- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #68.861
bizimkinin kendiliğinden çıkıyor hic bebeklerde temizleme duymadım
Ya bende doltora hergün temizliyorum dedim o senle alakalı bir durum değil dedi.Sanırım gece sürekli uyanıp ağlaması bu yüzden.Bugün gece sürekli kulağını çekiştirerek ağladı.internetten araştırdım kulak ağrısı uyutmazmış.Bakalım saat 1 buçuğa randevu aldım canım benim umarım bir sorun çıkmaz acısını giderebilirimBebegi bilmiyorum ama bana yaptılaro işlemi. Huni gibi birsey kulaga yerleştirip tığ gibi birseyle alıyor ordaki kiri. Temizlemenle de alakalı değil bünye yapıyormuş. 6 ayda bir gittim cok senelerdir. Uzun zamandır gitmiyorum. Acaba bebeklere de mi aynı sekilde yapılıyor , agrı yada acı olmuyor ama icin rahat olsun kuzu
geçmiş olsun canım.Ya bende doltora hergün temizliyorum dedim o senle alakalı bir durum değil dedi.Sanırım gece sürekli uyanıp ağlaması bu yüzden.Bugün gece sürekli kulağını çekiştirerek ağladı.internetten araştırdım kulak ağrısı uyutmazmış.Bakalım saat 1 buçuğa randevu aldım canım benim umarım bir sorun çıkmaz acısını giderebilirim
Gecmiş olsun canım. Evet bünye kendi yapıyor temizlemenle alakalı değil. İnsallah hayırlı haberler alırsın. Agrımasın kulagı kuzumunYa bende doltora hergün temizliyorum dedim o senle alakalı bir durum değil dedi.Sanırım gece sürekli uyanıp ağlaması bu yüzden.Bugün gece sürekli kulağını çekiştirerek ağladı.internetten araştırdım kulak ağrısı uyutmazmış.Bakalım saat 1 buçuğa randevu aldım canım benim umarım bir sorun çıkmaz acısını giderebilirim
ben de olmadımKızlar benim gibi hala adet olmayan var mi
Benxe 2. Bide bize doktor tropikal meyvelere 7. Ayda baslariz demisti. Avokado anans gibiKızlar bizde süt alerjisi sebebiyle bana birçok şey yasaklanmıştı belli süreliğine.ilk dana eti ile deneme yapacaktim kendimde.cuma cumartesi ve dün azda olsa yedim dana eti.oğlum cumartesi ve pazar hic kaka yapmadı.dün öğlen çok kati olarak başladı ve akşam ilk ek gıdaya geçtiği zamanki gibi yaptı ve dünden beri gazliyiz yine.dünde bal kabağı tadimlarina başladık ve meyveyle avakado verdim.dün aksamdan beri durup dururken ağlıyor.bugün ben uyutuyorum o geri uyanıyor.simdi seçenekler
1.alerji başlangıcı
2.Bal kabağı yada avakado ishal yaptı ve karın ağrısı var ondan huysuz
3.dişler geliyor
Sizce hangisi
Kızlar benim gibi hala adet olmayan var mi
anansi bende 7.aydan önce verilmemeli diye biliyorum ama bizim doktor da avokadoyu özellikle önerdi.Bama
Benxe 2. Bide bize doktor tropikal meyvelere 7. Ayda baslariz demisti. Avokado anans gibi
Canım çok teşekkür ederimgeçmiş olsun canım.
Sedoşum çok teşekkür ederimGecmiş olsun canım. Evet bünye kendi yapıyor temizlemenle alakalı değil. İnsallah hayırlı haberler alırsın. Agrımasın kulagı kuzumun
Kızlar benim gibi hala adet olmayan var mi
ben varimemzirme suresince olmayacagiz galiba
Ben de olmadım canım, arada belim ağrıyor acaba diyorum ama sonra anlıyorum ki bizim oğlan bütün gün kucağımda :))
Merhabalar valla bu ek gida isi bebekten bebege degisiyor en dogrusunu zamanla cocuguna uygun buluyosin. Benim bebegim yogurdu cok sevdi hatta sadece yoğurdu severek yiyor. Ben sebze corbasinin yaninda veriyorum. Cunku ancak oyle yiyor. Eger az yemisse ikindide kalanini yediriyorum. Mesela benim bebegim karisik sebze corbasindan hoslanmadi bende cok karistirmiyorum. Mesela sadcee ispanak havuc. Brokoli havuc. Kereviz balkabagi. Seklinde tadlari uyumlu iki sebzeyi karistiyorum. Boyle daha guzel yiyorMerhaba hanımlar Bende haziran anasıyim :) merak ettiğim yogurdu ek gıda olarak sabah mi veriyorsunuz aksam mi? Öğrenebilir miyim? Hangi zaman verilse daha iyi olur?
Merhaba.pişik alerji belirtisi olabilir.başka gıdaya geçmeden yoğurdu 3 gün deneyin lütfenKizlar 6.ayimiz dolmak uzereyken bugun ilk ek gidaya gectik cok sukur Yogurt yedirdik kizimiza aksam, baya da severek yedi cok oldum
Ote yandan bugun cok sık kaka yapti, iki bez degistirme arasinda iki saatin icinde acayip bir pişik olmus nasil.oldu anlamadim
benim doktorum 16:00-16:30 arasi vermemi onermisti.Merhaba hanımlar Bende haziran anasıyim :) merak ettiğim yogurdu ek gıda olarak sabah mi veriyorsunuz aksam mi? Öğrenebilir miyim? Hangi zaman verilse daha iyi olur?
canım dikkat et bunlar alerji belirtileri olabilir.başka birşey verdin mi yoğurt dışında.gaz durumu nasilKizlar 6.ayimiz dolmak uzereyken bugun ilk ek gidaya gectik cok sukur Yogurt yedirdik kizimiza aksam, baya da severek yedi cok mutlu oldum
Ote yandan bugun cok sık kaka yapti, iki bez degistirme arasinda iki saatin icinde acayip bir pişik olmus nasil.oldu anlamadim
Dediğiniz gibi bebege göre değişiyor o zaman teşekkürlerMerhabalar valla bu ek gida isi bebekten bebege degisiyor en dogrusunu zamanla cocuguna uygun buluyosin. Benim bebegim yogurdu cok sevdi hatta sadece yoğurdu severek yiyor. Ben sebze corbasinin yaninda veriyorum. Cunku ancak oyle yiyor. Eger az yemisse ikindide kalanini yediriyorum. Mesela benim bebegim karisik sebze corbasindan hoslanmadi bende cok karistirmiyorum. Mesela sadcee ispanak havuc. Brokoli havuc. Kereviz balkabagi. Seklinde tadlari uyumlu iki sebzeyi karistiyorum. Boyle daha guzel yiyor
Merhaba.pişik alerji belirtisi olabilir.başka gıdaya geçmeden yoğurdu 3 gün deneyin lütfen
canım dikkat et bunlar alerji belirtileri olabilir.başka birşey verdin mi yoğurt dışında.gaz durumu nasil
öyle düşünme canım ben dana etine başladım alerjiden dolayı cuma günü 3 gündür tepki vermeye başladı.sen yine kakasini takip et.mukusluk ve renk değişikliği olursa doktoruna danış.bide alerji tepkileri 3 gün sürüyorKizlar sagolun cevaplariniz icin ama pisik ogleden sonra oldu bir anda ve cok Yogurdu ise ta aksam verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?