Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hoşgeldin benimde son adet tarihim 6 agustos. değerin duşuk veya yüksek olması degıl onemlı olan artması 2 gun geöince tekrar baktır benim ilk baktırdığımda 125 ikincide 441 çıkti 4+3üm :)
Ben 5 senedir korunmuyorum çok istedim bi çocuğum olsun ama olmamıştı tam vazgeçtim tamam artık doktora gideyim dedim hamile olduğumu öğrendim o yüzden hala inanamıyorum
Ben 5 senedir korunmuyorum çok istedim bi çocuğum olsun ama olmamıştı tam vazgeçtim tamam artık doktora gideyim dedim hamile olduğumu öğrendim o yüzden hala inanamıyorum
Sağlıklıca al kucağına senin heyecanlanman normal. benim ilk denemede oldu 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum bir adet dönemi bekledim yine hemen oldu inşallah bu kez bi sorun olmaz
Sağlıklıca al kucağına senin heyecanlanman normal. benim ilk denemede oldu 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum bir adet dönemi bekledim yine hemen oldu inşallah bu kez bi sorun olmaz
Kolay gelsin. Bana hemsire surekli yaptigin basit spor hareketlerini yapabilirsin dedi. Hatta ben hafif agirlik kaldiriyordum kol kaslarini guclendirmek icin devam edebilirsin dedi agirlik miktarini arttirmamak sabit tutmak kosuluyla. Bebek sallamakta bence benzer. Ama siz yinede yorulmadan yapmaya calisin. Oturdugunuz yerden filan sallayin.
canım o baş ağrısı böyle Şakaklarımda ve kaşlarımın üstünde bayramda tam 2 gün beni de tuttu..Dr bana parol verdi ama bir işe yaramadı..Hormonlarin ve stresin etkili olduğunu söyledi dün dr..özellikle sordum çünkü.stres yapmistim gercekten yok kalp atışını duycam mi bayramda herkes an ikiz mi tek mi ikizse yandın zor olcak filan...zaten hormonal dengemiz altust birde stres panik heyecan tetikliyor tabii..