• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba ebeyle başladık açılma 9 cm e yaklaşınca Emre Bey geldi ben gece doğum yaptım
Yani doğumhaneye girdiğiniz andan itibaren yanınızdanıydı Emre bey en son bebek çıkmasına yakınken mi geldi? Neden soruyorum çünkü benim gündüz oldu, ve son anda geldi Emre bey, hep ebeyle devam ettik. En son ebe karnıma bastırdı ve Emre bey çıkardı bebeği.

Kızlar merhaba,şimdi hastaneden çıktım.Genel cerrah baktı göğsüme ve altında kist olabilir dedi.Ultrason istedi.Çekildim çok şükür kist yok.Diğer normal göğsümde küçük bir kist varmış ama kötü bişey değil dedi.Haftaya salı günü hastanede olacakmış doltor tekrar gidecem :( oğlumuda 6 aylık göz muayenesi yaptırayım dedim sıra kalmamış devlette.Dünyagöze götürme kararı aldım.1 saat boyunca tetkik yapıyorlarmış.Siz nerelerde yaptırdınız ?

Kızlar merhaba,şimdi hastaneden çıktım.Genel cerrah baktı göğsüme ve altında kist olabilir dedi.Ultrason istedi.Çekildim çok şükür kist yok.Diğer normal göğsümde küçük bir kist varmış ama kötü bişey değil dedi.Haftaya salı günü hastanede olacakmış doltor tekrar gidecem :KK43: oğlumuda 6 aylık göz muayenesi yaptırayım dedim sıra kalmamış devlette.Dünyagöze götürme kararı aldım.1 saat boyunca tetkik yapıyorlarmış.Siz nerelerde yaptırdınız ?
cok sukur korkulacak bisey cikmamis, cok sevindim.
ben kizimi ozelde goz muayenesine goturdum. oyle 1 saat falan surmedi. 3 defa yarim saat araliklarla damla damlatildi once, sonra muayene edildi. doktorun yaninda 5 dkka fln kaldik.

cok sukur korkulacak bisey cikmamis, cok sevindim.
ben kizimi ozelde goz muayenesine goturdum. oyle 1 saat falan surmedi. 3 defa yarim saat araliklarla damla damlatildi once, sonra muayene edildi. doktorun yaninda 5 dkka fln kaldik.
Kırmızı renk görme testi yapcaz dedi.Damla var dedi.Bir kaç birşey daha söyledi merak ettim bende.Devlette hiç ilgilenmiyorlarmış heralde

Kızlar merhaba,şimdi hastaneden çıktım.Genel cerrah baktı göğsüme ve altında kist olabilir dedi.Ultrason istedi.Çekildim çok şükür kist yok.Diğer normal göğsümde küçük bir kist varmış ama kötü bişey değil dedi.Haftaya salı günü hastanede olacakmış doltor tekrar gidecem :KK43: oğlumuda 6 aylık göz muayenesi yaptırayım dedim sıra kalmamış devlette.Dünyagöze götürme kararı aldım.1 saat boyunca tetkik yapıyorlarmış.Siz nerelerde yaptırdınız ?

Geçmiş olsun canım, iyi olmana sevindim.
Biz göz muayenesi yaptırmadık çünkü o damlalar yüzünden 6-8 saat arası bebek flu görüyor. Aynı bize damlatılanlardan damlatıyorlar.
Beni takip ediyor belirli bir mesafeye kadar da görüyor boşuna 6-8 saat flu görmesine gerek yok diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım, iyi olmana sevindim.
Biz göz muayenesi yaptırmadık çünkü o damlalar yüzünden 6-8 saat arası bebek flu görüyor. Aynı bize damlatılanlardan damlatıyorlar.
Beni takip ediyor belirli bir mesafeye kadar da görüyor boşuna 6-8 saat flu görmesine gerek yok diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim canım.Ben öyle olduğunu bilmiyordum.Ya yaptırmasam mı acaba :( geçen sabah bir sağlık programında 6 ay göz muayenesinin çok önemli olduğunu anlattı.Kalça ultrasonu gibiymiş.Yani zamanı geçirmemek gerekiyormuş.Bende o yüzden niyetlenmiştim

