• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hoşgeldin benimde son adet tarihim 6 agustos. değerin duşuk veya yüksek olması degıl onemlı olan artması 2 gun geöince tekrar baktır benim ilk baktırdığımda 125 ikincide 441 çıkti 4+3üm :)
O zaman yarın akşam tekrar baktırayım çook teşekkür ederim aynı gidicek bizim o zaman

Hamilelik takvimi eklemeyen sadece benmişim :D kalp atışlarını dinledikten sonra ekliycem totem olsun :)

Bende ilk gebeliğimde öyle yapmiştim :) insan heyecanlanıyor bunda öyle değil ama heyecan değil endişe korku yaşıyorum.
Ben 5 senedir korunmuyorum çok istedim bi çocuğum olsun ama olmamıştı tam vazgeçtim tamam artık doktora gideyim dedim hamile olduğumu öğrendim o yüzden hala inanamıyorum

Ben 5 senedir korunmuyorum çok istedim bi çocuğum olsun ama olmamıştı tam vazgeçtim tamam artık doktora gideyim dedim hamile olduğumu öğrendim o yüzden hala inanamıyorum
:nazar::dua: Sağlıklıca al kucağına senin heyecanlanman normal. benim ilk denemede oldu 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum bir adet dönemi bekledim yine hemen oldu inşallah bu kez bi sorun olmaz :dua:

:nazar::dua: Sağlıklıca al kucağına senin heyecanlanman normal. benim ilk denemede oldu 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum bir adet dönemi bekledim yine hemen oldu inşallah bu kez bi sorun olmaz :dua:
Allah korusun kucağına almayı nasib etsin ben de çok korkuyorum bişey olcak diye

Kolay gelsin. Bana hemsire surekli yaptigin basit spor hareketlerini yapabilirsin dedi. Hatta ben hafif agirlik kaldiriyordum kol kaslarini guclendirmek icin devam edebilirsin dedi agirlik miktarini arttirmamak sabit tutmak kosuluyla. Bebek sallamakta bence benzer. Ama siz yinede yorulmadan yapmaya calisin. Oturdugunuz yerden filan sallayin.
Teşekkürler tatlım biraz rahatladım

Eve ilk kan testi yaptıran arkadaşlar önemli olan iki güne bir iki katı veya biraz eksik /fazla olabilir artması önemli

gunaydin kizlar nasilsiniz? kalp atimin duyan bubus82 bubus82 @hiye hayirli olsun arkadaslar darisi basimiza) benim 1haftadir gecmeyen bas agrim var.boyle donuk bir agri migren agrisina benzemiyor.neden olabilir? cok yorucu
canım o baş ağrısı böyle Şakaklarımda ve kaşlarımın üstünde bayramda tam 2 gün beni de tuttu..Dr bana parol verdi ama bir işe yaramadı..Hormonlarin ve stresin etkili olduğunu söyledi dün dr..özellikle sordum çünkü.stres yapmistim gercekten yok kalp atışını duycam mi bayramda herkes an ikiz mi tek mi ikizse yandın zor olcak filan...zaten hormonal dengemiz altust birde stres panik heyecan tetikliyor tabii..

Back