• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba bende çatı ağrısı yaklaşık 1 aydr fln var ama bu aralar yoğunlaştı. Üşütmeye bağlı olarak görülebiliyormuş bazı zamanlarda, idrar tahlili yaptırdım neyseki herşey yolundaymış. Bazı gebelerde kemik yapısına göre erken başlarmış bu ağrılar, endişe etmenize gerek yok herşey yolundadır inşallah içerde:)
Merhaba ben 4 haftalık hamıleyım ve catı agrısı var bu normal mi su an

Kizlar selam..sabahlari bazen ogluma 1 orta boy muz ve tam yumurta yedriyorum.ikisini ezip veriyorum.yumurtayi tek asla yemiyor.ama yeterli gelirmi ???doyururmu sizce ?

Merhaba ben 4 haftalık hamıleyım ve catı agrısı var bu normal mi su an
Bana doktorum normal demişti ama hamilelik boyunca en zorlandığım şey bu ayrıydı. Hatta dogum yaptiktan 1 ay sonra falan gecti ağrılarım. Endiselenme ve anu hareketlerden kaçın. Geçmiş olmuş 😘

Bana doktorum normal demişti ama hamilelik boyunca en zorlandığım şey bu ayrıydı. Hatta dogum yaptiktan 1 ay sonra falan gecti ağrılarım. Endiselenme ve anu hareketlerden kaçın. Geçmiş olmuş 😘
Cok sagol canım 2 gun cok agrılı gecti ama su an ıyıyım Allaha şükür 🙏

Kizlar selam..sabahlari bazen ogluma 1 orta boy muz ve tam yumurta yedriyorum.ikisini ezip veriyorum.yumurtayi tek asla yemiyor.ama yeterli gelirmi ???doyururmu sizce ?
Bizim doktorumuz midesi yumurta kadar demisti. Fazla yedirmeye çalışma demisti. Bir muz ve bir yumurta cok fazla. Cok kilo aliyo olmali. Kilosundan takip edemiyomusun

Herkese merhaba ben de 2018 mayis annesiyim . Benim oglum emmedi 7 aya yakin sagarak verdim sutumu. Simdi de mama iciyor ama sadece sabahlari 120 ml onu bile bitirmiyor. İnek sutune gecim dedim asla icmiyor napmam lazim sizce ?

Herkese merhaba ben de 2018 mayis annesiyim . Benim oglum emmedi 7 aya yakin sagarak verdim sutumu. Simdi de mama iciyor ama sadece sabahlari 120 ml onu bile bitirmiyor. İnek sutune gecim dedim asla icmiyor napmam lazim sizce ?
Merhaba yoğurt, kefir ayran peynir bunlar aslında inek sütünden daha faydalı. Artık doktorlarda inek sütü ile geç tanışmalarını öneriyorlar.

Doyuyordur,hatta fazla bile gelebilir.yumurta için omlet,krep gibi denedin mi?hergun aynı yediği için bunları deneyinde değişik geldiği için yiyebilir belki

Selam güzel anneler.ya ne güzel peynir süt yoğurt yedirebiliyorsunuz.bizde alerji olduğu için oğlumda bende tuketemiyoruz.gerci buna şükür, Allah'ım hiç kimseye dermansız dert vermesin.diyeti yavaş yavaş açıyoruz artık.dun itibariyle oğluma poğaçaya (yani pişmiş peynir) başladık.dua edermisiniz bizim için alerjik tepki vermesin ve artık alerjimiz geçmiş olsun.

Selam güzel anneler.ya ne güzel peynir süt yoğurt yedirebiliyorsunuz.bizde alerji olduğu için oğlumda bende tuketemiyoruz.gerci buna şükür, Allah'ım hiç kimseye dermansız dert vermesin.diyeti yavaş yavaş açıyoruz artık.dun itibariyle oğluma poğaçaya (yani pişmiş peynir) başladık.dua edermisiniz bizim için alerjik tepki vermesin ve artık alerjimiz geçmiş olsun.
İnsallah gecmistir 🙏🏻

Hayir cnm cok kilo almiyo;)14.ay btti 15e yeni girdik 10 kilo..1ay erken dogdu oglum.onlada ilgisi war sanirim
Nasil almiyo ve 10 kilo :). Bizim kiz 9 kilo hemde ayinda dogdu yani 3kg dogdu 14 ay 3 haftalik. Diger ogunleri nasil. Bizimki.bi tatli kasigi biber dolma bir tatli kasigi makarna ve iki corba kasigi kdrda corba yiyor bence cok az mesela. 9. Aydan beri 400 gr aldi bence cok az. Senin diger ogunler nasil

Nasil almiyo ve 10 kilo :). Bizim kiz 9 kilo hemde ayinda dogdu yani 3kg dogdu 14 ay 3 haftalik. Diger ogunleri nasil. Bizimki.bi tatli kasigi biber dolma bir tatli kasigi makarna ve iki corba kasigi kdrda corba yiyor bence cok az mesela. 9. Aydan beri 400 gr aldi bence cok az. Senin diger ogunler nasil

Baya 10 kilo canimm ;)hatta dun kan tahlili yaptirdim gene 10 küsur geldi..benim oglumda 2960 dogdu 35.haftada..meyveyi sevios aramiz iyi yourduda yiyoruz.iste sabah kahvaltilarda zorlaniyoruz yumurtada en cok.sade asla yemiyo kusuyo.zaten buyudukce kilo alimi yavasliyo normal.evet senin bebis az yiyomus cidden.benim oglan bi orta buyuklukte kase corba yer bi kase yourt kesin yer.yemekte ne warsa ondan da yer corbanin arkasindan.karpuz varsa ondanda.yani ne warsa soframizda

Benim kızda 9. Aydan beri 400 aldı bide yürümeye başladı artık mama sandalyesinde filan durmuyor iştah iyice yerlerde 🤦🏻‍♀️Meme olmasa napcak bilmem

Sanırım en düşük kiloda benim bebeğim. 14.5 aylık. Ve 8100 gr. Kan tahlilleri yapıldı. Cok şükür bir sıkıntı yok. Ama iştahsızlık var. Zorla yiyor yediklerini. Artik boyle kabullendim. Sağlıklı olsun diyorum:KK14:

Back