2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
14 disimiz var suan ama bizimki disten oldugunu sanmiyorum artik huy oldu nerdeyse 15 aylik 4 saat araliksiz uyudugu hic olmamistir 1 saatte 1.5 saatte hep kalkiyor. Uykuyu asla alamiyorum meme hep agzinda olsun istiyor

İlk çocuğumda bende aileden uzaktım . Ne yalan söyleyim iyi yönleri de var mesela karışan eleştiren çocuga sureklı saglıksız gıdalar vermeye calışan yada tehlikeli bir sekılde balkondan baktıran düşüncesizce davranan yoktu
Ay dişlerinize masallah bizim sadece 4 tane var
Aktivite neler yapıyorsunuz

Valla sicak oldugu icin bol bol suyla oynuyoruz suyu dolduruyorum önüne oyuncaklari isimleriyle atiyoruz kirmizi araba yi atalim ,sari arabayi atalim v.s renk eslestirme oynuyoruz , renkli sise kapaklari ve siselerle acip kapatma yapiyoruz , muzik acip dans ediyoruz

14 disimiz var suan ama bizimki disten oldugunu sanmiyorum artik huy oldu nerdeyse 15 aylik 4 saat araliksiz uyudugu hic olmamistir 1 saatte 1.5 saatte hep kalkiyor. Uykuyu asla alamiyorum meme hep agzinda olsun istiyor
Bizimde 14 çıkıyor.huymudur bilmiyorum ama başta bizde öyleydik.gazdan mahvoluyordu meğer süt ürünlerine alerjisi varmış.diyetle iyiyiz şimdi çok şükür.onu yoracak şeylerde yapabilirsiniz.biz evin içinde ben saklaniyorum ve oğlum beni buluyor,yakalamaç oynuyoruz.disariya çıktığımızda yürümesi için bırakıyorum gerçi arkasından kosusutururken ben daha çok yoruluyorum

Selam hanımlar,

Gündüz Tek uykuya geçen var mı
Suaralar gündüz uyuturken çok zorlanıyorum
bizim 2 uyku hala. ama bizde soyle bir durum var: is nedeniyle kacta yatarsak yatalim sabah 6.30 da uyanmamiz gerekli. kizim da bizimle beraber cikiyor ve onu ninesine birakiyoruz. cok erken uyandigi icin tek uyku bize yetmez heralde cunku sabah uykusunu bölüp kaldirmak zorunda kaliyorum.

Ayy suaralar herşeye ağlıyor Çok yoruldum artık ölsem de kurtulsam diyorum herşeye ağlıyor herşeye. Napacagimi bilemiyorum.bazen kızıyorum bağırıyorum sonra pişman oluyorum psikolojisini bozuyorum yavrumun diye daha da üzülüyorum.
Okadar bunaldim ki.
Inanın aglamayla iş yapmıyoruz ki alışmasın ama okadar uzun bağırıyor ki dayanamıyorum kızıyorum.
Sonra pişmanlık falan hep böyle günlerim.
Ne yemek yer ne uyumak ister ne oynamak ister ne istediğini bir türlü çözemiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Ya ilerde kızım, ben bağırdım diye sevgiyi dışarda ararsa diye bile düşünüyorum,
Neyapacagimi şaşırdım,nasıl dayanacagimi bilemiyorum.keske gün 24 değilde 30 saat falan olsa en azından kendime zaman ancak bulurum diyorum.
Biliyorum o küçük anlamaz dur demekten bana karşılık verip kızamazda ama kızmadan duramıyorum

disariya cikartiyor musun hic? benim kizim da evde surekli agliyor, kucak istiyor. ama baska cocuklari gorunce beni bi kenara itekleyip (eger ihtiyaci yoksa bana) hemen diger cocuklara kosuyor. evde kene gibi bana yapisan cocuk diger cocuklari gorunce beni kenara atiyor hemen. belki seninkinin de ilgisini cezbedecek biseylere ihtiyaci vardir.

