2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selamm..Bende bgn 6+3 oldum...Kalp atışına gidicem randevum 16:45...Heyecan dorukta...Kalp atışı duyanlar yazalım lütfen bana da moral olsun.Hatırlayanlar vardır bnm ilk hcg 11831 di.. ikiz olma ihtimali demisti dr...Bakalım atış sesi tek mi çift mi? ??

Evet bakalım insalah ikizdir hastaneden çıkınca taz hemen

Yemeklerini yaptim evi eşim temizlemişti sağolsun oğlanda arkadaşına gitti ( karşı komsu) tv 8 de doğumda kaybolan çocukların hikayesini izliyorum kanın döndü resmen

bayram sonrasi muhaneler baslamis hepiniz musmutlu haberler alin insallah bulantilar cozum bulan varmi

Tatlım nasıl geçti randevun merak ettim

5+3 deyim ilk defa bu denli mide bulantısı yaşıyorum. Su bile içemiyorum ölücem sanırım. Nefes almaya korkuyorum midem daha çok bulanıcak diye. Napmam laızm benim

Tatlım nasıl geçti randevun merak ettim
canım 16:45 te randevu...daha 40 dk var.hazirlaniyorum cikicaz
5+3 deyim ilk defa bu denli mide bulantısı yaşıyorum. Su bile içemiyorum ölücem sanırım. Nefes almaya korkuyorum midem daha çok bulanıcak diye. Napmam laızm benim
canım ben beyaz leblebi ile çözüm buldum.Dene istersen

kızlar bizde 5+3

tam ultrasonla paralel gidiyoruz

benimde bulantılar başladı ve çok halsizim yemeği zor yaptım

Cok geçmiş olsun. Umarım çabuk geçer.

Oralarda hamilelere özel mide bulantısı bastirici sağlığı etkilemeyen çay varsa size alsalar.

Evde yok dışarı çıkcak halimde yok kollarım titriyo valla eşime söylimde gelirken alsın

kızlar bizde 5+3

tam ultrasonla paralel gidiyoruz

benimde bulantılar başladı ve çok halsizim yemeği zor yaptım

Size cok geçmiş olsun.
Benim hala bulantim yok. HCG mesaj de hiç bakılmasını için korkuyorum. Ben de midem bulandı istiyorum.

Dün benden de iki kez kahverengi iki kez de pembe damla gelince gece acile gittik. Kan değerleri iyi çıktı ama riske karşı progestan başladı. keseyi gördük ama kalp atışı için erken dedi. Dün 5+6 ydi.
ayy ne güzel bende cuma gideceğim umarım keseyi görürüz. ben cuma günü 5+1 olacagım. sende bebek göründü mü merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…