• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canııııım günaydıııın. Ay valla seninle birlikte bende heyecanlandım. Çıkar çıkmaz haber et bizede kuzum. Sat neydi canım senin
Keseyi gördük şükürler olsun . Doktorum 5+4 dddi bana . Benim transferim 11 ağustos onavgöre hesaplandı

Ay hadi hayırlı olsun canım çok sevindim adına. Kese için yorum yaptımı doktor. Yeri düzgün kesenin şekli güzel vs şeklinde
Herşey güzel gidiyor iki embriyo transferim vardı benim teki tutunmuş beklediğim ve istediğim buydu dedi sadece doktorum

@toist insallah kuzum rabbim sanada banada tatli erlek bebisler verir) brn hep erkek biss ediyorum.kizimdada kiz hissediyordm.dogru cikdi
Günaydın Kizlarrrrr... beni de erkek isteyenler listesine ekleyelim:KK9:benim de bi kızım var Rabbim öncelikle hayırlı ve sağlıkla versin gönlümden geçen erkek evlat da nasip eder ınsaallah isteyen herkese.. bende Çin ve Rus takviminde erkek çıkıyor ve sürekli çikolatali puding istiyorum..kizimda full ekşi yemistim kısmet artık.:anneadayı::nazar:

Amiiin canım inşallah,beklemek bile heyecanliydi :) senin vardır umarım benim de diğer aya olur :)

Insallah canim Allah razi olsun :)

Canlar kızdığım nokta pis anne naptı sana diyor görümcem çocuğu kucağımdan alıp sanki ben kötülük yapıyorum o da kurtarıyormuş gibi asla oğlumun kafasında kötü bir izlenim oluşturmalarına izin vermem. Dinlenme konusu mümkün değil oğlum bensiz hiç durmuyor :KK43: üstelik bu evde kalmış görümce(41yas) psikolojik tedavi görüyor normal değil annesi yaşlı kadın hiç iş yapmıyor asla bende yazık deyip yapıyorum yani yine iş güç bebek oluyor işte öyle neyseki annemde kalacağım orda daha rahatım

Oyy cok zor,laf anlatmak ayri zor olur hatta bosunada olur.Ama cocuklarin unutmadiginida bilmek gerek.En kisa zamanda gecersin insallah annene.

O günden Sonra Başka olmadı hamdolsun hep yattım dinledim tüm işleri eşim yaptı sende dinlen geçer inş.

inşallah canım bolbol şu iç giderken

İsle problemim yok sukur esimde yardimcidir her konuda sagolsun.Ama bayram kosturmalari ve bi minik olunca ister istemez cok dinlenemiyor insan tabii :) sevindim adina cok sukur.

Dün benden de iki kez kahverengi iki kez de pembe damla gelince gece acile gittik. Kan değerleri iyi çıktı ama riske karşı progestan başladı. keseyi gördük ama kalp atışı için erken dedi. Dün 5+6 ydi.

Gozunuzaydiin :) insallah devam etmez canim.Bende birazdan yine gidecem.

Kızlar keseyi gördük şükürler olsun iki hafta sonra kalp atımı için gidicez :KK200::nazar:

Gozunaydiin ne guzel haber :) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :KK200:

Günaydın Kizlarrrrr... beni de erkek isteyenler listesine ekleyelim:KK9:benim de bi kızım var Rabbim öncelikle hayırlı ve sağlıkla versin gönlümden geçen erkek evlat da nasip eder ınsaallah isteyen herkese.. bende Çin ve Rus takviminde erkek çıkıyor ve sürekli çikolatali puding istiyorum..kizimda full ekşi yemistim kısmet artık.:anneadayı::nazar:
kizi olanlarin ikimciyi oglan istemesi tamamen normal bence.insallah olur

Aynı gün oldu transferimiz sanırım bizde duyamayiz.
Evet canım batın ultrasonda görüntü net değildi iki kese var mı diye enin olmak istedi doktorum vajinal ultrason ile baktı çok şükür sağlıklı bi kesemiz ve yolk sac göründü 5+4 dedi haftamıza . Duyamaz mıyız dedim aaa çok erken dedi :KK12:seviyorum doktorumu ya :KK19: artık iki hafta daha bekliycez hayırlısıyla o gün gümler duyulacak :KK54:

Evet canım batın ultrasonda görüntü net değildi iki kese var mı diye enin olmak istedi doktorum vajinal ultrason ile baktı çok şükür sağlıklı bi kesemiz ve yolk sac göründü 5+4 dedi haftamıza . Duyamaz mıyız dedim aaa çok erken dedi :KK12:seviyorum doktorumu ya :KK19: artık iki hafta daha bekliycez hayırlısıyla o gün gümler duyulacak :KK54:
Maşallah canım. Bizimde daha var randevu saatine heyecanla bekliyorum

Hayırlı güzel haberlerle gel , benim saatim akşamdı yola çıkmam lazım rica etti kırmadı erkenden muayene oldum . Senin hayırlı haberlerini bekliycem Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim canım. Muayeneden çıkar çıkmaz yazarım. İnşallah hepimizin. Sanada İyi yolculuklar kazasız belasız :KK200:

Çok erken daha. Baktırıp durmayın kendinize.8inci haftada baktırırsınız
ben cocuk icin degil kendim icin gidicem cok kotuyum boyle birsey yok ben hic boyle kotu olmadim. bebek kizmayin umrumda degil. okadar kotuyum. kızıma bakamiyorum bile. islerimi yapamaz oldum. kasiklarim agriyo midem yaniyo enfeksiyonum tavan yapti ve kizimi bu halle bakmaya calisiyorum. kusmalarum basladi ishal olmaya basladim. yemek yiyemiyorum. ben 2 kez hamile kaldim ama hic boyle olmadim doktor ilac veremiyo halim perisan kizim ilgi istiyo

ben cocuk icin degil kendim icin gidicem cok kotuyum boyle birsey yok ben hic boyle kotu olmadim. bebek kizmayin umrumda degil. okadar kotuyum. kızıma bakamiyorum bile. islerimi yapamaz oldum. kasiklarim agriyo midem yaniyo enfeksiyonum tavan yapti ve kizimi bu halle bakmaya calisiyorum. kusmalarum basladi ishal olmaya basladim. yemek yiyemiyorum. ben 2 kez hamile kaldim ama hic boyle olmadim doktor ilac veremiyo halim perisan kizim ilgi istiyo
Canim cok geçmiş olsun

Günaydın bende katıldım aranıza :) gerçi sadece gebelik testi yaptık iki tane orda gördük daha doktora ulaşamadım. Allahım inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin.

Back