2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cin takvimi gecen sefer bana cikmadi ama bende kendimi yorgun hissediyorum Kiz gibi sanki kismet
Cinsiyet için tüm samimiyetimle söylüyorum bi isteğim yok müddeti karnımda tamamlansın zamanında sağlıklı doğurabileyim bana yeter . Ama tecrübeliler nasıl da yorum yapıyor kız sa şöyle erkekse böyle olur diye

Saglikli olsunlar zamanla daha cok yorum yapacaz canim guzel paylasimlarimiz olcak insallah

. Senin sabırsız bir kaderdasin var biliyorsun . Ben dayanamayip hemen baktım. Eğer kız çocuğu yorarsa ben normal gunumdeki gibiyim hatta k.validem yüzün Işıl Işıl parlıyor dedi. Aklımda deli sorular sağlıklı olsunlar da benim icin cinsiyeti çokta önemli değil ama ah benim bu içimde durdurulamayan sabırsızlıgim. Önerilerin için teşekkür ederim bende alayım şimdiden baslayacakmiyiz sürmeye.

Son düzenleme:
Bende sizin gibiyim.. 4+4 bugün doktora ne zaman gitmeliyim bilemiyorum.. herkes bişey söylüyor kafam karıştı. kimi git keseye baksınlar diyor, kimi gitsen de bişe gözükmez 6-7. haftaları bekle diyor.. bu akşam gitsem mi gitmesem mi karar veremedim..

Anm bence bekle biraz daha sizin işiniz zor biz ilk öğrenenler araya bayram girdiği için mecbur beklemiştik ben dün sata göre 6+2 günlüktüm ilk defa gittim ki ultrasonda 5+5 çıktım vajinal görebildi ama bnm bebekte kalp atışıda vardı bnce biraz daha bekle kanaman falan yoksa en azından gittiğine deysin

kanamam falan yok çok şükür.. Benim doktor fobim var ciddi boyutlarda benim 5 sene çocuğum olmadı yine de vajinal baktıramadım! o yüzden korkuyorum şimdi gidersem ordan bakmak ister doktor diye.. bekliyim en azından üstten görünebilsin diye. ama herkes ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye korkutuyo beni.. kararsız kaldım o yüzden.

Ee bnde öyle düşündüm sürekli bayram girmese gidicektim aman dış gbelikse aman boş gebelikse diye sürekli arastırdım ama dış gebelik falan hep ağrılı kanamalı oluyomuş şuan gitsen drek vajinal bakıcak bu arada hiç acı dalan olmuyor ilk başta utandım ama doktor baya rahattı şuan gitsen keseyi belki görürsün mesela bnm sat a göre dört gün küçük ya sizinde öyleyse o durumda var bu sefer kese göremez kesem gözükmedi diye korkarsınız tabi tercih sizin ben doktora gidene kadar inanmadım bebişe blki sizde öylesinizdir isterseniz bi deneyin doktora gitmeyi

Yaa sonunda kendim gibi birini bulabildim. Ben biraz önce 5 haftaligim dedim ama yanlış hesaplamisim 4+2 yim suan. Sanirim 4 haftalik oluyor değil mi ? Bende çok kararsızim. Adetten once kan testi yaptırdım. 19.36 çıktı. Hamilelik var ama değer biraz düşük gibi geldi bana. O yüzden aslında gidipte bi anormallik var mı görmek istiyorum. Kimisi gitme diyor kimisi git diyor. Ben gitme taraftariyim ama bilemiyorum işte. Siz ne yapmayı dusunuyorsunuz ?

Kusura bakmayın biraz ayrıntı sormuş gibi olucam ama vajinal bakınca bildiginiz giriyor mu oraya ?

Kusura bakmayın biraz ayrıntı sormuş gibi olucam ama vajinal bakınca bildiginiz giriyor mu oraya ?
Evet ama acımıyor çok incede değil çok kalında zaten bn giderken belki karından göremez diye psikolojik olarak hazırlıklı gitmiştim düşünün 5+5 ultrasona göre ve karından hayal meyal gördü sizinki direk vajinal olur ama hmen bitiyo işi

Bi ortuyle filan ortuyodur en azından değil mi ? Ulu orta yapmaz heralde. Los ışık olsun en azından. Ben çok utanirim ama yapacak bişey yok. Öyle yada boyle aliscaz.

Bi ortuyle filan ortuyodur en azından değil mi ? Ulu orta yapmaz heralde. Los ışık olsun en azından. Ben çok utanirim ama yapacak bişey yok. Öyle yada boyle aliscaz.
Valla bnde örtü falan yoktu canım mzellikle bayan doktora gittim içerde bayan asistanda vardı o da dedi hiç utanmayın biz alışkınız diye e bide taa oraya gidiyosun e para veriyosun bide bayram sonrası olduğu için özel olmasına eağmen 3 saat bkledim ben sırada iki defa doğuma gitti doktorum diyosun ki o kadar gelmişim beklemişim yapcak bişey yok mecbur baktırıyosun ama bnce daha sağlıklı ya gerçekten karından baktığında hiç gözükmüyodu vajinal baktığında çok netti ilk başta bnm minnağı göremedim aga dedim boş gbelik kesin sonra baktım doktor işaretliyor iyice yapışmış bnmki kenara . Kalp atışıda varmış ama bnm doktorum erken dinletmeme taraftarı makineden çıkan ses dalgaları rahatsız ediyomuş bebişi bnde iyi dedim sen gördüysen sıkıntı yok bnde 3. Ay duycam artık

Ayy çok kotuymus o zaman ya. Vazgeçmek üzereyim suan

Canim benim var tiroidim ilk gebeligimde de hem kadin doguma hem endokrinolojiye gittim hatta dogum yaptigim gibi yine gittim yani gideceksin ilac dozu ayarlayacak ilac iceceksin. Benim su an 0.50 ama gecen ay 10du cabuk dusuruyorlar korkma
Canim cok sagol sevabin icin. Bugun yine gorstum hem kadindogum doktoru hem endokrin.doktoru kullanmama gerek olmadigini soyledi. 4 civari idi sanirim hamile kaldigimda. Dediklerine gore hamile kalmama engel olmadigina gore problem teskil etmiyormus. Suan 3.22 deger ve ilaca gerek yok dediler. Ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…