- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.141
Canm bnde niye bulantı olmuyor diyorum ama iki arkadasım var küçük bebekleri var hepsinin 8. Hftadan sonra baslamış bulantı ve ben hatırlıyorum çok fenaydı bulantılarıOrasi oyle ama olmayinca da korkuyor insan benim nite olmuyor hormonlarda mi bir sorun vae diye geziyorum.. midem bulansin pisikolojik olarak rahatlayacagim. Bunlar hep 8unci haftaya kadar bana test yapmayacaklari icin.
But arada benim kullandigim hamilelik vitaminlerinde mide bulantisi bastirici otlar varmis. Turkiyede de vardir belki aktarlarda bir seyler hamislere ozel. Bir sordursaniz.
Canım kıyamam yabebişim tekmiş..kalp atışını dinledik.Bebeği gördük...Resmine bakıp duruyoruz geldiğimizden beri
Orasi oyle ama olmayinca da korkuyor insan benim nite olmuyor hormonlarda mi bir sorun vae diye geziyorum.. midem bulansin pisikolojik olarak rahatlayacagim. Bunlar hep 8unci haftaya kadar bana test yapmayacaklari icin.
But arada benim kullandigim hamilelik vitaminlerinde mide bulantisi bastirici otlar varmis. Turkiyede de vardir belki aktarlarda bir seyler hamislere ozel. Bir sordursaniz.
Orasi oyle ama olmayinca da korkuyor insan benim nite olmuyor hormonlarda mi bir sorun vae diye geziyorum.. midem bulansin pisikolojik olarak rahatlayacagim. Bunlar hep 8unci haftaya kadar bana test yapmayacaklari icin.
ooo hayırlı olsun bu kadar erken nasıl öğrendinn? ben 3+1 de öğrendim burda 4. hafta görünüyordu ki seninki 3. hafta görünüyor yani 2 . hafta dolmadan mı öğrendin?Selam kızlar biraz erken ama ben de inşallah 2018 Mayıs annesi olmaya adayım
Maşallah biz bugün 6+0 olduk gala miğde bulantısı yok herkeste erkenden başlamış sadece sabahları canım birşey yemek istemiyo onun dışında hiç bir sıkıntı yok
sana bakmak icin girdim. 5eylul aklimda kalmis
nedir son durumun merak ettim.
benim ilk hamilelimde iyiydim. bulanti yok birsey yok. 4 ay olmus gobek yok. desen hamile degilim. 9 ay olunca bile 9 aylik durmuyordum. ama 17.85 gramda aldim. bak yani bence boyle daha kotu. kizimdayken hafif bulanti hissetsem yerdim gecerdi. bu oyle degil yiyemiyorum. bulaniyor. yaniyor. ishal bi yandan ogurmek bi yandan. usuyorum ayakda duramiyorum. kizima bakamiyorum ev is cocuk hep bana bakiyor es.
Cok güzel geçti hayatım..Kalp atışını duyduk.Bebisim ikiz değilmiş ama gayet iyiydi..Duygusaldı
Evet çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım inşallahCan'ım ağustos Temmuz topiğinden hatırladım seni. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Hayırlı olsun
Bnm ilk bebekte hic olmadi canim :) 6 dan sonra ozellikle 7-8 haftalarda belirtiler daha fazla oluyor.Minisin belli eder kendisini :)
Sagolasin canim :) Pazar kan vermistim dusuktu 2.58,bugunde verdim 6.64 cikti.Persembe gidecem tekrar farkli bi durum olmasin ve lekelenme devam ettigi icin.Gec dollenmeysede tahlil yaptiracam degerlerime bakilmis olur ilac almam gerekirse alirim.
Sen nasilsin?:)
Senin enfeksiyon soz konusu canim o daha cok bozmustur dengeni.Esin yardimci degilse cidden rica edecek birini bulsan bile daha iyi
Cok güzel geçti hayatım..Kalp atışını duyduk.Bebisim ikiz değilmiş ama gayet iyiydi..Duygusaldı
O da olur herhalde. Bir de bana bakan hemsire mide bulantin olursa surekli ye karnin acikmasin. Yataginin basina cantana kraker at. On dakika da bir bi tane yolla demisti. Bos mide bulanirmis. Cubuk iyor ñ kraker filan deneseniz siz de. Gecer insallah. Bana yollayabilirsiniz.
İnsallah duzgun artis olur.Bnm ilk bebekte hic olmadi canim :) 6 dan sonra ozellikle 7-8 haftalarda belirtiler daha fazla oluyor.Minisin belli eder kendisini :)
Sagolasin canim :) Pazar kan vermistim dusuktu 2.58,bugunde verdim 6.64 cikti.Persembe gidecem tekrar farkli bi durum olmasin ve lekelenme devam ettigi icin.Gec dollenmeysede tahlil yaptiracam degerlerime bakilmis olur ilac almam gerekirse alirim.
Sen nasilsin?:)
Senin enfeksiyon soz konusu canim o daha cok bozmustur dengeni.Esin yardimci degilse cidden rica edecek birini bulsan bile daha iyi
Öğrenmedim ki adayım canım sen nasıl öğrendin erkendenooo hayırlı olsun bu kadar erken nasıl öğrendinn? ben 3+1 de öğrendim burda 4. hafta görünüyordu ki seninki 3. hafta görünüyor yani 2 . hafta dolmadan mı öğrendin?
bilemiyorum canim .cok kotu agriyor.sabah yatakdan kalkdigim gibi basliyorTeşekkür ederim inşallah. Havalardan olabilir mi bir sıcak bir soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?