- 7 Ocak 2009
- 2.900
- 1.586
- 698
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.181
Göğüsleri çok sisenn varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yarın akşam tekrar baktırayım çook teşekkür ederim aynı gidicek bizim o zamanHoşgeldin benimde son adet tarihim 6 agustos. değerin duşuk veya yüksek olması degıl onemlı olan artması 2 gun geöince tekrar baktır benim ilk baktırdığımda 125 ikincide 441 çıkti 4+3üm :)
İçim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim yarın akşam tekrar baktırcam mutlakabence degerin guzel benim ilk kan testimde 75 kusur cikmisti onemli olan bundan sonra iki gunde bir 2 katlanmasi
İnşallah sağlıklı bi şekide devam eder canımO zaman yarın akşam tekrar baktırayım çook teşekkür ederim aynı gidicek bizim o zaman
Aminnn hepimizin ki..İnşallah sağlıklı bi şekide devam eder canım
Ben hep bakar heves ederdim hemen yapıverdim :)Hamilelik takvimi eklemeyen sadece benmişim kalp atışlarını dinledikten sonra ekliycem totem olsun :)
Bende ilk gebeliğimde öyle yapmiştim :) insan heyecanlanıyor bunda öyle değil ama heyecan değil endişe korku yaşıyorum.Ben hep bakar heves ederdim hemen yapıverdim :)
Ben 5 senedir korunmuyorum çok istedim bi çocuğum olsun ama olmamıştı tam vazgeçtim tamam artık doktora gideyim dedim hamile olduğumu öğrendim o yüzden hala inanamıyorumBende ilk gebeliğimde öyle yapmiştim :) insan heyecanlanıyor bunda öyle değil ama heyecan değil endişe korku yaşıyorum.
Sağlıklıca al kucağına senin heyecanlanman normal. benim ilk denemede oldu 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum bir adet dönemi bekledim yine hemen oldu inşallah bu kez bi sorun olmazBen 5 senedir korunmuyorum çok istedim bi çocuğum olsun ama olmamıştı tam vazgeçtim tamam artık doktora gideyim dedim hamile olduğumu öğrendim o yüzden hala inanamıyorum
Allah korusun kucağına almayı nasib etsin ben de çok korkuyorum bişey olcak diyeSağlıklıca al kucağına senin heyecanlanman normal. benim ilk denemede oldu 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum bir adet dönemi bekledim yine hemen oldu inşallah bu kez bi sorun olmaz
Stres yapmayıp güzel düşünelimAllah korusun kucağına almayı nasib etsin ben de çok korkuyorum bişey olcak diye
Evrene pozitif mesajlarımızı gönderelim o halde :)Stres yapmayıp güzel düşünelim
Teşekkürler tatlım biraz rahatladımKolay gelsin. Bana hemsire surekli yaptigin basit spor hareketlerini yapabilirsin dedi. Hatta ben hafif agirlik kaldiriyordum kol kaslarini guclendirmek icin devam edebilirsin dedi agirlik miktarini arttirmamak sabit tutmak kosuluyla. Bebek sallamakta bence benzer. Ama siz yinede yorulmadan yapmaya calisin. Oturdugunuz yerden filan sallayin.
Tatlım değer güzel haftasıyla uyumluBugun tahlil yaptırdım 125 çıktı 4+1 için iyi mi d oktorumla da konuşmadım daha
Ben emzirdigim için halen sadece süt taşması arttı sanırım o da bebeğim hasta ememiyor tam ondandırGöğüsleri çok sisenn varmi
Çok teşekkür ederim iki kezbebegimi kaybettim çok korkuyorum daha hiç kimseye soyleyemedim bu eşim bide sizTatlım değer güzel haftasıyla uyumlu
canım o baş ağrısı böyle Şakaklarımda ve kaşlarımın üstünde bayramda tam 2 gün beni de tuttu..Dr bana parol verdi ama bir işe yaramadı..Hormonlarin ve stresin etkili olduğunu söyledi dün dr..özellikle sordum çünkü.stres yapmistim gercekten yok kalp atışını duycam mi bayramda herkes an ikiz mi tek mi ikizse yandın zor olcak filan...zaten hormonal dengemiz altust birde stres panik heyecan tetikliyor tabii..