2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba kizlar kismetse bende 2019 mayis annesi olacagim siz tecrubelilerden fikir almak istedim. Bebek arabasi kkonusunda ne yapmaliyim. Kutahyada yasiyorum burada hava bayagi soguk yazin bile. 40i ciktiginda yazin ortasi olacak o son 1.5 2 ayda da kac kez disari cikariz bilmiyorum aracimiz var bi yere gidecek oldugumuzda zaten aracla gidiyoruz avm desen kucucuk bi avm var oyle dolasalim diye gitmeye degmez puset yeterli olur derseniz 1 yasinda pratik bastonmu ne denen arabalardan aliriz diyorum. Fikirlerinizi ve tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Oğlum çok hasta kizlar. Öksürüyor. Takir takir tam anlamıyla. Boğazı hirildiyor. Bir gece yattı kalktı ve öksürmeye başladı. Ne oldu anlamadım. Doktora götürdük iburamin zero verdi. Ama geri tukuruyor oglum. Nasil iyilesicek bilmiyorum.Çok üzülüyorum. İki dişi birden patladı. Soldaki tavşan dişi ve sağdaki köpek dişi geliyor. Kulak ağrısı da çok fazla.

Doktor hasta +hastanenin şartları özelliği hepsi bir etkendir mutlaka

Merhaba ben chicco litewayplus aldim. Magazada inceleyebilrsin. Travel sistem. Puseti var 9 kiloya ldr kullaniliyo mesela bebegim 6 aylik hala 7 kg o yuzden arabanin icinde pusete koyuyoruz. Avmdr gezerkende artik disariyi seyretmeyi sevdiginden bebek arabasi kismini kullaniyoruz. Bebek arabasi kismi ayni baston puset gibi. O yuzden iyiki boyle almisiz diyorum simdi. Amaaa bebekle gezmeye gelince hele ki 6aya kdr kesinlikle kangru kangru kangru o kdr rahat biseyki. Bebek icinde mutlaka uyuyo cok keyifli oluyo. Benimki huggybery. Suan fiyatı 350 civarı ama hergun kullandigim biseye fazlasi bile deger

Kızlar oğlum bir hafta sonra yedi aylık olcak. Alttaki iki dişi çıktı. Üstünde tavşan dişler gelir diye biliyorum ama sağ taraftan köpek dişi patladi geliyor. Normal mi ya
Bizim de öyle oldu cnm ama o tam çıkamadan tavşan dislerde kabardi çok fena hatta yarmis geliyor bakalım 4 tane mı olacak birden

Doktor hasta +hastanenin şartları özelliği hepsi bir etkendir mutlaka
Cnm bu doktora bağlı benim devlet hastanesindeki doktorum normal doğumu da bizzat kendi yaptırıyor takip ediyor sürekli yanında, dikişini de o yapıyor her hastaya yani sadece doktorla ilgilli. Doktor hasta ilişkisi değildir sonucta ne olabilir ki hastayiz o kadar

ahh cok cok gecmis, en cok korktugum seylerden biri oksuruk. gece usudu mu acaba birden oksurmeye basladi. doktor bisey demedi sundan olmus olabilir diye. benim kizda da 2 gundur hirilti var, sanki burun kismindan geliyor, cok korkuyorum bisey olacak diye. esim biseyi yok diyor ama ben endiseleniyorum.
ilacin da tadini sevmemistir belki, arkasindan sevecegi bisey versen tukurmeyebilir. ama bahsettigin ilac gida ile birlikte aliniyor mu bilmiyorum, kontrol etmek lazim.
acil sifalar dilerim ogluna.

O zaman doktor var doktor var diyebiliriz canım :)

Geçmiş olsun canım, havalar birden soğudu dikkt etmek gerek. Alışacağız öksürük ateş vs gibi şeylere malum kış geldi. Eve çok fazla misafir geliyorsa da dikkt et.

geçmiş olsun canım hastalık üzerine diş zor.bizde yeni iyilestik antibiyotik hava ile şükür toparladik

Sağol canım. Tadı gitsin diye su veroyorum ama onuda kabul etmiyor tukuruyor bir süre sonra sakinleşince veriyorum tekrar su.

Kizlar kahvaltida ne yediriyorsunuz bebislere? Bi de saat kacta veriyorsunuz?

Bu sabah 9’da verdim, azcık tuzsuz peynir 1 çay kaşığı yumurta sarısı, salatalık, yoğurt.

Tabii 2-3 saat sonra hepsini kustu, çünkü babası hava soğudu diye kombiyi çok açtı, uyuyup uyandıkça terledi ve hamam gibi evin içinde üşüttü

Yarına toparlarsa yine aynı menüden devam

Tuzsuz peynir i hangisinden alıyorsun cnm. Biz yedi aylık olcaz. Hala başlamadım. Basladim aslında ama memlekete gelince kaldı. Birde hemşire yavaş başla diyince kilosundan oturu önemsemedim. Bu hafta eve donucem tam gaz baslicam inşallah

Gecmis olsun canim salataligi nasil verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…