• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın arkadaşlar göğüslerim acayip sisti ve açıyor :KK31:benimde pek iştahım yok hafif bir baş ağrısı bendede var :110:
benim basagrim cok fena :( sanki kafamda tonlarca yuk varmis gibi.gebelik onceside migrenim vardi.ana bu migren agrisi degil.migren agrisi tektarafli olur ya .bu hertarafli

İnsallah duzgun artis olur.
Ben fena halde gribim. Surunuyorum :)
Regl de bitti bakalim.
Insallah :) Cok gecmi olsun.Calismalar baslayacak yani:KK23:

gunaydin kizlar nasilsiniz? kalp atimin duyan @bubus82 @hiye hayirli olsun arkadaslar darisi basimiza) benim 1haftadir gecmeyen bas agrim var.boyle donuk bir agri migren agrisina benzemiyor.neden olabilir? cok yorucu

Hamilelikten olabilir canim.Ilk 3 ay devamlida olabilir.Yine de doktoruna danis.
Bnm migrenim ensemden baslayip yayilir mesela.Keske hamilelik donemlerinde ve emzirirken fln hic agrimasalar.

kizlar benimki bi yaramaz bi yaramaz sormayin gitsin. sen saklan en arka buyuk ultrasyonda zor gorundu. kalbi atmaya baslamis. 6 hafta 1 gunluk tam cimcime diyesim geliyo artik bilmiyorum kizmi erkek mi yakin takip olucam durum degisir belki haftaya tekrar gidecegim.

kizlar benimki bi yaramaz bi yaramaz sormayin gitsin. sen saklan en arka buyuk ultrasyonda zor gorundu. kalbi atmaya baslamis. 6 hafta 1 gunluk tam cimcime diyesim geliyo artik bilmiyorum kizmi erkek mi yakin takip olucam durum degisir belki haftaya tekrar gidecegim.
Gozun aydin caniim cok sevindim saklanmis demek ki ;)

Gözün aydın canım. Çok şükür kalp atışı da duyulmuş. Darısı bize daha kese görmedik:KK43:

Merhaba kızlar hamile olanlara hayırlı olsun bende yarın sabah ilk ısrarla test yapıcam umarım grupta kalabilirim mayıs annesi olabilirim Batı bana yakın arkadaşlar varmi

Kızlar daha yeni doktordan çıktık kesemizi ve yolk u gördük kalp atiminida ışık yanıp sonuyordu bu kalbi dedi duyabiliriz su anda ama yüksek frekans gönderiyor bekleyelim dedi . 15 gün sonra tekrar kontrole cagirdi
Gözünaydın canım benim inşallah sağlıkla kalbini de duyarsınız

ayyy canım yüreğim ağzıma geldi resmen çok şükür rabbim kerelerimizi doldursun sağlıkla gelsinler :KK50:

Gözün aydın canım. Çok şükür kalp atışı da duyulmuş. Darısı bize daha kese görmedik:KK43:

bence biz erken gidiyoruz kalp atisi duymadim adam atiyo dedi. ama degisebilirde dedi. doktorum haftaya tekrar gel dedi kendi gormedigi icin insallah sende goreceksin bak benim kuzenin var. onunki nisan bebegi ama gec dollenme oldugu icin benimle ayni haftasi. aramizda en az 10 gun var. insallah sende goreceksin bak onun bi hafta once gormesi gerekirken dun gorebildi oda

Herkese merhaba dün hamile olduğumu öğrendim.. Allah nasib ederse bende mayıs annesi olacağım.. sizlere birşey sormak istiyorum.
Son adet tarihim 7 ağustos dün kanda baktırdık 185 çıktı sizde bu değer düşük mü? Doktora gidemedim çok merak ediyorum beni en iyi sizler anlarsınız diye düşünüyorum.. umrarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza herkese sevgilerr

Istersen dr bi sor ne yapabilirsin
Bol bol su için su kan akışını hızlandırdığından beyne daha çok kan pompalar o yüzden baş ağrısını biraz azaltır.. benim migrenim var doktor bana böyle söylemişti belki faydası olur diye paylaşmak istedim..

Herkese merhaba dün hamile olduğumu öğrendim.. Allah nasib ederse bende mayıs annesi olacağım.. sizlere birşey sormak istiyorum.
Son adet tarihim 7 ağustos dün kanda baktırdık 185 çıktı sizde bu değer düşük mü? Doktora gidemedim çok merak ediyorum beni en iyi sizler anlarsınız diye düşünüyorum.. umrarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza herkese sevgilerr
Iyi bir değer canim merak etme bi kac gune artar hosgeldin aramiza

Hoşgeldin benimde son adet tarihim 6 agustos. değerin duşuk veya yüksek olması degıl onemlı olan artması 2 gun geöince tekrar baktır benim ilk baktırdığımda 125 ikincide 441 çıkti 4+3üm :)

bence degerin guzel benim ilk kan testimde 75 kusur cikmisti onemli olan bundan sonra iki gunde bir 2 katlanmasi

Back