- Konu Sahibi kardelen384
-
- #68.581
inşallah geçicidir, memede de olsa uyuyordu en azından böyle çok zorlanıyorum. kitap aldım işe yarar mı bilmiyorum ama bi okuyacağım.benim kizim da ayni, 1 saat uyuyup kalkiyor ve memede uyumak istiyor. eskiden boyle degildi. gecici bir donem mi acaba.
dun meme vermeden uyutmaya calisiyim dedim sinirlerim zipladi, uykusu iyice acildi 1'den 4.5'a kadar uyanik kaldi, en son yine memede uyuyakaldi. uygulanabilecek biseyse ben de denemek istiyorum ama nereden baslamam lazim, sabrim yeter mi bilemiyorum.
Canim ben bu bezlerin ikisindende kullandim. Beyaz olani prima premium care yesil olanda prima aktif bebek diye aldim hep. Cok sasirdim suan :)Beyaz olan pampers premium care renkli olan prima premium care.. çok azda olsa bel kısmı pampers da daha büyük ve çiş kaçırma olmuyor.
Ben baska kullanıyorum kuzu ismini öğrenip sana yazcam@_meLinDa_ Y Yagmurtanesi4 ve diğer hatırlayamadığım bebeğinde süt allerjisi olan anneler bugün çocuk alerji doktorundan öğrendiğimi söylüyorum sağlık ocaginin verdiği kan ve vitamin damlalarında laktoz varmış.dr bana başka önerdi
ben de sizin gibi biliyorum.Canim ben bu bezlerin ikisindende kullandim. Beyaz olani prima premium care yesil olanda prima aktif bebek diye aldim hep. Cok sasirdim suan :)
Canim ben bu bezlerin ikisindende kullandim. Beyaz olani prima premium care yesil olanda prima aktif bebek diye aldim hep. Cok sasirdim suan :)
Ek gıdaları denerken aynı besini 3 gün üst üste tattırıp aynı gün içinde başka besin vermemelisiniz.alerji gelişirse hangi besinden olduğunu anlayamazsınız yoksa.Yanlış hatırlamıyorsam mandalina alerji riskinden dolayı 1 yaş üzeri veriliyor.Kızlar dün ilk defa benim bebise mandalina yerken tatdirdim daha doğrusu emdi mandalinayi 4 5 kere.sonra ayni şekilde muzuda tatdi.Bugün öğlen kakasina kısa ip şeklinde siyahliklar vardı.başına boyle birşey gelen oldumu yada başka birşey mi dersiniz
Kızlar çok canım sıkkın. Kızımın kolunda doğum lekesi vardı 2 4 haftadır o leke büyüdü kabuk bağlar gibi oldu cildiye doktoruna gösterdik anlamadi ne olduğunu başka bir doktora gösterelim dedi o da bilemedi. Egzama ya da mantar olabilir verdiğim kremleri bi deneyin yoksa direk biyopsi yaptırın kötü huylu gibi duruyor dedi yığıldık kaldık dua edin bize bir şey çıkmasın
cok gecmis olsun, Allah korktugunuzla karsilastirmaz insallah. bizler de dua ederiz sizin icin.Kızlar çok canım sıkkın. Kızımın kolunda doğum lekesi vardı 2 4 haftadır o leke büyüdü kabuk bağlar gibi oldu cildiye doktoruna gösterdik anlamadi ne olduğunu başka bir doktora gösterelim dedi o da bilemedi. Egzama ya da mantar olabilir verdiğim kremleri bi deneyin yoksa direk biyopsi yaptırın kötü huylu gibi duruyor dedi yığıldık kaldık dua edin bize bir şey çıkmasın
Canım olumlu düşün kremlerle geçecek buna inanıyorum de ve inanda. Inşallah geçip gidecek. Melek o allah koruyor onları doktorlar hep en en kötüsünü söyler. Dua ediyorum size. Mutlaka beni etiketleyip gelişmeleri yaz olur muKızlar çok canım sıkkın. Kızımın kolunda doğum lekesi vardı 2 4 haftadır o leke büyüdü kabuk bağlar gibi oldu cildiye doktoruna gösterdik anlamadi ne olduğunu başka bir doktora gösterelim dedi o da bilemedi. Egzama ya da mantar olabilir verdiğim kremleri bi deneyin yoksa direk biyopsi yaptırın kötü huylu gibi duruyor dedi yığıldık kaldık dua edin bize bir şey çıkmasın
Yok arkadaşım beyaz olan premium care diğeri normali primanin. Beyazı kalite olarak bi tık daha iyi ve fiyatlı da tabi. Yani premium seviyesinde. Diğeri ekonomik olani.Beyaz olan pampers premium care renkli olan prima premium care.. çok azda olsa bel kısmı pampers da daha büyük ve çiş kaçırma olmuyor.
