyim bana yeter . Ama tecrübeliler nasıl da yorum yapıyor kız sa şöyle erkekse böyle olur diye
Teşekkür ederim. Allah bağışlasın maşallah ne güzelBenim 2 bebegim olacak Kismet olursa 3 yasinda bi oglusum var canim suan gazdan dolayi siser patlayacak Gibi olursun iner gobeginede bebek yagi sur catlak olmuyor
Hayırlısıyla canımSaglikli olsunlar zamanla daha cok yorum yapacaz canim guzel paylasimlarimiz olcak insallah
Cok sagol canim benim darisi basinaTeşekkür ederim. Allah bağışlasın maşallah ne güzel
Kaderdaşım benim göbek büyümedi de kevgire döndü iğnelerdenÇin takvimine bende cesaret edersem bakarım , fakat benim yüzümde solukluk var ve sürekli uyuyasın var gören herkes kızın olacak ; kız çocuğu anneyi yorar diyor . Hayırlısı bakalım . Canım ben gratisten kakao yapı aldım özel bi karışım çatlaklar için ama bi kaç tecrübeli anneye danışınca mustela çatlak öncesi kremini önerdiler.
Canım merhaba keseyi vajinal mi gördünüz benim de öyle minik çıktı da kesem :)Normalda 5 haftalik fazla olmam lazimmis ama 4+3mus gec dollenmekesemizi gordum 0.4 mm allah bebegi kalp atisni gostermeyi nasip eder cumlemize
Bende sizin gibiyim.. 4+4 bugün doktora ne zaman gitmeliyim bilemiyorum.. herkes bişey söylüyor kafam karıştı. kimi git keseye baksınlar diyor, kimi gitsen de bişe gözükmez 6-7. haftaları bekle diyor.. bu akşam gitsem mi gitmesem mi karar veremedim..Gunaydin kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bende henüz rahatsız edici belirtiler başlamadı. O yüzden çok iyi hissediyorum kendimi. Bulantısi kusmasi olanlara çiğ badem iyi geliyor diye biliyorum. Birde cubuk kraker yiyin,bastirir. Kusuyorum diye sakin yememezlik yapmayın. Miniginiz o yediklerinizden alacağını alır mutlaka. Allah yardımcınız olsun
Gebeligi öğrendikten ne kadar süre sonra doktora gittiniz ? Benimki henüz çok yeni. Cumartesi günü gitmeyi çok istiyorum ama kese görünmez falan diyolar kafam iyice karışıyor. Gidelim mi bizde yarın ?
Anm bence bekle biraz daha sizin işiniz zor biz ilk öğrenenler araya bayram girdiği için mecbur beklemiştik ben dün sata göre 6+2 günlüktüm ilk defa gittim ki ultrasonda 5+5 çıktım vajinal görebildi ama bnm bebekte kalp atışıda vardı bnce biraz daha bekle kanaman falan yoksa en azından gittiğine deysinBende sizin gibiyim.. 4+4 bugün doktora ne zaman gitmeliyim bilemiyorum.. herkes bişey söylüyor kafam karıştı. kimi git keseye baksınlar diyor, kimi gitsen de bişe gözükmez 6-7. haftaları bekle diyor.. bu akşam gitsem mi gitmesem mi karar veremedim..
kanamam falan yok çok şükür.. Benim doktor fobim var ciddi boyutlarda benim 5 sene çocuğum olmadı yine de vajinal baktıramadım! o yüzden korkuyorum şimdi gidersem ordan bakmak ister doktor diye.. bekliyim en azından üstten görünebilsin diye. ama herkes ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye korkutuyo beni.. kararsız kaldım o yüzden.Anm bence bekle biraz daha sizin işiniz zor biz ilk öğrenenler araya bayram girdiği için mecbur beklemiştik ben dün sata göre 6+2 günlüktüm ilk defa gittim ki ultrasonda 5+5 çıktım vajinal görebildi ama bnm bebekte kalp atışıda vardı bnce biraz daha bekle kanaman falan yoksa en azından gittiğine deysin
Ee bnde öyle düşündüm sürekli bayram girmese gidicektim aman dış gbelikse aman boş gebelikse diye sürekli arastırdım ama dış gebelik falan hep ağrılı kanamalı oluyomuş şuan gitsen drek vajinal bakıcak bu arada hiç acı dalan olmuyor ilk başta utandım ama doktor baya rahattı şuan gitsen keseyi belki görürsün mesela bnm sat a göre dört gün küçük ya sizinde öyleyse o durumda var bu sefer kese göremez kesem gözükmedi diye korkarsınız tabi tercih sizin ben doktora gidene kadar inanmadım bebişe blki sizde öylesinizdir isterseniz bi deneyin doktora gitmeyikanamam falan yok çok şükür.. Benim doktor fobim var ciddi boyutlarda benim 5 sene çocuğum olmadı yine de vajinal baktıramadım! o yüzden korkuyorum şimdi gidersem ordan bakmak ister doktor diye.. bekliyim en azından üstten görünebilsin diye. ama herkes ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye korkutuyo beni.. kararsız kaldım o yüzden.
