- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #68.701
Bende oyle dusunuyorumO zaman havucu daha tam anlamıyla sindiremiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyle dusunuyorumO zaman havucu daha tam anlamıyla sindiremiyor.
saglik ocagi doktoru yerine konusunda uzman bir doktora gorunmen lazim gibi. makine yerine elinle sagsan belki acisi daha az olur, benim makine cok canimi yakiyor. cok cok gecmis olsun, en kisa zamanda duzelir umarim.Kızlar ben oğlum emmediği için 6 aydır sütümü sağarak veriyordum.Tek göğsümün ucunda kabarıklık çıkmıştı çok canım acıyordu sağarken.Sağlık ocağındaki doktor antibiyotikli krem verdi bir faydasını görmediğim gibi garip bir şey daha çıktı.Şu an bir göğüs ucum daha var gibi ve süt akıyor oradan sağsam canım acıyor sağmasam süt doluyor yine canım acıyor.
Çok teşekkür ederim.Randevu aldım bakalım acısından duramıyorum Elimle sağamıyorum ben hiç ya da ben beceremedim.şu an meme ucumdan onun altından ve yanındaki yerden süt akıyor.Bence doktor bile şaşıracaksaglik ocagi doktoru yerine konusunda uzman bir doktora gorunmen lazim gibi. makine yerine elinle sagsan belki acisi daha az olur, benim makine cok canimi yakiyor. cok cok gecmis olsun, en kisa zamanda duzelir umarim.
cok zorlamissin galiba sağarken, süt kanallarini mi zedeledin acaba, bu sekilde durma dr ye git.gogus hastaliklarinmi yoksa genel cerrah mi telde sorarsin, gecmis olsun.Kızlar ben oğlum emmediği için 6 aydır sütümü sağarak veriyordum.Tek göğsümün ucunda kabarıklık çıkmıştı çok canım acıyordu sağarken.Sağlık ocağındaki doktor antibiyotikli krem verdi bir faydasını görmediğim gibi garip bir şey daha çıktı.Şu an bir göğüs ucum daha var gibi ve süt akıyor oradan sağsam canım acıyor sağmasam süt doluyor yine canım acıyor.
Teşekkür ederim.Aslında her zaman sağdığım gibi sağdım son iki haftada olan oldu genel cerrahiden randevu aldım bakalımcok zorlamissin galiba sağarken, süt kanallarini mi zedeledin acaba, bu sekilde durma dr ye git.gogus hastaliklarinmi yoksa genel cerrah mi telde sorarsin, gecmis olsun.
Merhabalar normal Doğum oldu demişsiniz, doğumunuzun basından sonuna kadar hep Emre bey mi vardı? Yoksa ebeyle mi başladınız? En son mu Emre bey geldi?
Bu isler saniyorum biraz sans isi. Benimde bi arkadasim pinar sibirskyden danismanlik aldi. Basarili olamadilar cok kati kurallar var dedi. Ve pinar sibirsky en pahalisi bu isin.ben de bugun onun canli yayinini izledim acikcasi ne hitabet gucu var ne de uzman gibi. ben de egitim almayi dusunuyorum ama irlandaliyi eledim.sizin yasadiginizda zaten profesyonellikten uzak oldugunu gosteriyor. simdilerde pinar sibirsky (soyadi yanlis olabilir) youtebe videolarini ve web sitesinini inceledim tavsiye ederim.henuz iletisime gecmedim disler cikinca duzelir umuduyla:)
Yani kimseye ucretli danismanlik almasini onermedim. Paylasimlarininokuyarak faydalanabilirsiniz. Ben boyle bisey yasamadim. Ucretli Danismanlik da almadim kendisinden. Bu konuda bi cok kitap aldim okudum arastiriyorum. Ama vakti olmayanlar icin paylasimlari bence faydali. Ve bu isin egitimini gercekten alanlardan bi tanesi. Piyasada suan herkes egitimciyim diye geziniyo zaten. Ben kendisine instagramdan bi kac kere soru sordum hepsini yanitladi. Seninki bi talihsizlik olmus. Biz fayda gorduk. Oglum suan 6 aylik ruya ogunu ve gece bir kere beslemeyle kesintisiz uyuyo. Bu kisinin kendi cabasina bagli biraz da. Kimse sihirli degnek dokundurmuyo sonucta.İrlandalıanne ye kesinlikle bulaşmayın bence, ben ona başvurdum. Ücretini ödedim. Form tolladı doldurdum gönderdim. Bekleyin Esra hanım size uygun plan yapıp arayacak dedilee bekle bekle arayan yok, sonra maşl attım ne zaman arayacaksınız diye, işte kasım ayında zam geldi sizden 200 lira daha istiyoruz öyle başlıycaz. Dedim şakamı bu başta ne dediyseniz onu gönderdim. Ücretimi iade aldım va başka birine başvurdum. Ticari ahlaka uymayan saçma bir egoları var ayrıca, instagramdan yorum yazdım etik olmayan bu davranışları hakkında beni engelleyip yorumumu sildiler...
