• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar selam ben bugün doktora gittim dayanamadım sat 15 Aralık yani tam bugün 4 haftalık mı olmuş oluyor bilmiyorum ama vajinal baktı ve keseyi gördü beta 2747 ydi ama içinde bebek var mı yok mu görünmedi sizce çok mu erken o yüzden mi

Kızlar selam ben bugün doktora gittim dayanamadım sat 15 Aralık yani tam bugün 4 haftalık mı olmuş oluyor bilmiyorum ama vajinal baktı ve keseyi gördü beta 2747 ydi ama içinde bebek var mı yok mu görünmedi sizce çok mu erken o yüzden mi
Tabii ki görmek için henüz erken o yüzden görünmez:)

erken canım erken. ne zaman gel dedi? haftaya filan görünür

Daha erken canım ya stres yapma

Benmde sat 15 Aralık bat 11 Ocak geçikmenin 2. Günü beta 303 bugun yine verdim inş güzel artış olmuştur
İnşallah canım haber ver mutlaka 🥰 ben bekliyorum geçenki kürtajla sonuclandi delik deşik oldum kan verirken bu sefer bekliyorum zaten doktora gitsem baksamda her şey olacağına varıyor

Kan vermeyeceğim sanırım şimdi şehir dışındayım haftaya doktoruma gideceğim buradakiler hemen vajinal bakalım diyor istemedim en iyisi beklemek hem gecenkinde delik deşik oldum sonuc hiç değişmedi beklemeyi tercih ediyorum kan vermek strese sokuyor
Sen daha iyisini bilirsin tabi nasıl stres olmucaksan🌸

Herkese hayırlı günler.
Ben tüp bebiş hamilesiyim. SAT 17.12.2024 TRANSFER TARİHİM 04.01.2025 ... 12.01.2025 günü çokkk çokkk açık silik çıktı evdeki test. Dayanamadık hemen kan verdik.116 çıktı çok şükür. Ama esas test günüm yarın aslında. Çok zorlu yollardan geçtim.2 başarısız aşılma , 1 başarısız tüp bebek sonrası bu ikinci denemem. İnşallah güzel artışlarım olmuştur yarın için.
ŞUAN BU FORMA YAZMAK BİLE İNANILMAZ BENİM İÇİN :) ÇOK ŞÜKÜR.

Bas donmesi, bayilacakmis gibi his yasayan var mi ? Hayattan sogudum resmen, hic iyi degilim. Bulanti neyse ama bu bayilacak gibi olmam korkunc, tansiyonuma bakiyorum normal ama acaba sekerim mi dusuyor diyorum. Yemek yiyebiliyorum cok sukur, yedikten sonra bulanti ve sersemlik basliyor yavas yavas

Back