- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.421
Sağ ol canım, aynen öyle :)Geçmiş olsun canım. Hamilelikte vücudumuzu tanıyamıyoruz çok normal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım, aynen öyle :)Geçmiş olsun canım. Hamilelikte vücudumuzu tanıyamıyoruz çok normal.
Ya o kadar özeniyorum böyle okudukça sizlere en kısa sürede o minik tekmeleri bende tamamen hissetmek istiyorumBir iki haftaya netleşir canım ben de ilk hissetmeye başladığımda anlayamıyordum, az önce ben video çektim dışardan belli olmaya başladı artık hareketleri kıpır kıpır . 24+1 iz bugün çok netleşti.
Bizim kızında eller hep yüzünde inşallah görebiliriz yüzünü bakalım Ben 1 saat önce yemek yiyip gidiyim en iyisiYüzünü filan görmek için poz yakalamak için genelde söyleniyor, bazen yüzlerini kapatıyorlar elleriyle uyurken benim kızın eller kafanın iki yanındaydı, arada parmakları açıp kapatıyordu ben tatlı yedim ama yine de uyuyordu o çok kesin bilgi değil canım
Normalde eşim götürüp getiriyor hep bu sefer, ben toplu taşıma ile gitmek zorunda kaldım evden çıkmadan yemek yemiştim ama bir açlık hissi geldi yolda baygınlık geçiriyordum neredeyse, neyse ki yanıma çikolata almıştım da biraz düzenledi. Bu ayın yeni güncellemesi de bu açlık hissi bendeBizim kızında eller hep yüzünde inşallah görebiliriz yüzünü bakalım Ben 1 saat önce yemek yiyip gidiyim en iyisi
Ben pek tatlı yiyemiyorum ya ancak öğlende ara öğünde falan akşamları yersem midem bulanıyor çok severim aslında tatlıya da çok düşkündüm çok özledim şimdilik meyve ile idare etmeye çalışıyorum bakalımNormalde eşim götürüp getiriyor hep bu sefer, ben toplu taşıma ile gitmek zorunda kaldım evden çıkmadan yemek yemiştim ama bir açlık hissi geldi yolda baygınlık geçiriyordum neredeyse, neyse ki yanıma çikolata almıştım da biraz düzenledi. Bu ayın yeni güncellemesi de bu açlık hissi bende
Bana tok karnına gel ama çok tatlıya yüklenme ölçümler farklı çıkabilir dediler.ben tok gittim 10 dk önce tatlı bir gofret yedim ama çünkü tatlı yiyince hareketleniyor benden önce giren 15 dk da çıktı 1 saat sonra tekrar gel dedii ben girerken hareketliydi bebiş.45 dk 1 saat kadar aralıksız inceleyebildi hep hareketliydiGüzel hamişler yarın ben detaylı ultrasona gireceğim , girmeden önce tatlı yemek iyi mi olur dikkat etmem gereken bir şey var mı ? Gidenlerin tavsiyelerini bekliyorum
Bana taş getir taşı da yerim valla hiç bulantı yokBen pek tatlı yiyemiyorum ya ancak öğlende ara öğünde falan akşamları yersem midem bulanıyor çok severim aslında tatlıya da çok düşkündüm çok özledim şimdilik meyve ile idare etmeye çalışıyorum bakalım
Bendede iştah artışı oldu son 2 haftadır bakalım sonumuz ne olacak
dr Sare hanıma mı gidiyorsunuz acabaBende tatlı yer giderim diyordum ama bir gün önce böyle bir mesaj alınca sadece tok gittim canım
Ay ne güzel benim bazen hala saçma sapan şeylerden midem bulanabiliyorBana taş getir taşı da yerim valla hiç bulantı yok
İnşallah benimki de böyle güzel geçer canımBana tok karnına gel ama çok tatlıya yüklenme ölçümler farklı çıkabilir dediler.ben tok gittim 10 dk önce tatlı bir gofret yedim ama çünkü tatlı yiyince hareketleniyor benden önce giren 15 dk da çıktı 1 saat sonra tekrar gel dedii ben girerken hareketliydi bebiş.45 dk 1 saat kadar aralıksız inceleyebildi hep hareketliydi
Benim kuzenim doğuma kadar kustu ya :/ kız gün sayıyordu artıkAy ne güzel benim bazen hala saçma sapan şeylerden midem bulanabiliyor
Ben de böyleyim, yine de doymayabilirim ama garantisi yokBana taş getir taşı da yerim valla hiç bulantı yok
Ayrıntılı ultrason için Prof Dr. Ali Ekiz’e gittim canımdr Sare hanıma mı gidiyorsunuz acaba