- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
- #69.901
Ben uzun süre püre olarak vermedim. 6 ayda başladıysam 6 buçuğa kadar vermisimdir.sonrasinda hep katı verdim.o yüzden bu açıdan hiç sorun yaşamadım.Kendi yemeyi çok seviyor çatala batırıp ağzına götürürse yiyor.sadece çatala ikinciyi batirirsa agzindakini çıkarması gerektiğini düşünüyor sanırım ve onu atıp elindekini ağzına alıyor. Bence pureyi bırakın 8 dışı varmış üstelik.benim oğlumun 4 dışı var daha.ben plastik tabak çatal aldım koydum önüne gösterdim bir kaç defa da sonra alıştı.acelem varsa yediriyorum.kendimKizlar hayirli geceler.benim oglus henuz kendi yemiyor eline veriyorum alissin diye ya atiyor yada elinde tivtiyor.mesela sabahlari hala 2bebek ekmegini sicak suyla eziyorum icine bi yumurta 1 tatli kasigi pekmez.1dilim peynir 1 ceviz koyip eziyorum.bubsekilde yiyor.acaba ben cokmu pureye alistirdim naptim.ama eline nezaman versem hep oynama halinde kofteyle omletle mesela.sabah kahvaltimiz boyle sora 1 sat sora meyve sora uyku.kalkinca corbasi icine ekmek kiriklayip 2 saat sora yogurt veya meyveli yogurt.sorasida aksam biz ne yersek gene ezip veriyorum :/ yoksa yemiyor agzondan atiyor.gecede 125 ml inek sutu bal ilaveli.sutu sadece yatarken veriyorum.gnduzde vermelimiyim acaba sizce?bizde durumlar bu sekilde.nasil alistirabilirim acaba kendisin yemesine?artik yurume iyce gelisti.8disimiz var dahda geliyor ustten sanirim tukruk var buara.herseyi anliyor taklit ediyor bizi.birde cok sinirli beyfendi..sizde durumlar nedir ??