Allah'ın izniyle kremlerle gecicek canım başka türlüsünü düşünmeyelimKızlar çok canım sıkkın. Kızımın kolunda doğum lekesi vardı 2 4 haftadır o leke büyüdü kabuk bağlar gibi oldu cildiye doktoruna gösterdik anlamadi ne olduğunu başka bir doktora gösterelim dedi o da bilemedi. Egzama ya da mantar olabilir verdiğim kremleri bi deneyin yoksa direk biyopsi yaptırın kötü huylu gibi duruyor dedi yığıldık kaldık dua edin bize bir şey çıkmasın
kötü düşünme cnm, bazı doktorlar aklına geleni pat diye söyleyip karşısındakinin psikolojini düşünmüyor. aklınca tüm tetkikleri yaptıp garantiye almak istemiştir. rabbim korusun bebişini, dualarım sizinle.Kızlar çok canım sıkkın. Kızımın kolunda doğum lekesi vardı 2 4 haftadır o leke büyüdü kabuk bağlar gibi oldu cildiye doktoruna gösterdik anlamadi ne olduğunu başka bir doktora gösterelim dedi o da bilemedi. Egzama ya da mantar olabilir verdiğim kremleri bi deneyin yoksa direk biyopsi yaptırın kötü huylu gibi duruyor dedi yığıldık kaldık dua edin bize bir şey çıkmasın
canim gecmis olsun, nette dr kadir tugcu var ona sorabilirsin fotosunu yukleyip, anlar o. iyi düşün iyi olsun.Kızlar çok canım sıkkın. Kızımın kolunda doğum lekesi vardı 2 4 haftadır o leke büyüdü kabuk bağlar gibi oldu cildiye doktoruna gösterdik anlamadi ne olduğunu başka bir doktora gösterelim dedi o da bilemedi. Egzama ya da mantar olabilir verdiğim kremleri bi deneyin yoksa direk biyopsi yaptırın kötü huylu gibi duruyor dedi yığıldık kaldık dua edin bize bir şey çıkmasın
geçmiş olsun canım.dr en sonu hep en başta söyler.allahın izniyle hiç birşey çıkmayacak inşallah.bence basta bi doktora daha gidinKızlar çok canım sıkkın. Kızımın kolunda doğum lekesi vardı 2 4 haftadır o leke büyüdü kabuk bağlar gibi oldu cildiye doktoruna gösterdik anlamadi ne olduğunu başka bir doktora gösterelim dedi o da bilemedi. Egzama ya da mantar olabilir verdiğim kremleri bi deneyin yoksa direk biyopsi yaptırın kötü huylu gibi duruyor dedi yığıldık kaldık dua edin bize bir şey çıkmasın
Kusura bakmayın şu an ben size inanılmaz sinirlendim doktor alerjik diyor süt ürünlerini kes diyor ama siz kayınvalide ve annenize karşı gelemiyorsunuz. Yıkarım dünyayı ne demek!! Hiç mi araştırma yapmadınız alerjik durumlarla ilgili. Bu size ders olsun bundan Sonra bebeğinizle ilgili durumlar da annesinin siz olduğunu gerekirse sert bi şekilde belirtinKızlar en bastan beri benim oğlumda gaz çok fazlaydı.ben hep birseyimi var dedikce başta kayinvaldem sonra annem ve diğer çevrem beni evhamlı olmakla suçladı.
Önce bebek aç dediler beni zorla banyo yapmam için duşa sokup benden habersiz bebeğe mama verdiler.sonra gaz sancıları artıkça bebeğim devamlı emmek istedi,çocuğu obez yapacan dediler.
Bukadar gaz normal değil dedim,her bebek gazlı olur sen abartıyorsun dediler.
Kakası normal mi dedim,hafif sümüksüluk var ama evham yapma diye söylemedik dediler.
Kakasindan kan geldi doktorumuz süt ürünlerini yemeyi kes dedi,vitaminsiz kalırsın ucundan ye biraz,okadardan birşey olmaz dediler.
Ben bebegimin alerjisi var dedikce onlar herşeyden yavaş yavaş tattır dediler.
Ben kimsenin dediğini yapmadıkça hep evhamlı pimpirikli oldum ve sonuç dün sonunda çocuk alerjisi üzerine doktorla görüştük.oğlum için ek gıdalarda kullanmam için özel mama raporu çıkartı.meyveyi bile bu aşamada çiğ olarak vermeyeceğim,önce hoşaf olarak tattiracagim.kendim 15 gün boyunca süt ürünü,dana eti,yumurta,domates,tahin ve çerez tüketmeyeceğim.bebegimin kakası normale dönünce aşamalı olarak baslayacagim yemeye
Ve bana evhamlı diyenlere beni hiç anlamadiniz diye haykırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?