2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bu avokadoyu bebislere ne kdr veriyosunuz. Kalan kismini nasil sakliyosunjz. Ben ve esim agzimiza surmeyiz bebegede fazla geliyo tamami. Hep attm smdiye kdr yazik oluyo ya

Kizlar bu avokadoyu bebislere ne kdr veriyosunuz. Kalan kismini nasil sakliyosunjz. Ben ve esim agzimiza surmeyiz bebegede fazla geliyo tamami. Hep attm smdiye kdr yazik oluyo ya
cekirdegini cikartmadan yiyecegi kadarini kes, kesilen bolgeye zeytinyagi surup strechfilm/poset ile sarip dolapta saklayabilirsin. tekrar kullanacaginda kararan kisimlari kesip kalanini kullanabilirsin. ben bu sekilde 1 haftaya yakin kullanabiliyorum
tariflerde hep ceyrek avakado diye olcu veriyorlar ama ben bebegime ince bir dilim veriyorum sadece, o kadar yiyebiliyor cunku.

Aa super oldu bu bilgi cok tesekkur ederim.

maşallah kizçeye bizimki daha dönme işini bile çözmüş değil.yerde yaymayı da hiç sevmiyor bu gidişle biz emekleyemeyiz
Canım benim oğluşta çok zor öğrendi dönmeyi.Ama biz öğrettik.Şimdi sırt üstü yatırdığında yere kafasının sağ üst tarafına doğru çok seveceği bir şey koy telefon muz oyuncak her neyi seviyorsa ama başınını yukarısına koyman kazım.uzanmak isterken dönmek zorunda kalıyor biz defalarca yaptık sonra onun pratiğini kavradı şimdi hiç durmuyor olur olmadık her yerde dönüyor.İnternettede okumuştum dönmüyorsa siz destekleyin diyor

masallah, 6.ayda emekliyor mu demek, benimki bazen yatakta kopek gibi dizleri ustune kalkip yaylaniyor, ha gayret kizim diyorum ama oynuyor kendince
Sağol canim . Maşallah kuzuya benim kizim a öyle başladı şuan bildiğin emekliyo oğlumda 6 ayı bitince omzundan sürünerek emeklerdi kızım bildiğin pit pit kollarıyla emekliyo şaşırdım bi bakıyorum kapının önünde bi bakıyorum masanın altinda:)

maşallah kizçeye bizimki daha dönme işini bile çözmüş değil.yerde yaymayı da hiç sevmiyor bu gidişle biz emekleyemeyiz
Emekler canim bebekten bebeğe fark ediyo kızım kırkında dönmüştü önce hatta neden anlamış değilim oğlumda kızım da yüz üstü yatmayı seviyor oğlumda dönmüştü 2 yas 4 aylik şuan haka yüz üstü yatiyor:) alamadığım kizim a yüz üstü yatıyor koyuyorum pit ceviriyo kendini hemen öyle uyuyo hareketliler ya yerinde tutamıyorum ikisinide çok yorgunum:)

Benim bebeğimde solucan gibi sürünüyor emekler mi bilemiyorum gerçi bi kaç gündür onu da kesti çünkü sünnet oldu :/

bizimki öyle sağa sola dönüyor ama sırt ustuyken yüz üstü dönmüyor.alacağını sağına yada soluna dönüp aliyor sonra eski şekline geri geçiyor.

bizimkini de ilk aylarda yüz üstü yaptırdığımda omuzuyla yüz üstüne geçiyordu ama şimdi hiç yapmıyor.bence göbeği kaldıramıyor

bizimki öyle sağa sola dönüyor ama sırt ustuyken yüz üstü dönmüyor.alacağını sağına yada soluna dönüp aliyor sonra eski şekline geri geçiyor.
Tam olarak bizimkide öyleydi işte her seferinde ha oldu ha olacak gözlüyordum dediğim yöntemle bir günde öğrendi canım

Kızlar günaydın. Birsey sorucam ben şimdi 50 kıloyım hatta 49 du en son tartildigimda doğum kilolarım tamamen gitti sıkıntı o değilde birşey yediğinde falan özellikle aksama doğru karnım sisiyo göbek top gibi gören hamile sanar resmen 5 aylik ya artik çok üzülmeye başladım bu duruma yemek yiyesim gelmiyo ama emzirdigimden yiyorum sizde de bu sorun var mi. Esim de kilo al geçer diyo vücudunun diğer yerleride kilolu olsa göbek öyle olmaz diyo çok saçma belim yok demlnilecek kadar az su yağları aldırma operasyonunu bile düşündüm ya(

Aynı sorun bende de var. 55 kiloyum zayıfım görünürde ama göbek portluyor. Kilo almaktan ziyade yavas yavas karın çalışmaya başlamak lazım. Yoksa asla gitmiyor. Kilo alırsan heryerin alıyor göbek daha da büyüyor. Tecrübeyle sabit. Ikıncı doğumum benim.

Benimde aynı ve çok sinir oluyorum

Benim de ikinci dogumum oğlumu 2 sene önce doğurdum peşpeşe oldular kilom hiç yok ama göbek hamilelikte gerildi ya hani o toplamiyo bi türlü anlamış değilim bazen hiç yok göbeğim bazen bi cikiyo top gibi karin çalışıyorum ama oğlumda çalışmadan eriyip gitmişti şimdi gider mi bilmiyorum her sirdugim 9 ayda şişti 9 ayda gider diyo kızı 9 aylik olunca bakıcam bakalım nasıl olacak aslında yok ama bazen dediğim gibi çok zayıf oldugumdan top gibi belli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…