2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bu havada 1,5 saat yürüyüş helal olsun arkadaşım.. temiz hava iyi geliyor insana ama üşüteceğim hasta olacağım diye çıkamıyorum. Çok şükür bugün hava güzel de çıktık dolaştık..

Ben hergün çıkarıyorum sıkı sıkı giydiriyorum.Dışarıyı çok seviyor uyuyor hep.Burnu biraz kızarıyor ama olsun :) valla nasıl alışırsa öyle gider diyorum hiç sakınmıyorum.Bide Ankara yaz akşamlarında bile soğuk oluyor alışsın çocuk :)

Nasılsınız güzel anneler... Bu hastalık bizi yaktı kavurdu salya sümük gidiyoruz tam iyi oluyodu tekrar başladı çok üzülüyorum bu duruma bende aynı durumdayım nezle boğaz öksürük perişanım .. Ek gıda için valla kızlar sebze tarhana mercimek yayla ne bulsa yiyiyoruz geceleri kaşık maması verdim hep bu gün ilk defa onun içine 2 de bisküviyi attım bakalım durum nolurr. Herşey yemek istiyor özellikle kuru ekmek kemirmek için masada kavga ediyor benimle vermek istemiyorum ağlıyor... Boğazına kaçıracak diye aklım gidiyor bu kız inatçı yaaa büyüdükçe oyuncak oldu bize Rabbim bağışlasın hepimizin ki....

Kizlar dis diş konusulmus hep. Simdii yeni bi pencere aciyorum göz:). Goz muayenesini ne zaman yaptiriyoruz. Bizim doktor 9. Ay dedi. Bebeklere ozel olarak gidilen hastaneler var mi yoksa her hastanenin goz bolumu bu muayeneyi yapabiliyor mu
Ben 4. Ayda yaptırdım çok ta gerekli degilmis saga bak sola bak parmağı takop ettirdi gözde kayma varmi şaşılık varmi zaten bunlari kendin de gorebilirsin bo sorun varsa götür ama yoksa boşuna gitme hiç gerek yok 2.5 yaşında tekrar bakalim dedi bize doktor çıkarke

Kızlar merhaba, oğlum sürekli kulağını çekiştiriyordu sağlık ocağına götürdüm.Doktor kir birikmiş temizletmen lazım dedi .daha önce yaptıran var mı?

Kızlar merhaba, oğlum sürekli kulağını çekiştiriyordu sağlık ocağına götürdüm.Doktor kir birikmiş temizletmen lazım dedi .daha önce yaptıran var mı?
uykusu geldiginde veya disi agridiginda bizimki de kulaklariyla cok oynuyor. doktora her goturdugumde soruyorum bir sorun yok diyor. acaba saglik ocagi yerine kendi doktoruna mi sorsan, cunku bazen saglik ocagi üstün körü de bakabiliyor. bir de temizletmeden evvel banyo gununde banyoyu buhar yapsan banyosunu yaptirsan belki kendi kendine cozulur kulagindaki pislikler.

maşallah kuzuya.biz bu boğa borçlarıyla ne yaparız bilmiyorum

ginerva canim benim kizimdi o :). Kizim yaklasik 15 gundur cok net bi sekilde uzanmaya tutmaya basladi. Ama kapma seklinde degil. Baya bildigin tek elini uzatiyo aliyo diger eline geciriyo. Hatta kucucuk bir tokayi bile (bozuk para kadr) cok guzel eline alabiliyo. Herseye elininsuruyo dokunuyo. Hic uzanmazken birden bu levela atlamasi beni sasirtiyo acikcasi. Sizinkiler nasil. Birde inanilmaz insan yabanciliyo. Kim yuzune baksa cigligi basiyo

oh oh masallah nazar degmesin cok endise ettin ama zamani varmis demekki.
bizimkinin parmaklari her yerde, pek merakli. ama her tuttugunu direkt agzina goturuyor. tehikeli biraz.
bizim kiz da bayadir yabanciyi ayirt ediyor, sevdirmiyor kendini, benim omzuma saklaniyor. kucaklarina alirlarsa da basiyor cigligi. icimden aferin kizima diyorum, yabancilara sevdirmesin kendini

Evet aynen insanin hosuna gitmiyor degil o halleri. Masallah diyelim. Cok korkuttu beni sipa. Bi gece agladigimi bilirim

Evet aynen insanin hosuna gitmiyor degil o halleri. Masallah diyelim. Cok korkuttu beni sipa. Bi gece agladigimi bilirim
benim ilk cocugum, her seyi yasitlarindan sonra yapti, donme yurume konusma koşma yemek yeme vs..ama yapti mi dedigin gibi en ileri seviyesini yapardi.icim giderdi baska cocuklara bakinca, sorun mu var diye dusunurdum.halbuki cok gereksiz uzmusum, kendimi. simdi cadi gibi kizim herkes imrenir:) bu yuzden oglumda hic canimi sıkmıyorum, zamani gelince yapiyorlar.

Bebegi bilmiyorum ama bana yaptılaro işlemi. Huni gibi birsey kulaga yerleştirip tığ gibi birseyle alıyor ordaki kiri. Temizlemenle de alakalı değil bünye yapıyormuş. 6 ayda bir gittim cok senelerdir. Uzun zamandır gitmiyorum. Acaba bebeklere de mi aynı sekilde yapılıyor , agrı yada acı olmuyor ama icin rahat olsun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…