- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.341
Bende bugün tekrarladım 932 çıktı birkaç gün sonra kese görürüm inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tercih tabi ki sizin ama ben tesadüf olduğunu düşünüyorum. Normal ultrasona girse düşük olmayacak mıydı tartışma konusu.vajinal ultrasondan sonra dusuk yapan tanidiklarim var o yuzden boyle soyledim.ve ben kesinlikle razi olmam.1hafta erken ve ya gec duyulmasiyla birsey olmaz.riske giremem
yok cnm daha gitmedim evde test yaptim ogrendm daha esiminde haberi yok saglik ocagina gitcem yarn kan testi yaptircamİnşallah canım Aynı gün öğrenmişiz ne güzel , doktora gittin mi
Mrb benim de iki gündür bulantılarım başladı herşeyden tıkınıyorum eşimin kokusundan bile ne olacak bu halim
benim bulanti hamile oldumu ogrenmeden 10 gun once basladi aceba 2. hamilelik ondan mi ki
Selam kıZlar bende bugün minnağımı gördüm ultrasonda sata göre 6+2 ultrasona göre 5+5 çıktı karından gözükmedi vajinal bakıldı maalesef kalp atışını dinletmedi doktorum makineden dalgaları rahatsız ediyormuş. Ama o doktorum kalp atışını gördü çok şükür bi sıkıntı yok artık bende 3. Ayda dalan duyacağım minnağın pıtpıtlarını
Aminnn Darısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallahGözün aydın canım darısı yarın başıma inşallah :)
Canim benim var tiroidim ilk gebeligimde de hem kadin doguma hem endokrinolojiye gittim hatta dogum yaptigim gibi yine gittim yani gideceksin ilac dozu ayarlayacak ilac iceceksin. Benim su an 0.50 ama gecen ay 10du cabuk dusuruyorlar korkmaKizlar iyi aksamlar
Tsh hormonuyla ilgili sıkıntisi olan var mi? Benim yuksek cikmis 2.5 olmaliymis en fazla benim 3.22 suan. Hatta 2 hafta once 3.67 idi. Gittikce dusmus ben birsey yapmadan ama yuksek yine de. Ilac vermedi endokrin doktoru benimle ayni durumda olan var mi ne yapmaliyim baska doktora mi gorunsem acaba?
Seninki baya büyükmüş ne güzel , benimki 11 aylık henüzSelamlar salı günü 124 çıkan hcg bugün 345 çıktı şükür ki :) Tek sıkıntım doktorum eylül ayı full dolu Ancak ekim'e randevu alabildim pıfff Bu arada 2. Bebeği olacak anneler olarak kalabalıklaşmaya başladık :) Bu arada benm kızım şuan 16 aylık :). dökülün bakalım sizlerin ka nekadarlık :)
Geldim iyi oldu kesinlikle ama doktorumdan uzaklaştım , tüp benekte çok güveniyordum ona şimdi bu bi kaç ay başkanlı doktora girmem gerekiyor diye panik oldum .
inşallah olmaz rahat bi gebelik geçirirsin canım
öyle mii.. ya ben içemiyorum
Selamlar salı günü 124 çıkan hcg bugün 345 çıktı şükür ki :) Tek sıkıntım doktorum eylül ayı full dolu Ancak ekim'e randevu alabildim pıfff Bu arada 2. Bebeği olacak anneler olarak kalabalıklaşmaya başladık :) Bu arada benm kızım şuan 16 aylık :). dökülün bakalım sizlerin ka nekadarlık :)