2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canim sagligi yerinde olsunda kiloya takilma bosver..bizde yaptirdik kan tahlili gecen cuma gunu bitek demirimiz eksik ckti damla kullancaz 3 ay kadar.benim oglumda istahsizdi gecenlerde simdi iyi gibi bakalim.havalarda sicak ya ondandami oluyor bilmem.inek sutu veriyomusun?

Canimm seni hatirliyorum eskilerden. Bebeginin ayaklari nasil oldu.

İnek sütü arada bir veriyorum. Benim bebis emmedi. Ek gidaya erken başladik 4.ayda. 7-8 aydan sonra yarı su yarı süt lü mamalar yapıyorum. Onun dışında geceleri veya dışarıda sma mama veriyorum hep. Bu sıralar biraz düzelme var iştahi iyi gitmeye başladı cok şükür. 1 ay sonra tekrar kontrol ettiricem

Canimm seni hatirliyorum eskilerden. Bebeginin ayaklari nasil oldu.
Ayakları cok iyi maşallah. Artık sadece uykularda ortez ayakkabılarini giyecek. Günlük 12 saat takacak dedi doktorlarimiz. 5 yasina kadar. Cok yakında yürür sanırım. Birkac adim atıyor sonra emekliyor. Sarı paşa cok fena görsen. Otobüs minibüs bağırıyor çığlık atıyor. Kurdeşen döküyorum o bağırdikca

Baxero farklı bir menenjit mikrobunun aşısı.yani menektra ve baxero farklı tür mikroplara karşı aşı.biz menektra in 2. Dozunu yaptırdık geçen ay 2 ay sonrada baxero ya basliycaz .dünyanın parası ama ancak ikisi birlikte yapılınca tam koruyuculuk saglaniyormus.

kizlar merhaba, o kadar uzun zaman oldu ki buralara girmeyeli.
is, ev, cocuk derken firsat kalmadi galiba. umarim hepiniz iyisinizdir. cok eskileri okuyamadim ama yeni konularda istahsizlik konusulmus. biz kizimda nutrigen uzum cekirdekli surup kullaniyoruz. surubu ictiginde daha guzel yemeklerini yiyor, doktora gittiginizde bir sorun onerirse kullanirsiniz, kizimin kan degerleri dusuktu o yuzden doktoru vermisti

Merhaba bayanlar oglum 17 mayis 2018 dogumlu surekli kucak istiyor wc ye bile gitsem yanimda,her animda sadece bende duruyor. Yemek yemiyor, surekli meme surekli aglama durumu cok bunaldim gece defalarca kalkiyor ne zaman duzelir bu durum ya

Merhaba bayanlar oglum 17 mayis 2018 dogumlu surekli kucak istiyor wc ye bile gitsem yanimda,her animda sadece bende duruyor. Yemek yemiyor, surekli meme surekli aglama durumu cok bunaldim gece defalarca kalkiyor ne zaman duzelir bu durum ya
Benimki de öyleydi çok zordu. Sosyalleşmeye basladıkca rahatladı sanıyorum. Ben bol bol al bunu babaya ver al bunu babaneye ver al bunu dedeye ver diyordum. Birde önce bana çak yap fıstık yap yanağımı sıkması fıstıktı . Sonra işte ona çak yap buna fıstık yap . Diye biraz alıstırdım hemen cak yapıp bana geri koşuyordu cok komıktı. Sonra susayınca ay halan su verıcek sana vs. Sankı alıştıkca rahatladı bende hep alkışladım onu. Zıplamasına teşvik ettim. Sevin zıpla diye. Biliyorsunuz bahsediyordum oğlum otizmli diye o yüzden küçükken söylenenleri yapmayı insanlara alışmasını zıplamasını çünkü oğlum 2.5 yaşında zıplayabildi teşvik etmeye calısıyorum. Bazen çok korkuyorum onda da aynı seylerı yasayacagım diye. Allah yardımcımız olsun. Hemen yapmıyor tabı suan bıle tam degıl ama benım tecrubem kucukken demek. Çocuklar hasta olmasın anneler hep mutlu olsun diyorum ve şimdiden bayramınızı kutluyorum güzel anneler

Bizimkiside 16 Mayıs doğumlu 7 ile 8 ay arası bizimkiside nerdeyse saat başı kalkıyordu.ben dişeten olduğunu düşündüm.su an sıkıntı yok çok şükür.su anda 1 ile 3 aradı kalkıyor.dis durumunuz nasıl

Biz esimin isi dolasiyla ailelerden uzagiz o yuzdende sanirim bana cok fazla düsüyor evde surekli aktivite yapmaya calisiyorum bi sekilde büyücekler ama cok zorluyor bazen. Rabbim evlatlarimiza saglik sihhat versin,iyi bayramlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…