• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Mrb benim de iki gündür bulantılarım başladı herşeyden tıkınıyorum eşimin kokusundan bile ne olacak bu halim

vajinal ultrasondan sonra dusuk yapan tanidiklarim var o yuzden boyle soyledim.ve ben kesinlikle razi olmam.1hafta erken ve ya gec duyulmasiyla birsey olmaz.riske giremem
Tercih tabi ki sizin ama ben tesadüf olduğunu düşünüyorum. Normal ultrasona girse düşük olmayacak mıydı tartışma konusu.

Kizlar iyi aksamlar

Tsh hormonuyla ilgili sıkıntisi olan var mi? Benim yuksek cikmis 2.5 olmaliymis en fazla benim 3.22 suan. Hatta 2 hafta once 3.67 idi. Gittikce dusmus ben birsey yapmadan ama yuksek yine de. Ilac vermedi endokrin doktoru benimle ayni durumda olan var mi ne yapmaliyim baska doktora mi gorunsem acaba?

benim bulanti hamile oldumu ogrenmeden 10 gun once basladi aceba 2. hamilelik ondan mi ki

Benim yeni başladı mutfağa giremiyorum eşim de çok anlamıyor bir yemek yapacak bu saat oldu daha çıkamadı mutfak harabe gozumu karartıp girsem kusacağım aileler uzakta gelecek kimse yok of of

Selamlar salı günü 124 çıkan hcg bugün 345 çıktı şükür ki :) Tek sıkıntım doktorum eylül ayı full dolu :( Ancak ekim'e randevu alabildim pıfff Bu arada 2. Bebeği olacak anneler olarak kalabalıklaşmaya başladık :) Bu arada benm kızım şuan 16 aylık :). dökülün bakalım sizlerin ka nekadarlık :)

Selam kıZlar bende bugün minnağımı gördüm ultrasonda sata göre 6+2 ultrasona göre 5+5 çıktı karından gözükmedi vajinal bakıldı maalesef kalp atışını dinletmedi doktorum makineden dalgaları rahatsız ediyormuş. Ama o doktorum kalp atışını gördü çok şükür bi sıkıntı yok artık bende 3. Ayda dalan duyacağım minnağın pıtpıtlarını :KK51:

Selam kıZlar bende bugün minnağımı gördüm ultrasonda sata göre 6+2 ultrasona göre 5+5 çıktı karından gözükmedi vajinal bakıldı maalesef kalp atışını dinletmedi doktorum makineden dalgaları rahatsız ediyormuş. Ama o doktorum kalp atışını gördü çok şükür bi sıkıntı yok artık bende 3. Ayda dalan duyacağım minnağın pıtpıtlarını :KK51:

Gözün aydın canım darısı yarın başıma inşallah :)

Kizlar iyi aksamlar

Tsh hormonuyla ilgili sıkıntisi olan var mi? Benim yuksek cikmis 2.5 olmaliymis en fazla benim 3.22 suan. Hatta 2 hafta once 3.67 idi. Gittikce dusmus ben birsey yapmadan ama yuksek yine de. Ilac vermedi endokrin doktoru benimle ayni durumda olan var mi ne yapmaliyim baska doktora mi gorunsem acaba?
Canim benim var tiroidim ilk gebeligimde de hem kadin doguma hem endokrinolojiye gittim hatta dogum yaptigim gibi yine gittim yani gideceksin ilac dozu ayarlayacak ilac iceceksin. Benim su an 0.50 ama gecen ay 10du cabuk dusuruyorlar korkma

Iyi geceler kızlar..öyle çok mide bulantısı varki banyoyu görmekten nefret eder oldum:110:üstüne üstlük kayinvalide geldi yerlesti resmen eve herşeyi ayağına bekliyor kabus gibi bir hamilelik geçiriyorum Oysaki ilk hamileligim benimde şiir gibiydi :anneadayı::anne:

Selamlar salı günü 124 çıkan hcg bugün 345 çıktı şükür ki :) Tek sıkıntım doktorum eylül ayı full dolu :KK43: Ancak ekim'e randevu alabildim pıfff Bu arada 2. Bebeği olacak anneler olarak kalabalıklaşmaya başladık :) Bu arada benm kızım şuan 16 aylık :). dökülün bakalım sizlerin ka nekadarlık :)
Seninki baya büyükmüş ne güzel , benimki 11 aylık henüz ☺️

Valla ne yalan söyleyeyim hamile olduğunuzu bilmekten çok, çoğunuzun ikinci çocuğu oluşuna sevindim aynı şeyleri yaşamak insanı bir nebze rahatlatır

Geldim iyi oldu kesinlikle ama doktorumdan uzaklaştım , tüp benekte çok güveniyordum ona şimdi bu bi kaç ay başkanlı doktora girmem gerekiyor diye panik oldum .
inşallah olmaz rahat bi gebelik geçirirsin canım

öyle mii.. ya ben içemiyorum

aynen ben icemiyorum ne olacak bilemiyorum

Selamlar salı günü 124 çıkan hcg bugün 345 çıktı şükür ki :) Tek sıkıntım doktorum eylül ayı full dolu :KK43: Ancak ekim'e randevu alabildim pıfff Bu arada 2. Bebeği olacak anneler olarak kalabalıklaşmaya başladık :) Bu arada benm kızım şuan 16 aylık :). dökülün bakalım sizlerin ka nekadarlık :)
Canım benimde oğlum 16 aylık:KK19: 28 nisan 2016​

Back