- 19 Mayıs 2017
- 366
- 453
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.881
14 disimiz var suan ama bizimki disten oldugunu sanmiyorum artik huy oldu nerdeyse 15 aylik 4 saat araliksiz uyudugu hic olmamistir 1 saatte 1.5 saatte hep kalkiyor. Uykuyu asla alamiyorum meme hep agzinda olsun istiyorBizimkiside 16 Mayıs doğumlu 7 ile 8 ay arası bizimkiside nerdeyse saat başı kalkıyordu.ben dişeten olduğunu düşündüm.su an sıkıntı yok çok şükür.su anda 1 ile 3 aradı kalkıyor.dis durumunuz nasıl
Valla sicak oldugu icin bol bol suyla oynuyoruz suyu dolduruyorum önüne oyuncaklari isimleriyle atiyoruz kirmizi araba yi atalim ,sari arabayi atalim v.s renk eslestirme oynuyoruz , renkli sise kapaklari ve siselerle acip kapatma yapiyoruz , muzik acip dans ediyoruzİlk çocuğumda bende aileden uzaktım . Ne yalan söyleyim iyi yönleri de var mesela karışan eleştiren çocuga sureklı saglıksız gıdalar vermeye calışan yada tehlikeli bir sekılde balkondan baktıran düşüncesizce davranan yoktu
Ay dişlerinize masallah bizim sadece 4 tane var
Aktivite neler yapıyorsunuz
Bizimde 14 çıkıyor.huymudur bilmiyorum ama başta bizde öyleydik.gazdan mahvoluyordu meğer süt ürünlerine alerjisi varmış.diyetle iyiyiz şimdi çok şükür.onu yoracak şeylerde yapabilirsiniz.biz evin içinde ben saklaniyorum ve oğlum beni buluyor,yakalamaç oynuyoruz.disariya çıktığımızda yürümesi için bırakıyorum gerçi arkasından kosusutururken ben daha çok yoruluyorum14 disimiz var suan ama bizimki disten oldugunu sanmiyorum artik huy oldu nerdeyse 15 aylik 4 saat araliksiz uyudugu hic olmamistir 1 saatte 1.5 saatte hep kalkiyor. Uykuyu asla alamiyorum meme hep agzinda olsun istiyor
Bizim 12 aydan beri tek uyku bizimde 12.30 olan uyku saati bugun 4 u buldu mesela sicaklardan sanirimSelam hanımlar,
Gündüz Tek uykuya geçen var mı
Suaralar gündüz uyuturken çok zorlanıyorum
1 yaşına bastığından beri tek uykuya gectik.daha iyi uyuyor bu şekilde. Su an oğlum 16 aylıkSelam hanımlar,
bizim 2 uyku hala. ama bizde soyle bir durum var: is nedeniyle kacta yatarsak yatalim sabah 6.30 da uyanmamiz gerekli. kizim da bizimle beraber cikiyor ve onu ninesine birakiyoruz. cok erken uyandigi icin tek uyku bize yetmez heralde cunku sabah uykusunu bölüp kaldirmak zorunda kaliyorum.Selam hanımlar,
disariya cikartiyor musun hic? benim kizim da evde surekli agliyor, kucak istiyor. ama baska cocuklari gorunce beni bi kenara itekleyip (eger ihtiyaci yoksa bana) hemen diger cocuklara kosuyor. evde kene gibi bana yapisan cocuk diger cocuklari gorunce beni kenara atiyor hemen. belki seninkinin de ilgisini cezbedecek biseylere ihtiyaci vardir.Ayy suaralar herşeye ağlıyor Çok yoruldum artık ölsem de kurtulsam diyorum herşeye ağlıyor herşeye. Napacagimi bilemiyorum.bazen kızıyorum bağırıyorum sonra pişman oluyorum psikolojisini bozuyorum yavrumun diye daha da üzülüyorum.
Okadar bunaldim ki.
Inanın aglamayla iş yapmıyoruz ki alışmasın ama okadar uzun bağırıyor ki dayanamıyorum kızıyorum.
Sonra pişmanlık falan hep böyle günlerim.
Ne yemek yer ne uyumak ister ne oynamak ister ne istediğini bir türlü çözemiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Ya ilerde kızım, ben bağırdım diye sevgiyi dışarda ararsa diye bile düşünüyorum,
Neyapacagimi şaşırdım,nasıl dayanacagimi bilemiyorum.keske gün 24 değilde 30 saat falan olsa en azından kendime zaman ancak bulurum diyorum.
Biliyorum o küçük anlamaz dur demekten bana karşılık verip kızamazda ama kızmadan duramıyorum
Şu anda bizimkiside aynı durumda.sanirim 2 yaş sendromu başlangıcı.ben ağladığı zaman ilgisiniAyy suaralar herşeye ağlıyor Çok yoruldum artık ölsem de kurtulsam diyorum herşeye ağlıyor herşeye. Napacagimi bilemiyorum.bazen kızıyorum bağırıyorum sonra pişman oluyorum psikolojisini bozuyorum yavrumun diye daha da üzülüyorum.
Okadar bunaldim ki.
Inanın aglamayla iş yapmıyoruz ki alışmasın ama okadar uzun bağırıyor ki dayanamıyorum kızıyorum.
Ne yemek yer ne uyumak ister ne oynamak ister ne istediğini bir türlü çözemiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Ya ilerde kızım, ben bağırdım diye sevgiyi dışarda ararsa diye bile düşünüyorum,
Neyapacagimi şaşırdım,nasıl dayanacagimi bilemiyorum.keske gün 24 değilde 30 saat falan olsa en azından kendime zaman ancak bulurum diyorum.
Biliyorum o küçük anlamaz dur demekten bana karşılık verip kızamazda ama kızmadan duramıyorum
Akşam üzeri çıkarıyorum 1 saat ama yine benimle gezecekdisariya cikartiyor musun hic? benim kizim da evde surekli agliyor, kucak istiyor. ama baska cocuklari gorunce beni bi kenara itekleyip (eger ihtiyaci yoksa bana) hemen diger cocuklara kosuyor. evde kene gibi bana yapisan cocuk diger cocuklari gorunce beni kenara atiyor hemen. belki seninkinin de ilgisini cezbedecek biseylere ihtiyaci vardir.
dokunuyor, kendince konusuyor, ellerinden tutup istedigi yerlere goturmelerini istiyor, en olmadi yuzlerine yaklasip guluyor :))Napıyo yanlarına gidince? Masallah sosyal demekki.
Benimki sanki çok gitmiyor. Gitse de daha cok bısıkletlerı veya oyuncakları varsa onu almak ıstıyor.
Ayy suaralar herşeye ağlıyor Çok yoruldum artık ölsem de kurtulsam diyorum herşeye ağlıyor herşeye. Napacagimi bilemiyorum.bazen kızıyorum bağırıyorum sonra pişman oluyorum psikolojisini bozuyorum yavrumun diye daha da üzülüyorum.
Okadar bunaldim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?