- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.061
Benimde 22 temmuzdu buna göre aramızda 3 gün var. ultrasonda gorebildiniz mi. Bana 12 eylulde gel goruruz demisti.25 temmuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 22 temmuzdu buna göre aramızda 3 gün var. ultrasonda gorebildiniz mi. Bana 12 eylulde gel goruruz demisti.25 temmuz
Canım boşver baksınlar bebeğine bir iki gün sende yorgunum de yat dinlen.Bende minikten şifayi kaptim üstelik
Kızlar benim derdime derman olun :) Başlıyorum anlatmaya.
1- Benim ilk öğrenmeden önce ve öğrendikten sonraki 1 haftaya kadar mide bulantım hep oldu şuan 5+2 yim sata göre ama bulantım yok. Çok nadir yemek yerken midem bulanıyo bide gece yatacağım zaman hafiften okadar.
2- İlk gebeliğimde başım çok dönerdi 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Bunda hiç dönmüyor nerdeyse çooooook nadir.
3- Göğüs hassasiyetim önce sağda bailadı 10 gün sonra falan soldada hafifçe başladı. Şimdi bazı günler sabahları bi bakıyorum sıkıyorum sıkıyorum ne acıma ne birşey. Akşama doğru hafiften acıyo oda sıkınca. Bazı günlerde dokunduğum an acıyo.
4- Bel ağrım sık sık oluyo. Bide kasık ağrım hem solda hem sağda. Brbek hangi kasıktaysa nereye yerleştiyse orası ağrımazmı ayol.
5- Son olarak 22 ağustosta betam 58.22 ydi 26 ağustosta 533.4 çıktı. Kötü bir artışmı bu 4 günde korkuyorum.
Önceki gebeliğimde kalbi durduğu için bu gebeliğimde çok endişeleniyorum ve aklıma sürekli felaket senaryoları geliyor.
sonuclarin nasil cikti iyimisin
pek umutlu degilim ya 5 hafta 4 gunken kese gordum kese bana biraz kucuk ve bos geldi sanki kalp atisi duyamam gibi geliyor bana
Bende hiç mide bulantısı yok. Normal zamanda bile sürekli öğürürdüm ben. Kaçıncı gün başladı sizde.
Geldi kırmızılar Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorum hepinizee :)
İnşallah canım sağol ben kızımda hep erkek hissediyordum oyüzden hislerime güvenemiyorum ama kız olur gibi geliyor. Çevremde hep kızı olanın genelde kızı oluyor. Tabi genelleme yapmamak lazım ama tekrar kızı olanlar çoğunlukta
Ay evet o haftalar gelse de biz de tahmin edebilsek
Bizim kız da 17 de belli etti Kızlar genelde geç belli ediyor erkeği 12 13 de şak anlıyorlar hadi bakalım
Canım bebeğim hasta ateşi var yorgunluktan bayılıyorum tüm gün yoruldum bı de hamilelik aşırı uyku yapıyor bende üstelik ev tutmadim eşim yurtdışına gidebilir annemde kalırım diye şimdi kv deyim ve onların saçmalıklariyla da Muhattap olmak zorunda kalıyorum herkes akıl verme derdinde bı de çocuğu hasta ettiniz demeleri, ilaç verirken aglayinca hemen onların kucağımdan alıp teselli etmeye çalışmasi valla geri ellerinden alıyorum noluyooo diye salaklar ya öfff canım sıkıldı
Tesekkur ederim biraz rahatladım sizi duyunca.Anlattiklatinin uzerine felaket senaryosu yazmak bile zor :) masallah diyelim
Allah tamamina erdirsin saglikla kavusun insallah :) Bu stres dogurana kadar oluyor hatta son aylarda bitaz daha fazla.
Dusuk cikti reglde olabilirim ya da yeni yeni yerlesmeye calisiyorda olabilir dedi doktor,beklemedeyim oyle
Hic oyle dusunme o haftada gormen bile guzel.Yarin cok guzel gecer insallah
Benim ilkinde toplamda 2 kez oldu o da sadece bulanti hissi,dikilip ögürmedim bile canim.Baslamaz zorlamaz insallah :)
Ahh canim :) Bana da heyecan oldun.Insallah hepiniz icin en hayirli zamanda,en kisa zamanda nasip olur bebek,saglikla.
Benimde ilki kiz ama varsa ikinci iki turlude cok heyecanli geliyor :)
Bence hastayken sende gerginsindir,simdi durumda malum hormonlat tavan,biraz sakin kalip onlarda yardimci oluyorsa izin ver derim.Insallah cabucak toparlar miniginde.
Hasta ettiniz konusuna girmeyim sende salla bence hic canini sikma
Amiiin canım inşallah,beklemek bile heyecanliydi :) senin vardır umarım benim de diğer aya olur :)Ahh canim :) Bana da heyecan oldun.Insallah hepiniz icin en hayirli zamanda,en kisa zamanda nasip olur bebek,saglikla.
Canım boşver baksınlar bebeğine bir iki gün sende yorgunum de yat dinlen.
