• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Orasi oyle ama olmayinca da korkuyor insan benim nite olmuyor hormonlarda mi bir sorun vae diye geziyorum.. midem bulansin pisikolojik olarak rahatlayacagim. Bunlar hep 8unci haftaya kadar bana test yapmayacaklari icin.

But arada benim kullandigim hamilelik vitaminlerinde mide bulantisi bastirici otlar varmis. Turkiyede de vardir belki aktarlarda bir seyler hamislere ozel. Bir sordursaniz.
Canm bnde niye bulantı olmuyor diyorum ama iki arkadasım var küçük bebekleri var hepsinin 8. Hftadan sonra baslamış bulantı ve ben hatırlıyorum çok fenaydı bulantıları

Orasi oyle ama olmayinca da korkuyor insan benim nite olmuyor hormonlarda mi bir sorun vae diye geziyorum.. midem bulansin pisikolojik olarak rahatlayacagim. Bunlar hep 8unci haftaya kadar bana test yapmayacaklari icin.

But arada benim kullandigim hamilelik vitaminlerinde mide bulantisi bastirici otlar varmis. Turkiyede de vardir belki aktarlarda bir seyler hamislere ozel. Bir sordursaniz.

benim ilk hamilelimde iyiydim. bulanti yok birsey yok. 4 ay olmus gobek yok. desen hamile degilim. 9 ay olunca bile 9 aylik durmuyordum. ama 17.85 gramda aldim. bak yani bence boyle daha kotu. kizimdayken hafif bulanti hissetsem yerdim gecerdi. bu oyle degil yiyemiyorum. bulaniyor. yaniyor. ishal bi yandan ogurmek bi yandan. usuyorum ayakda duramiyorum. kizima bakamiyorum ev is cocuk hep bana bakiyor es.

benim ilk hamilelimde iyiydim. bulanti yok birsey yok. 4 ay olmus gobek yok. desen hamile degilim. 9 ay olunca bile 9 aylik durmuyordum. ama 17.85 gramda aldim. bak yani bence boyle daha kotu. kizimdayken hafif bulanti hissetsem yerdim gecerdi. bu oyle degil yiyemiyorum. bulaniyor. yaniyor. ishal bi yandan ogurmek bi yandan. usuyorum ayakda duramiyorum. kizima bakamiyorum ev is cocuk hep bana bakiyor es.

Maşallah biz bugün 6+0 olduk gala miğde bulantısı yok herkeste erkenden başlamış sadece sabahları canım birşey yemek istemiyo onun dışında hiç bir sıkıntı yok

Bnm ilk bebekte hic olmadi canim :) 6 dan sonra ozellikle 7-8 haftalarda belirtiler daha fazla oluyor.Minisin belli eder kendisini :)

sana bakmak icin girdim. 5eylul aklimda kalmis :KK66:
nedir son durumun merak ettim.

Sagolasin canim :) Pazar kan vermistim dusuktu 2.58,bugunde verdim 6.64 cikti.Persembe gidecem tekrar farkli bi durum olmasin ve lekelenme devam ettigi icin.Gec dollenmeysede tahlil yaptiracam degerlerime bakilmis olur ilac almam gerekirse alirim.
Sen nasilsin?:)

Senin enfeksiyon soz konusu canim o daha cok bozmustur dengeni.Esin yardimci degilse cidden rica edecek birini bulsan bile daha iyi:KK20:

Bnm ilk bebekte hic olmadi canim :) 6 dan sonra ozellikle 7-8 haftalarda belirtiler daha fazla oluyor.Minisin belli eder kendisini :)

Sagolasin canim :) Pazar kan vermistim dusuktu 2.58,bugunde verdim 6.64 cikti.Persembe gidecem tekrar farkli bi durum olmasin ve lekelenme devam ettigi icin.Gec dollenmeysede tahlil yaptiracam degerlerime bakilmis olur ilac almam gerekirse alirim.

Senin enfeksiyon soz konusu canim o daha cok bozmustur dengeni.Esin yardimci degilse cidden rica edecek birini bulsan bile daha iyi:KK20:

kardeslerim var ama onlarinda kursu var kendi kendime halletmek zorundayim malesef

O da olur herhalde. Bir de bana bakan hemsire mide bulantin olursa surekli ye karnin acikmasin. Yataginin basina cantana kraker at. On dakika da bir bi tane yolla demisti. Bos mide bulanirmis. Cubuk iyor ñ kraker filan deneseniz siz de. Gecer insallah. Bana yollayabilirsiniz.

deniyim bide oyle ama bunda oyle istahsizim ki anlatamam canim hic birsey istemiyor pilavi bile kizima yediyorum o koku bile beni tiksindiriyo

Dün bu gece bebeğim yine uyumuyor, işin kötüsü iki kişi çarşafta sallarsak uyuyor bu sefer de Allah korusun düşük yaparsam diye korkuyorum off of

Kolay gelsin. Bana hemsire surekli yaptigin basit spor hareketlerini yapabilirsin dedi. Hatta ben hafif agirlik kaldiriyordum kol kaslarini guclendirmek icin devam edebilirsin dedi agirlik miktarini arttirmamak sabit tutmak kosuluyla. Bebek sallamakta bence benzer. Ama siz yinede yorulmadan yapmaya calisin. Oturdugunuz yerden filan sallayin.

İnsallah duzgun artis olur.
Ben fena halde gribim. Surunuyorum :)
Regl de bitti bakalim.

gunaydin kizlar nasilsiniz? kalp atimin duyan bubus82 bubus82 hiye hiye hayirli olsun arkadaslar darisi basimiza) benim 1haftadir gecmeyen bas agrim var.boyle donuk bir agri migren agrisina benzemiyor.neden olabilir? cok yorucu

Back