- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
- Konu Sahibi kardelen384
- #68.901
Bebeginize kırmızi mercimek çorbasi verdiniz mi bebegim yeni 7 aylık oldu ek gidaya yavaş gecenlerdenim.bugün avakado verdim mesela ) pratik bir ek gıda oldu :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mercimek gaz yapar diye cesaret edemedim ben, oysa cok faydali. avakado benim favorim, bazen sade ezip veriyorum, bazen sutumle yada muzla karistirip veriyorum. kesinlikle cok pratik pisirme, isitma derdi yokBebeginize kırmızi mercimek çorbasi verdiniz mi bebegim yeni 7 aylık oldu ek gidaya yavaş gecenlerdenim.bugün avakado verdim mesela ) pratik bir ek gıda oldu :))
Ben çok verdim gaz olmadı.Yani oluyor gazı ama çıkarıyor artık ben bir zararını görmedim :)Bebeginize kırmızi mercimek çorbasi verdiniz mi bebegim yeni 7 aylık oldu ek gidaya yavaş gecenlerdenim.bugün avakado verdim mesela ) pratik bir ek gıda oldu :))
Verirsin canim zamanla üzülme illaki veriyor insan ben çok almamıştım zaten ondan cabuk gitti bide iki tane bebek olunca koşturmaca çok daha fazla kızımı sallıyorum iki saftır uyumuyo mesela oğlumda bi üç saat sonra kalkar uyuduğum bi iki saat yani böyle tempoya kilo falan kalmiyo oleceksin zayıflıktan diyenler var ama benim derdim göbek toparlanmadi birşey yesem hemen sisigo top gibi önünde hamileyken de top gibiydi karnım kilo alamadığında zamanla geçecek inşallah.ben hamilelik kilolarini veremedim, verenler ne sansli. basenlerim ve gobegim var hic bir kiyafetim olmuyor, kazaklarim bile dar geliyor. yiyorum da, engel olamiyorum kendime gardrobum dopdolu ama benim uzerime olan 1-2 parca biseyim var. spor yapmaya firsatim da olmuyor, popolu gobekli saci basi daginik bir kadin oldum, kendimi taniyamiyorum bazen.
Verirsin canim zamanla üzülme illaki veriyor insan ben çok almamıştım zaten ondan cabuk gitti bide iki tane bebek olunca koşturmaca çok daha fazla kızımı sallıyorum iki saftır uyumuyo mesela oğlumda bi üç saat sonra kalkar uyuduğum bi iki saat yani böyle tempoya kilo falan kalmiyo oleceksin zayıflıktan diyenler var ama benim derdim göbek toparlanmadi birşey yesem hemen sisigo top gibi önünde hamileyken de top gibiydi karnım kilo alamadığında zamanla geçecek inşallah.ben hamilelik kilolarini veremedim, verenler ne sansli. basenlerim ve gobegim var hic bir kiyafetim olmuyor, kazaklarim bile dar geliyor. yiyorum da, engel olamiyorum kendime gardrobum dopdolu ama benim uzerime olan 1-2 parca biseyim var. spor yapmaya firsatim da olmuyor, popolu gobekli saci basi daginik bir kadin oldum, kendimi taniyamiyorum bazen.
Bende mercimek çorbası vermeyeyim gaz yapar diyordu nette aynen ama verilir diyende vardi.ondan sordum bende :)mercimek gaz yapar diye cesaret edemedim ben, oysa cok faydali. avakado benim favorim, bazen sade ezip veriyorum, bazen sutumle yada muzla karistirip veriyorum. kesinlikle cok pratik pisirme, isitma derdi yok
Masallah... bizde de sorun yok masallah .. demek verende var öğrenmiş oldum.Ben çok verdim gaz olmadı.Yani oluyor gazı ama çıkarıyor artık ben bir zararını görmedim :)
Bebeginize kırmızi mercimek çorbasi verdiniz mi bebegim yeni 7 aylık oldu ek gidaya yavaş gecenlerdenim.bugün avakado verdim mesela ) pratik bir ek gıda oldu :))
ben hamilelik kilolarini veremedim, verenler ne sansli. basenlerim ve gobegim var hic bir kiyafetim olmuyor, kazaklarim bile dar geliyor. yiyorum da, engel olamiyorum kendime gardrobum dopdolu ama benim uzerime olan 1-2 parca biseyim var. spor yapmaya firsatim da olmuyor, popolu gobekli saci basi daginik bir kadin oldum, kendimi taniyamiyorum bazen.