aaa oyle mi, ben iki danismana baktim biri pinar hanim, digeri sinem hanim, fiyatlari ayniydi, sinem hanim daha medyatik ve taninmis kitabi da var, pinar hanimin youtube videolarini begendim. gerci duzelir umuduyla beklemedeyim ama, aklimin bi kosesinde de danismanlik almak var.Bu isler saniyorum biraz sans isi. Benimde bi arkadasim pinar sibirskyden danismanlik aldi. Basarili olamadilar cok kati kurallar var dedi. Ve pinar sibirsky en pahalisi bu isin.
benimki de oyle canim uyku egitimi bence iyi ama kararli sabirli olmak ve pes etmemek gerekiyor, henuz kararli degilim ben de.buraya yazmistim daha once, son gunlerde kizim 1 saat uyuyor, 1 saat emiyor geceleri diye. simdi isler daha da kotuledi. 30-40 dkka emiyor ve inanir misiniz 10 dkka sonra aglayarak uyaniyor. meme disinda hicbir sekilde sakinlesmiyor. pazar gunundrn beri 6.ay tadimlarina ve demir ilacina baslamistik. ondan mi oldu. uyku egitimi mi lazim acaba. 6.aya kadar cat pat gelmistik, miye boyle oldu birden anlamadim.
Hepsinin paylaşımları birbirleriyle aynı zaten, yurtdısında eğitim alıp uyku koçu oluyorlar.. yeni çıkmış bi trend bu da...Yani kimseye ucretli danismanlik almasini onermedim. Paylasimlarininokuyarak faydalanabilirsiniz. Ben boyle bisey yasamadim. Ucretli Danismanlik da almadim kendisinden. Bu konuda bi cok kitap aldim okudum arastiriyorum. Ama vakti olmayanlar icin paylasimlari bence faydali. Ve bu isin egitimini gercekten alanlardan bi tanesi. Piyasada suan herkes egitimciyim diye geziniyo zaten. Ben kendisine instagramdan bi kac kere soru sordum hepsini yanitladi. Seninki bi talihsizlik olmus. Biz fayda gorduk. Oglum suan 6 aylik ruya ogunu ve gece bir kere beslemeyle kesintisiz uyuyo. Bu kisinin kendi cabasina bagli biraz da. Kimse sihirli degnek dokundurmuyo sonucta.
ben bilgili de degilim bu konuda. instagramdan okudugum kadar bildiklerim, yanlis uygulama yapip daha da isi zorlastirmak istemiyorum. haftasonu kitap alip okuduktan sonra kendimde o azmi gorursem deneyebilirim. ama keske kendi kendine guzel bir duzen bulsa kizim, iok cocugum ve annelikte cok deneyimsizim, kizimdan yardim bekliyorumbenimki de oyle canim uyku egitimi bence iyi ama kararli sabirli olmak ve pes etmemek gerekiyor, henuz kararli degilim ben de.
Bizim semtte temiz ev yogurdu satan biriyle anlastim canim esim aliyo yediriyorum 3 gundur sevdi çok ŞükürÇok katı olmuyo maalesef bnmkide ama bazıları katı yapıyo Nası yapıyorsa :) normal mayala madem sevmediyse yoğurt yemesi iyi olur
Bizim semtte temiz ev yogurdu satan biriyle anlastim canim esim aliyo yediriyorum 3 gundur sevdi çok Şükür
RAndevuyu yarına bulabildim bakalım yarın gidecem sağol sorduğun için canımmerve2706 doktora gidicektin, gidebildin mi? merak ettim
Banada cok ilginc geldi. Sonucunu yaz mutlaka merak ederiz. Cok gecmis olsnRAndevuyu yarına bulabildim bakalım yarın gidecem sağol sorduğun için canım
Tabiki yazarım bugün ama muhtemelen krem verecek gerçi kullanıyorum şu an bakalım.Çok teşekkür ederimBanada cok ilginc geldi. Sonucunu yaz mutlaka merak ederiz. Cok gecmis olsn