Canlar kızdığım nokta pis anne naptı sana diyor görümcem çocuğu kucağımdan alıp sanki ben kötülük yapıyorum o da kurtarıyormuş gibi asla oğlumun kafasında kötü bir izlenim oluşturmalarına izin vermem. Dinlenme konusu mümkün değil oğlum bensiz hiç durmuyor üstelik bu evde kalmış görümce(41yas) psikolojik tedavi görüyor normal değil annesi yaşlı kadın hiç iş yapmıyor asla bende yazık deyip yapıyorum yani yine iş güç bebek oluyor işte öyle neyseki annemde kalacağım orda daha rahatımAnlattiklatinin uzerine felaket senaryosu yazmak bile zor :) masallah diyelim
Allah tamamina erdirsin saglikla kavusun insallah :) Bu stres dogurana kadar oluyor hatta son aylarda bitaz daha fazla.
Dusuk cikti reglde olabilirim ya da yeni yeni yerlesmeye calisiyorda olabilir dedi doktor,beklemedeyim oyle
Hic oyle dusunme o haftada gormen bile guzel.Yarin cok guzel gecer insallah
Benim ilkinde toplamda 2 kez oldu o da sadece bulanti hissi,dikilip ögürmedim bile canim.Baslamaz zorlamaz insallah :)
Ahh canim :) Bana da heyecan oldun.Insallah hepiniz icin en hayirli zamanda,en kisa zamanda nasip olur bebek,saglikla.
Benimde ilki kiz ama varsa ikinci iki turlude cok heyecanli geliyor :)
Bence hastayken sende gerginsindir,simdi durumda malum hormonlat tavan,biraz sakin kalip onlarda yardimci oluyorsa izin ver derim.Insallah cabucak toparlar miniginde.
Hasta ettiniz konusuna girmeyim sende salla bence hic canini sikma
Benimde 22 temmuzdu buna göre aramızda 3 gün var. ultrasonda gorebildiniz mi. Bana 12 eylulde gel goruruz demisti.
O günden Sonra Başka olmadı hamdolsun hep yattım dinledim tüm işleri eşim yaptı sende dinlen geçer inş.Benimde lekelenme dun gezip yorulunca yine olmustu,bugun 3.gun sabahtan sakindi dinlendim ama aksamustu kuzenimin sözü icin cikip geldikten sonra yine vardi azcik
Assos Senin lekelenme ne durumda?yoktur insallah hic.
inşallah canım bolbol şu iç giderkenGünaydın bugün kontrolüm var , çok heyecanlı ve stresliyim . İnşallah herşey yolundadır. Kese bakılacak. Acaba kalbi de duyulur mu
Canlar kızdığım nokta pis anne naptı sana diyor görümcem çocuğu kucağımdan alıp sanki ben kötülük yapıyorum o da kurtarıyormuş gibi asla oğlumun kafasında kötü bir izlenim oluşturmalarına izin vermem. Dinlenme konusu mümkün değil oğlum bensiz hiç durmuyor üstelik bu evde kalmış görümce(41yas) psikolojik tedavi görüyor normal değil annesi yaşlı kadın hiç iş yapmıyor asla bende yazık deyip yapıyorum yani yine iş güç bebek oluyor işte öyle neyseki annemde kalacağım orda daha rahatım
Günaydın güzel anneler dün gece yuz ustu yatınca karnım ağırdı 40 kere yön değiştirdim daha erken degilmi yaa
Kuzum 1 hafta öncesine kadar benimde öyleydi yüzüstü yatınca öyle bi ağrıyodumi uykumdan uyandırıyodu şimdi geçti yine sağa dönüp sol bacağımı omzuma kadar çekip uyuyom dayanamıyom :)Günaydın güzel anneler dün gece yuz ustu yatınca karnım ağırdı 40 kere yön değiştirdim daha erken degilmi yaa
Canııııım günaydıııın. Ay valla seninle birlikte bende heyecanlandım. Çıkar çıkmaz haber et bizede kuzum. Sat neydi canım seninGünaydın bugün kontrolüm var , çok heyecanlı ve stresliyim . İnşallah herşey yolundadır. Kese bakılacak. Acaba kalbi de duyulur mu
Benimde lekelenme dun gezip yorulunca yine olmustu,bugun 3.gun sabahtan sakindi dinlendim ama aksamustu kuzenimin sözü icin cikip geldikten sonra yine vardi azcik
Assos Senin lekelenme ne durumda?yoktur insallah hic.
Günaydın canım ❤hepinize gunaydin kizlar :)
Biliyorumki öylece dalmışım artıkGaz olabilir mi, o da hamileliğin yan etkilerinden :)
Allah kolaylık versin hepimize şimdiden başladıkKuzum 1 hafta öncesine kadar benimde öyleydi yüzüstü yatınca öyle bi ağrıyodumi uykumdan uyandırıyodu şimdi geçti yine sağa dönüp sol bacağımı omzuma kadar çekip uyuyom dayanamıyom :)