- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.161
benim basagrim cok fenaGünaydın arkadaşlar göğüslerim acayip sisti ve açıyorbenimde pek iştahım yok hafif bir baş ağrısı bendede var
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim basagrim cok fenaGünaydın arkadaşlar göğüslerim acayip sisti ve açıyorbenimde pek iştahım yok hafif bir baş ağrısı bendede var
![]()
Istersen dr bi sor ne yapabilirsinbenim basagrim cok fenasanki kafamda tonlarca yuk varmis gibi.gebelik onceside migrenim vardi.ana bu migren agrisi degil.migren agrisi tektarafli olur ya .bu hertarafli
bide birkac gundur tuzlayip limon yiyorum.ondan olabilir mi? ana tansiyonum normalIstersen dr bi sor ne yapabilirsin
Insallah :) Cok gecmi olsun.Calismalar baslayacak yaniİnsallah duzgun artis olur.
Ben fena halde gribim. Surunuyorum :)
Regl de bitti bakalim.
Imonun yapacağını sanmıyorum hormonlardan kaynaklanıyor olabilirbide birkac gundur tuzlayip limon yiyorum.ondan olabilir mi? ana tansiyonum normal
Canim hcg baya yüksekti bende ikizdir demiştin hayırlısı canım sağlıcakla gelsinlerdeCok güzel geçti hayatım..Kalp atışını duyduk.Bebisim ikiz değilmiş ama gayet iyiydi..Duygusaldı![]()
Gozun aydin caniim cok sevindim saklanmis demek kikizlar benimki bi yaramaz bi yaramaz sormayin gitsin. sen saklan en arka buyuk ultrasyonda zor gorundu. kalbi atmaya baslamis. 6 hafta 1 gunluk tam cimcime diyesim geliyo artik bilmiyorum kizmi erkek mi yakin takip olucam durum degisir belki haftaya tekrar gidecegim.
Gozun aydin caniim cok sevindim saklanmis demek ki![]()
Gözün aydın canım. Çok şükür kalp atışı da duyulmuş. Darısı bize daha kese görmedikkizlar benimki bi yaramaz bi yaramaz sormayin gitsin. sen saklan en arka buyuk ultrasyonda zor gorundu. kalbi atmaya baslamis. 6 hafta 1 gunluk tam cimcime diyesim geliyo artik bilmiyorum kizmi erkek mi yakin takip olucam durum degisir belki haftaya tekrar gidecegim.
Gözünaydın canım benim inşallah sağlıkla kalbini de duyarsınızKızlar daha yeni doktordan çıktık kesemizi ve yolk u gördük kalp atiminida ışık yanıp sonuyordu bu kalbi dedi duyabiliriz su anda ama yüksek frekans gönderiyor bekleyelim dedi . 15 gün sonra tekrar kontrole cagirdi
ayyy canım yüreğim ağzıma geldi resmen çok şükür rabbim kerelerimizi doldursun sağlıkla gelsinlerkizlar benimki bi yaramaz bi yaramaz sormayin gitsin. sen saklan en arka buyuk ultrasyonda zor gorundu. kalbi atmaya baslamis. 6 hafta 1 gunluk tam cimcime diyesim geliyo artik bilmiyorum kizmi erkek mi yakin takip olucam durum degisir belki haftaya tekrar gidecegim.
Gözün aydın canım. Çok şükür kalp atışı da duyulmuş. Darısı bize daha kese görmedik![]()
Bol bol su için su kan akışını hızlandırdığından beyne daha çok kan pompalar o yüzden baş ağrısını biraz azaltır.. benim migrenim var doktor bana böyle söylemişti belki faydası olur diye paylaşmak istedim..Istersen dr bi sor ne yapabilirsin
Iyi bir değer canim merak etme bi kac gune artar hosgeldin aramizaHerkese merhaba dün hamile olduğumu öğrendim.. Allah nasib ederse bende mayıs annesi olacağım.. sizlere birşey sormak istiyorum.
Son adet tarihim 7 ağustos dün kanda baktırdık 185 çıktı sizde bu değer düşük mü? Doktora gidemedim çok merak ediyorum beni en iyi sizler anlarsınız diye düşünüyorum.. umrarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza herkese sevgilerr
Hoşgeldin benimde son adet tarihim 6 agustos. değerin duşuk veya yüksek olması degıl onemlı olan artması 2 gun geöince tekrar baktır benim ilk baktırdığımda 125 ikincide 441 çıkti 4+3üm :)Herkese merhaba dün hamile olduğumu öğrendim.. Allah nasib ederse bende mayıs annesi olacağım.. sizlere birşey sormak istiyorum.
Son adet tarihim 7 ağustos dün kanda baktırdık 185 çıktı sizde bu değer düşük mü? Doktora gidemedim çok merak ediyorum beni en iyi sizler anlarsınız diye düşünüyorum.. umrarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza herkese sevgilerr
Herkese merhaba dün hamile olduğumu öğrendim.. Allah nasib ederse bende mayıs annesi olacağım.. sizlere birşey sormak istiyorum.