Yani doğumhaneye girdiğiniz andan itibaren yanınızdanıydı Emre bey en son bebek çıkmasına yakınken mi geldi? Neden soruyorum çünkü benim gündüz oldu, ve son anda geldi Emre bey, hep ebeyle devam ettik. En son ebe karnıma bastırdı ve Emre bey çıkardı bebeği.
Evet doğumhaneye girdiğimde Emre bey vardı ebede vardı ama beni sakinleştiren Emre Beydi doğumhaneye girmeden öncede odada yanıma geldi biraz konuştuk zaten 5 dk icinde doğum oldu 3 saat sancı cektim 3 saat ebe vardı yanımda

Evet doğumhaneye girdiğimde Emre bey vardı ebede vardı ama beni sakinleştiren Emre Beydi doğumhaneye girmeden öncede odada yanıma geldi biraz konuştuk zaten 5 dk icinde doğum oldu 3 saat sancı cektim 3 saat ebe vardı yanımda
Ben doğumhaneye ebeyle beraber gittik. 40 dakika ıkındım sürekli. Son 5 dakika dr geldi. O kadar. Teşekkür ederim cevabınız için.

:-) doktor ne kadar az kalmiş

Çok teşekkür ederim canım.Ben öyle olduğunu bilmiyordum.Ya yaptırmasam mı acaba :KK43: geçen sabah bir sağlık programında 6 ay göz muayenesinin çok önemli olduğunu anlattı.Kalça ultrasonu gibiymiş.Yani zamanı geçirmemek gerekiyormuş.Bende o yüzden niyetlenmiştim

İçin rahat edecekse yaptır ancak o gün çok oyuncakları ile oynamazsa korkma, türk filmlerinde ki gibi görecek bir süre, zaten söylerler mutlaka.
Erken tedavi tanı her zaman şart, kendimce gerekli görmedim.

Zaten doğumu doktor yaptirmiyoki nerdeyse her yerde aynı bebeği çıkarmaya geliyo resmen

Her yerde aynı değil.. Normal doğum yaptım doktor son 1 saat boyunca yanımdaydı, ıkınmalarımdan bebek çıkana kadar kendi ilgilendi ne ebeye ne başkasına bırakmadı.
Tamamen doktor hasta ilişkisiyle alakalı diye düşünüyorum.

Kızlar oğlum bir hafta sonra yedi aylık olcak. Alttaki iki dişi çıktı. Üstünde tavşan dişler gelir diye biliyorum ama sağ taraftan köpek dişi patladi geliyor. Normal mi ya

Kızlar oğlum bir hafta sonra yedi aylık olcak. Alttaki iki dişi çıktı. Üstünde tavşan dişler gelir diye biliyorum ama sağ taraftan köpek dişi patladi geliyor. Normal mi ya
Benim minisinde sagda ki kopek disi kabardi 2 alt ciktiktan sonra burda sormustum normal hepsi siraya uymayabiliyor denilmisti saglik ocagindaki hemsirede ayni seyi soyledi

Her yerde aynı değil.. Normal doğum yaptım doktor son 1 saat boyunca yanımdaydı, ıkınmalarımdan bebek çıkana kadar kendi ilgilendi ne ebeye ne başkasına bırakmadı.
Tamamen doktor hasta ilişkisiyle alakalı diye düşünüyorum.
Bende öyle biliyorum sanırım her hastane ve doktora göre değişiyor. Ben basından itibaren yanımda olacağını düşünüyordum öyle olmadı. Birde ben sezeryan olacağım diyordum ne zaman bu doktora başladım fikrimi değiştirdi bende inandım normal Doğum yapabileceğime. İyide oldu ama keşke en basından bana söyleseydi bunu. Devlet hastanesinden bir fark göremedim ben.

Back