2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
banyo sikligi azaldigindan ve hava soguk diye sıkı giydiriyorsan ondan olabilir. ben bazen ayarlayamayip kalin giydirdigimde terleyip koltuk altinda pişik oluyor. popoda bizim de var suan. evde ne krem varsa surdum gecmedi, bugun pudraya basladim bide sık sık altini degistiriyorum. gece acmiyorum ama, bi kere uykusu acilirsa 2-3 saat uyumuyo4 cunku.

6.ayda duzenleri bozuluyor galiba. bizim kizin da yataga alerjisi var, sirti degince basliyir aglamaya. sadece disari cikip iyice yoruldugu gunler kesintisiz 1 saatten fazla uyuyor. ona da uyumak denmez, bayiliyor resmen uykusuzluktan
Aynen canim gündüz daha az uyutmaya calısıcam bakalım öyle nasıl olacak .oğlumda doktora gitmiştim uyku yüzünden uyku uykuyu getirir istediği kadar uyuşun gece de uyur derdi bazen doğru oldu bazen olmadı planlı yapınca ise yarıyordu. Şimdi oğlum hasta iğne yaptırıyorum çok hareketli çok çok fazla sürekli hata o yüzden dışarı her cikardigimda ikiside kiz kiz durmuyorlar kaç gündür 2 3 saat bile uyumamisimdir

Allah kolaylik versin, iki cocuk cok zor olmali. gaz icin olan rezeneli bitki cayina devam ediyor musun, devam et onu icmeye. bir de ihlamurun sakinlestirici etkisi var, emziriyorsan ondan da ic mutlaka aksam uzeri. belki biraz rahatlar bebegin de.

Selam kızlar, benim bebeğim 4 gündür kakasını yapmıyor ya huysuzluğuda yok. Hergün en az 2 defa yapardı neden böyle oldu anlamadım. 1 hafta önce sidefer e başladık o yapmış olabilir mi sizce?

Kızlar günaydın,çocuğu konuşan var mı? Bizimki iki gündür baba da baba baba da baba :) delirip git baban baksın o zamab diyorum :) bu arada ben hiç uyku eğitimi vermedim geceleri hiç uyanmıyoruz.7-8 saat uyuyoruz aralıksız.Kendimi daha iyi hissediyorum.İnşallah sizinkiler de düzene girer

Desitin çok hızlı alıyor kızarıklığını canım

bende merak ediyordum bebegi konusan var mi diye. bizimki 6 aylik oldu ama aglamak disinda hic ses cikartmiyor. ev cok sessiz ondan mi acaba konusmaya hic yeltenmiyor.

Benimkide değişik bağırma sesleri çıkarıyor kendini dinliyor ne diyorum diye komik oluyo kuzum

bende merak ediyordum bebegi konusan var mi diye. bizimki 6 aylik oldu ama aglamak disinda hic ses cikartmiyor. ev cok sessiz ondan mi acaba konusmaya hic yeltenmiyor.
Valla bizim evde öyle ikimiziz akşama kadar.Çocuktan çocuğa değişiyor.Bizimde bir haftası var 6 aylık olacak

Çok üzüldüm çok g3cmis olsun öncelikle benim iki evkafında alerjik benden dolayı. Neden rotavirus yapılıyormuş canim.
sağol canım.sendedemi alerji var?rota içeriği ne bilmiyorum ama sanirim virüsü direk sindirim sistemine verdikleri icin bizim alerji doktorumuz alerjik bebeklerde yapılması taraftarı degil

Kızlar size birşey soracam.biz ek gıdaya havucla başladık.pazar gününden beride havuç yemiyor.ama kalasında hala havuç var ve sanki hiç sindirilmemiş gibi.yani parça şeklinde sizde de böyle oldumu

Hatunlar. Ben kızım beslenme aylıkken adet gördüm. Şimdi ikinciyi bekliyorum ama beslenme gün geciktim. Hamilelik öncesi düzenliydi. Tecrübesi olan var mı? Belki daha düzene girmemişimdir diyorum.

40 yılda bir kez bir şey yaptık. Tek kurşunda gitmiş olamam.

Hamilelikten önce bir gün bile şaşmazdı benimde.şimdi Bende iki defa oldum.İkinci 15 gün gecikti sonra oldum.Şimdi üçüncüyü bekliyorum ve 6 gün gecikti bekliyorum bakalım.Benim kurşun falanda olmadı ama insan panik yapıyor.

Selam guzel mayis anneleri ve bebisleri:)nasilsiniz bebisler nasil?ek hgidaya gectinizmi biz gectik.
Ben aslinda 2018 haziran annesiyken oglusum 18 mayista geliverdi suyum geldi.mayis annesi oldum.haziran topigindeyim daha cok.ama sizlerede yazmak istedim.oglusum 19kasimda tam 6 aylik oluyor asimiz war..sizlerde ne var ne yok.agular gugular salyalar ne alemde :)))

Normal oldu doğumum ve çok güzel geçti iyiki Emre Bey e gitmişim birdaha yaparsam yine onu tercih edeceğim. Ben çok memnunum kendisinden
Merhabalar normal Doğum oldu demişsiniz, doğumunuzun basından sonuna kadar hep Emre bey mi vardı? Yoksa ebeyle mi başladınız? En son mu Emre bey geldi?

Bizdede konusma yok ama ses olarak cigliklar basladi.
F fcevriye ben daha 1 kez adet oldum. Ve omru hayatimda ilk defa agrisiz adet oldum. Insallah olmaz. 2.yi bekliyorum zmani daha gelmedi.

Bi arkadas sormus. Havucu. Ben havucu hangi boyutta parcalarsam ayni boyutta geri cikiyor :). Ancaknpure yaparsam cikmiyo. Daha dogrusu anlasilmiyo

Ilk baş zor olur sonra kolaya çıkarsın. Dert etme. Şimdiden sana ilk başlarda yardımcı olacak birilerini ayarla. Durumun varsa temizlik için vs birilerini ayarlayabilirsin mesela.

İnşallah canım bakalım artık hayırlısı :) maalesef kimsem yok anne baba ayrı bi nenem vardı oda vefat edeli 2 sene oldu eşimin ailesi köyde zaten Doğumada bi görümcem geldi 1 hafta kaldı sağolsun gerçi o zaman bebeğim küvezdeydi. Maalesef maddi durumumuz iyi değil önceden çalışıyordum şimdi çocuk var ikincide geliyo bırakacak kimse olmayınca çalışmak imkansız. Allah kolaylığını verir diye düşünüyorum yeterki sağlıkla gelsin direk kucağıma versinler

O zaman havucu daha tam anlamıyla sindiremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…