• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Bir iki haftaya netleşir canım ben de ilk hissetmeye başladığımda anlayamıyordum, az önce ben video çektim dışardan belli olmaya başladı artık hareketleri kıpır kıpır . 24+1 iz bugün çok netleşti.
Ya o kadar özeniyorum böyle okudukça sizlere en kısa sürede o minik tekmeleri bende tamamen hissetmek istiyorum 🥰

Yüzünü filan görmek için poz yakalamak için genelde söyleniyor, bazen yüzlerini kapatıyorlar elleriyle uyurken benim kızın eller kafanın iki yanındaydı, arada parmakları açıp kapatıyordu :D ben tatlı yedim ama yine de uyuyordu o çok kesin bilgi değil canım
Bizim kızında eller hep yüzünde inşallah görebiliriz yüzünü bakalım :D Ben 1 saat önce yemek yiyip gidiyim en iyisi :D

Bizim kızında eller hep yüzünde inşallah görebiliriz yüzünü bakalım :D Ben 1 saat önce yemek yiyip gidiyim en iyisi :D
Normalde eşim götürüp getiriyor hep bu sefer, ben toplu taşıma ile gitmek zorunda kaldım evden çıkmadan yemek yemiştim ama bir açlık hissi geldi yolda baygınlık geçiriyordum neredeyse, neyse ki yanıma çikolata almıştım da biraz düzenledi. Bu ayın yeni güncellemesi de bu açlık hissi bende :D

Normalde eşim götürüp getiriyor hep bu sefer, ben toplu taşıma ile gitmek zorunda kaldım evden çıkmadan yemek yemiştim ama bir açlık hissi geldi yolda baygınlık geçiriyordum neredeyse, neyse ki yanıma çikolata almıştım da biraz düzenledi. Bu ayın yeni güncellemesi de bu açlık hissi bende :D
Ben pek tatlı yiyemiyorum ya ancak öğlende ara öğünde falan akşamları yersem midem bulanıyor çok severim aslında tatlıya da çok düşkündüm çok özledim :( şimdilik meyve ile idare etmeye çalışıyorum bakalım
Bendede iştah artışı oldu son 2 haftadır bakalım sonumuz ne olacak :D

Güzel hamişler yarın ben detaylı ultrasona gireceğim , girmeden önce tatlı yemek iyi mi olur dikkat etmem gereken bir şey var mı ? Gidenlerin tavsiyelerini bekliyorum 🙏🌸
Bana tok karnına gel ama çok tatlıya yüklenme ölçümler farklı çıkabilir dediler.ben tok gittim 10 dk önce tatlı bir gofret yedim ama çünkü tatlı yiyince hareketleniyor☺️ benden önce giren 15 dk da çıktı 1 saat sonra tekrar gel dedii ben girerken hareketliydi bebiş.45 dk 1 saat kadar aralıksız inceleyebildi hep hareketliydi

Ben pek tatlı yiyemiyorum ya ancak öğlende ara öğünde falan akşamları yersem midem bulanıyor çok severim aslında tatlıya da çok düşkündüm çok özledim :( şimdilik meyve ile idare etmeye çalışıyorum bakalım
Bendede iştah artışı oldu son 2 haftadır bakalım sonumuz ne olacak :D
Bana taş getir taşı da yerim valla hiç bulantı yok :D

Bana tok karnına gel ama çok tatlıya yüklenme ölçümler farklı çıkabilir dediler.ben tok gittim 10 dk önce tatlı bir gofret yedim ama çünkü tatlı yiyince hareketleniyor☺️ benden önce giren 15 dk da çıktı 1 saat sonra tekrar gel dedii ben girerken hareketliydi bebiş.45 dk 1 saat kadar aralıksız inceleyebildi hep hareketliydi
İnşallah benimki de böyle güzel geçer canım ☺️

Back