Napıyo yanlarına gidince? Masallah sosyal demekki.
Benimki sanki çok gitmiyor. Gitse de daha cok bısıkletlerı veya oyuncakları varsa onu almak ıstıyor.

Şu anda bizimkiside aynı durumda.sanirim 2 yaş sendromu başlangıcı.ben ağladığı zaman ilgisini
başka yere çekmeye çalışıyorum.bu ara iyice fena oldu.ne yemek yiyor nede kucaktan iniyor.kendime zaman diye birşey yok.calistigim için oğluma zaman ayiramiyorum diye üzülüyorum bende.ama bu zamanlarda geçecek.bi bakmisiz evden uçup gidecek.ben kendime hep bunları hatirlatiyorum

Akşam üzeri çıkarıyorum 1 saat ama yine benimle gezecek

Napıyo yanlarına gidince? Masallah sosyal demekki.
Benimki sanki çok gitmiyor. Gitse de daha cok bısıkletlerı veya oyuncakları varsa onu almak ıstıyor.
dokunuyor, kendince konusuyor, ellerinden tutup istedigi yerlere goturmelerini istiyor, en olmadi yuzlerine yaklasip guluyor :))
disariyi ve cocuklari beni unutacak kadar cok seviyor. ilerde cok basimiz agriycak sanki

İyi günler güzel anneler.sizden fikir almak istiyorum.gorev için şehir dışına çıkmam lazım.gorevi iptal etme şansım yok.gittigim yerde otelde kalmamiz lazım.oglumuda götüreceğim yanımda ve oğlumun süt ürünlerine karşı alerjisi var.o sebeple dışarıdan birşey veremiyorum.en azından çorbaların yapıp konserve şişelerine kaynarken koysam bozulur mu dersiniz.yolda iadre etse yetecek bana gidince illaki bı buzdolabı bulurum koymak için

Bağırıp kizmamaya çok dikkat edin. Mutsuz ortamda daha asabi olur çocuklar. Çocuğunuzla oturup oynamak yerine sizi taklit edecegi oyunlar bulun, kendi kendine oyun oynamayı ogretin.

Mesela biz yemek yaparken tezgahin üzerinde ne olduğunu görmek istiyorlar. Iki tane eski sandalyeyi eşiniz ters düz geçirip, çivi cekic ugrasirsa guvenli bir kule yapılabilir. Bebek onun içinde ayakta durarak tezgahı izleyip ne yaptiginizi gorebilir.

Biraz sabır gösterin. Ağlıyorsa başka odaya, balkona, komşuya başka ortama gidin. Evde oyalayamiyorsaniz günde bir değil iki kez çıkmaya çalışın.

Kizlar hayirli geceler.benim oglus henuz kendi yemiyor eline veriyorum alissin diye ya atiyor yada elinde tivtiyor.mesela sabahlari hala 2bebek ekmegini sicak suyla eziyorum icine bi yumurta 1 tatli kasigi pekmez.1dilim peynir 1 ceviz koyip eziyorum.bubsekilde yiyor.acaba ben cokmu pureye alistirdim naptim.ama eline nezaman versem hep oynama halinde kofteyle omletle mesela.sabah kahvaltimiz boyle sora 1 sat sora meyve sora uyku.kalkinca corbasi icine ekmek kiriklayip 2 saat sora yogurt veya meyveli yogurt.sorasida aksam biz ne yersek gene ezip veriyorum :/ yoksa yemiyor agzondan atiyor.gecede 125 ml inek sutu bal ilaveli.sutu sadece yatarken veriyorum.gnduzde vermelimiyim acaba sizce?bizde durumlar bu sekilde.nasil alistirabilirim acaba kendisin yemesine?artik yurume iyce gelisti.8disimiz var dahda geliyor ustten sanirim tukruk var buara.herseyi anliyor taklit ediyor bizi.birde cok sinirli beyfendi..sizde durumlar nedir ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…