• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar daha yeni doktordan çıktık kesemizi ve yolk u gördük kalp atiminida ışık yanıp sonuyordu bu kalbi dedi duyabiliriz su anda ama yüksek frekans gönderiyor bekleyelim dedi . 15 gün sonra tekrar kontrole cagirdi
Ne kadar erken duymuşsunuz. maşallah

Kızlar daha yeni doktordan çıktık kesemizi ve yolk u gördük kalp atiminida ışık yanıp sonuyordu bu kalbi dedi duyabiliriz su anda ama yüksek frekans gönderiyor bekleyelim dedi . 15 gün sonra tekrar kontrole cagirdi
Can'ım ağustos Temmuz topiğinden hatırladım seni. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Hayırlı olsun

Maşallah biz bugün 6+0 olduk gala miğde bulantısı yok herkeste erkenden başlamış sadece sabahları canım birşey yemek istemiyo onun dışında hiç bir sıkıntı yok
Bende de yok. Normalde sürekli öğüten biriyim o bile yok. Göğüslerim agrimasa inanmayacagim hamile olduğuma.

Insallah canim Allah razi olsun :)

Oyy cok zor,laf anlatmak ayri zor olur hatta bosunada olur.Ama cocuklarin unutmadiginida bilmek gerek.En kisa zamanda gecersin insallah annene.

İsle problemim yok sukur esimde yardimcidir her konuda sagolsun.Ama bayram kosturmalari ve bi minik olunca ister istemez cok dinlenemiyor insan tabii :) sevindim adina cok sukur.

Gozunuzaydiin :) insallah devam etmez canim.Bende birazdan yine gidecem.

Gozunaydiin ne guzel haber :) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :KK200:
sana bakmak icin girdim. 5eylul aklimda kalmis ;)
nedir son durumun merak ettim.

kiz nazar edeceksin kendini. geberiyorun habunda. bende ilk kizimda sen gibiydim bu yapti yapacani bana
Orasi oyle ama olmayinca da korkuyor insan benim nite olmuyor hormonlarda mi bir sorun vae diye geziyorum.. midem bulansin pisikolojik olarak rahatlayacagim. Bunlar hep 8unci haftaya kadar bana test yapmayacaklari icin.

But arada benim kullandigim hamilelik vitaminlerinde mide bulantisi bastirici otlar varmis. Turkiyede de vardir belki aktarlarda bir seyler hamislere ozel. Bir sordursaniz.

nisastali su icmeyi dusunuyorum hemen kesiyormus nasil icerim bilmiyom ama deneycem
O da olur herhalde. Bir de bana bakan hemsire mide bulantin olursa surekli ye karnin acikmasin. Yataginin basina cantana kraker at. On dakika da bir bi tane yolla demisti. Bos mide bulanirmis. Cubuk kraker filan deneseniz siz de. Gecer insallah. Bana yollayabilirsiniz.

Back