Yaa sonunda kendim gibi birini bulabildim. Ben biraz önce 5 haftaligim dedim ama yanlış hesaplamisim 4+2 yim suan. Sanirim 4 haftalik oluyor değil mi ? Bende çok kararsızim. Adetten once kan testi yaptırdım. 19.36 çıktı. Hamilelik var ama değer biraz düşük gibi geldi bana. O yüzden aslında gidipte bi anormallik var mı görmek istiyorum. Kimisi gitme diyor kimisi git diyor. Ben gitme taraftariyim ama bilemiyorum işte. Siz ne yapmayı dusunuyorsunuz ?Bende sizin gibiyim.. 4+4 bugün doktora ne zaman gitmeliyim bilemiyorum.. herkes bişey söylüyor kafam karıştı. kimi git keseye baksınlar diyor, kimi gitsen de bişe gözükmez 6-7. haftaları bekle diyor.. bu akşam gitsem mi gitmesem mi karar veremedim..
Kusura bakmayın biraz ayrıntı sormuş gibi olucam ama vajinal bakınca bildiginiz giriyor mu oraya ?Ee bnde öyle düşündüm sürekli bayram girmese gidicektim aman dış gbelikse aman boş gebelikse diye sürekli arastırdım ama dış gebelik falan hep ağrılı kanamalı oluyomuş şuan gitsen drek vajinal bakıcak bu arada hiç acı dalan olmuyor ilk başta utandım ama doktor baya rahattı şuan gitsen keseyi belki görürsün mesela bnm sat a göre dört gün küçük ya sizinde öyleyse o durumda var bu sefer kese göremez kesem gözükmedi diye korkarsınız tabi tercih sizin ben doktora gidene kadar inanmadım bebişe blki sizde öylesinizdir isterseniz bi deneyin doktora gitmeyi
EvetKusura bakmayın biraz ayrıntı sormuş gibi olucam ama vajinal bakınca bildiginiz giriyor mu oraya ?
Bi ortuyle filan ortuyodur en azından değil mi ? Ulu orta yapmaz heralde. Los ışık olsun en azından. Ben çok utanirim ama yapacak bişey yok. Öyle yada boyle aliscaz.Evetama acımıyor çok incede değil çok kalında zaten bn giderken belki karından göremez diye psikolojik olarak hazırlıklı gitmiştim düşünün 5+5 ultrasona göre ve karından hayal meyal gördü sizinki direk vajinal olur ama hmen bitiyo işi
Valla bnde örtü falan yoktu canım mzellikle bayan doktora gittim içerde bayan asistanda vardı o da dedi hiç utanmayın biz alışkınız diye e bide taa oraya gidiyosun e para veriyosun bide bayram sonrası olduğu için özel olmasına eağmen 3 saat bkledim ben sırada iki defa doğuma gitti doktorum diyosun ki o kadar gelmişim beklemişim yapcak bişey yok mecbur baktırıyosun ama bnce daha sağlıklı ya gerçekten karından baktığında hiç gözükmüyodu vajinal baktığında çok netti ilk başta bnm minnağı göremedim aga dedim boş gbelik kesin sonra baktım doktor işaretliyor iyice yapışmış bnmki kenara . Kalp atışıda varmış ama bnm doktorum erken dinletmeme taraftarı makineden çıkan ses dalgaları rahatsız ediyomuş bebişi bnde iyi dedim sen gördüysen sıkıntı yok bnde 3. Ay duycam artıkBi ortuyle filan ortuyodur en azından değil mi ? Ulu orta yapmaz heralde. Los ışık olsun en azından. Ben çok utanirim ama yapacak bişey yok. Öyle yada boyle aliscaz.
Ayy çok kotuymus o zaman ya. Vazgeçmek üzereyim suanValla bnde örtü falan yoktu canım mzellikle bayan doktora gittim içerde bayan asistanda vardı o da dedi hiç utanmayın biz alışkınız diye e bide taa oraya gidiyosun e para veriyosun bide bayram sonrası olduğu için özel olmasına eağmen 3 saat bkledim ben sırada iki defa doğuma gitti doktorum diyosun ki o kadar gelmişim beklemişim yapcak bişey yok mecbur baktırıyosun ama bnce daha sağlıklı ya gerçekten karından baktığında hiç gözükmüyodu vajinal baktığında çok netti ilk başta bnm minnağı göremedim aga dedim boş gbelik kesin sonra baktım doktor işaretliyor iyice yapışmış bnmki kenara . Kalp atışıda varmış ama bnm doktorum erken dinletmeme taraftarı makineden çıkan ses dalgaları rahatsız ediyomuş bebişi bnde iyi dedim sen gördüysen sıkıntı yok bnde 3. Ay duycam artık
Canim cok sagol sevabin icin. Bugun yine gorstum hem kadindogum doktoru hem endokrin.doktoru kullanmama gerek olmadigini soyledi. 4 civari idi sanirim hamile kaldigimda. Dediklerine gore hamile kalmama engel olmadigina gore problem teskil etmiyormus. Suan 3.22 deger ve ilaca gerek yok dediler. Ne yapacagimi sasirdimCanim benim var tiroidim ilk gebeligimde de hem kadin doguma hem endokrinolojiye gittim hatta dogum yaptigim gibi yine gittim yani gideceksin ilac dozu ayarlayacak ilac iceceksin. Benim su an 0.50 ama gecen ay 10du cabuk dusuruyorlar korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?