- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #68.721
geçmiş olsunTabiki yazarım bugün ama muhtemelen krem verecek gerçi kullanıyorum şu an bakalım.Çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsunTabiki yazarım bugün ama muhtemelen krem verecek gerçi kullanıyorum şu an bakalım.Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun
Çok teşekkür ederim
Yani doğumhaneye girdiğiniz andan itibaren yanınızdanıydı Emre bey en son bebek çıkmasına yakınken mi geldi? Neden soruyorum çünkü benim gündüz oldu, ve son anda geldi Emre bey, hep ebeyle devam ettik. En son ebe karnıma bastırdı ve Emre bey çıkardı bebeği.Merhaba ebeyle başladık açılma 9 cm e yaklaşınca Emre Bey geldi ben gece doğum yaptım
cok sukur korkulacak bisey cikmamis, cok sevindim.Kızlar merhaba,şimdi hastaneden çıktım.Genel cerrah baktı göğsüme ve altında kist olabilir dedi.Ultrason istedi.Çekildim çok şükür kist yok.Diğer normal göğsümde küçük bir kist varmış ama kötü bişey değil dedi.Haftaya salı günü hastanede olacakmış doltor tekrar gidecem oğlumuda 6 aylık göz muayenesi yaptırayım dedim sıra kalmamış devlette.Dünyagöze götürme kararı aldım.1 saat boyunca tetkik yapıyorlarmış.Siz nerelerde yaptırdınız ?
Kırmızı renk görme testi yapcaz dedi.Damla var dedi.Bir kaç birşey daha söyledi merak ettim bende.Devlette hiç ilgilenmiyorlarmış heraldecok sukur korkulacak bisey cikmamis, cok sevindim.
ben kizimi ozelde goz muayenesine goturdum. oyle 1 saat falan surmedi. 3 defa yarim saat araliklarla damla damlatildi once, sonra muayene edildi. doktorun yaninda 5 dkka fln kaldik.
Kızlar merhaba,şimdi hastaneden çıktım.Genel cerrah baktı göğsüme ve altında kist olabilir dedi.Ultrason istedi.Çekildim çok şükür kist yok.Diğer normal göğsümde küçük bir kist varmış ama kötü bişey değil dedi.Haftaya salı günü hastanede olacakmış doltor tekrar gidecem oğlumuda 6 aylık göz muayenesi yaptırayım dedim sıra kalmamış devlette.Dünyagöze götürme kararı aldım.1 saat boyunca tetkik yapıyorlarmış.Siz nerelerde yaptırdınız ?
Çok teşekkür ederim canım.Ben öyle olduğunu bilmiyordum.Ya yaptırmasam mı acaba geçen sabah bir sağlık programında 6 ay göz muayenesinin çok önemli olduğunu anlattı.Kalça ultrasonu gibiymiş.Yani zamanı geçirmemek gerekiyormuş.Bende o yüzden niyetlenmiştimGeçmiş olsun canım, iyi olmana sevindim.
Biz göz muayenesi yaptırmadık çünkü o damlalar yüzünden 6-8 saat arası bebek flu görüyor. Aynı bize damlatılanlardan damlatıyorlar.
Beni takip ediyor belirli bir mesafeye kadar da görüyor boşuna 6-8 saat flu görmesine gerek yok diye düşünüyorum.
Evet doğumhaneye girdiğimde Emre bey vardı ebede vardı ama beni sakinleştiren Emre Beydi doğumhaneye girmeden öncede odada yanıma geldi biraz konuştuk zaten 5 dk icinde doğum oldu 3 saat sancı cektim 3 saat ebe vardı yanımdaYani doğumhaneye girdiğiniz andan itibaren yanınızdanıydı Emre bey en son bebek çıkmasına yakınken mi geldi? Neden soruyorum çünkü benim gündüz oldu, ve son anda geldi Emre bey, hep ebeyle devam ettik. En son ebe karnıma bastırdı ve Emre bey çıkardı bebeği.
Ben doğumhaneye ebeyle beraber gittik. 40 dakika ıkındım sürekli. Son 5 dakika dr geldi. O kadar. Teşekkür ederim cevabınız için.Evet doğumhaneye girdiğimde Emre bey vardı ebede vardı ama beni sakinleştiren Emre Beydi doğumhaneye girmeden öncede odada yanıma geldi biraz konuştuk zaten 5 dk icinde doğum oldu 3 saat sancı cektim 3 saat ebe vardı yanımda
doktor ne kadar az kalmişYani doğumhaneye girdiğiniz andan itibaren yanınızdanıydı Emre bey en son bebek çıkmasına yakınken mi geldi? Neden soruyorum çünkü benim gündüz oldu, ve son anda geldi Emre bey, hep ebeyle devam ettik. En son ebe karnıma bastırdı ve Emre bey çıkardı bebeği.
Zaten doğumu doktor yaptirmiyoki nerdeyse her yerde aynı bebeği çıkarmaya geliyo resmendoktor ne kadar az kalmiş
Ben sezaryan oldugumdan bilmiyordum.sezaryanda 45 dk doktor yoğun olarak çalışıyor :)Zaten doğumu doktor yaptirmiyoki nerdeyse her yerde aynı bebeği çıkarmaya geliyo resmen
Çok teşekkür ederim canım.Ben öyle olduğunu bilmiyordum.Ya yaptırmasam mı acaba geçen sabah bir sağlık programında 6 ay göz muayenesinin çok önemli olduğunu anlattı.Kalça ultrasonu gibiymiş.Yani zamanı geçirmemek gerekiyormuş.Bende o yüzden niyetlenmiştim
Zaten doğumu doktor yaptirmiyoki nerdeyse her yerde aynı bebeği çıkarmaya geliyo resmen
Benim minisinde sagda ki kopek disi kabardi 2 alt ciktiktan sonra burda sormustum normal hepsi siraya uymayabiliyor denilmisti saglik ocagindaki hemsirede ayni seyi soylediKızlar oğlum bir hafta sonra yedi aylık olcak. Alttaki iki dişi çıktı. Üstünde tavşan dişler gelir diye biliyorum ama sağ taraftan köpek dişi patladi geliyor. Normal mi ya
Bende öyle biliyorum sanırım her hastane ve doktora göre değişiyor. Ben basından itibaren yanımda olacağını düşünüyordum öyle olmadı. Birde ben sezeryan olacağım diyordum ne zaman bu doktora başladım fikrimi değiştirdi bende inandım normal Doğum yapabileceğime. İyide oldu ama keşke en basından bana söyleseydi bunu. Devlet hastanesinden bir fark göremedim ben.Her yerde aynı değil.. Normal doğum yaptım doktor son 1 saat boyunca yanımdaydı, ıkınmalarımdan bebek çıkana kadar kendi ilgilendi ne ebeye ne başkasına bırakmadı.
Tamamen doktor hasta ilişkisiyle alakalı diye düşünüyorum.