Aa aynen Bende 35 kilo aldım şu an son 9 kilo bende dediklerini yaptım aynen bol hareket bol su ile güzel şeyler oluyor az bir yolum kaldı inşallah zafer benim olacak :)Hamilelikte 30 kg aldım şuan 2 kg kaldı.. önüme geleni yiyorum tatlı da dahil hatta en çok tatlı yediğim oluyor.
Nasıl verdin dersen, sürekli emzirdim, lohusayken 3.günden itibaren her gün dışarı çıkıp yürüdüm, bol bol su içtim yazın 2,5 lt altına inmedim, şimdi 1,5-2 lt anca oluyor.
Yağış olmadığı sürece soğuk da olsa 20 dk bebeği de alıp dışarıda yürüyorum.
Motivasyon olarak yazıyorum, endişe etme hepsi gider ancak bol su ve hareket şart..
ben hamilelik kilolarini veremedim, verenler ne sansli. basenlerim ve gobegim var hic bir kiyafetim olmuyor, kazaklarim bile dar geliyor. yiyorum da, engel olamiyorum kendime gardrobum dopdolu ama benim uzerime olan 1-2 parca biseyim var. spor yapmaya firsatim da olmuyor, popolu gobekli saci basi daginik bir kadin oldum, kendimi taniyamiyorum bazen.
Hamilelikte 30 kg aldım şuan 2 kg kaldı.. önüme geleni yiyorum tatlı da dahil hatta en çok tatlı yediğim oluyor.
Nasıl verdin dersen, sürekli emzirdim, lohusayken 3.günden itibaren her gün dışarı çıkıp yürüdüm, bol bol su içtim yazın 2,5 lt altına inmedim, şimdi 1,5-2 lt anca oluyor.
Yağış olmadığı sürece soğuk da olsa 20 dk bebeği de alıp dışarıda yürüyorum.
Motivasyon olarak yazıyorum, endişe etme hepsi gider ancak bol su ve hareket şart..
Dönersin canim vücut inşallah zamanla kendini toplayacak ben niye 9 kilo aldım acaba ya ben az kilo alıyorum oglumdada 10 kilo almıştım çok yiyordum hatta herşeyi şuan bile arkdaşın dediği gibi tatlı şeyler daha çok tuketiyorum göbeğim ondan mi sis hala acabaKizlar bende 25 kilo aldm son 62 ye dustum simsi 56yla hamile kalmistm son 6 kilom benimde. Ama nedense bu g.t göbek hep kalicakmis gib geliyo. Ben smdi 6 kilo daha verince zayif halime donucekmiyim. Sanki asla donemezmisim gibi geliyo
Ay dilini isir ne guzel azcik kilo almissin. Bwnce gobekte yapisal ya. Mesela kimisinin oyle bi sarkiyoki ameliyat oluyo. Bence benimkide sis kalir. Korse surekli takilirsa toparlar amaDönersin canim vücut inşallah zamanla kendini toplayacak ben niye 9 kilo aldım acaba ya ben az kilo alıyorum oglumdada 10 kilo almıştım çok yiyordum hatta herşeyi şuan bile arkdaşın dediği gibi tatlı şeyler daha çok tuketiyorum göbeğim ondan mi sis hala acaba
Ay benim kalır mi diyorsun çok değil ya aksamadogru top gibi cikiyo vücut zayıf o yüzden çok belli gibi gerçi dışarı çıkmıyorum yüksek bel pantolan almıştım onla hiç yok herkes diyo yaşımı da göstermem nasıl iki çocuğun var liseye gidiyorsun saniyoruzAy dilini isir ne guzel azcik kilo almissin. Bwnce gobekte yapisal ya. Mesela kimisinin oyle bi sarkiyoki ameliyat oluyo. Bence benimkide sis kalir. Korse surekli takilirsa toparlar ama
Verirsin canim biraz daha hareketlendi peşine koşmaktan verirsin bende oğlumda öyleydi hiç dışarı çıkamadım yürüyüşe falan ama haretlenince bide yaza doğru çıkınca artik kalmamıştı 48 kiloya kadar düşmüştüm ki hamile olduğunu ogrenmistim:) bu kişi atlatsak artik evde kimse tutamaz bizi hep öyle motive ediyorum kendimi kizim a büyümüş belkide yürümüş olur yaza kadar oh misss:)))B Babaocagi S Simin88 B Berenimo877 ben hamilelikte 13 kilo aldim, simdi 5 kilo fazlam var ama o 5 kilo oyle bir duruyor ki sanki 6 aylik hamileyim. suyu cok iciyorum hala ama cok tatli yiyorum. kizim cok huysuzdu aylarca evin icinden cikamadim galiba o surede kilolar oturdu vucudumda. kizim biraz izin verse spor yapsam azicik belki biraz kilo veririm toplar vucudum kendini.