- Konu Sahibi kardelen384
-
- #68.561
Şimdi şöyle benim kızım 5.ay da 7 300 filandı boyuda 69 cm di sanırım. Doktor kilosu cok iyi ortalamanın bile üstü ama boyu üst sınır olduğu için gözünüze zayıf gelebilir dedi. Sizinde oyle olmuş. Maşallah çok boylu bebeğin o sebepten kiloyu göstermiyor. Kızımın yanakları dolgun olduğundan zayif durmuyor ama bacakları filn oyle loplop değil. 6 buçuk aylığız 8200 oldukKızlar bişey sorcam ya benim oğlan 5.ay kontrolünde 8 kilo 71 cmdi. Iki gün sonra 6.ayına girecek 8.5 kilo falan olsa diyelim. Sormak istediğim bize çocuk zayıf geliyor. Etli butlu değil böyle tombik tombik amakilosu iyi hatta bir çoğundan da önde. Dün yakınlarımız gelmişti zayıf mı biraz dediler valla bana da zayıf geliyor ama kilosu da iyi dedim. Yinede aklımı kurcalıyor ya :/ bide onun yediklerini ben yemiyorum ha ama bir dakika yerimde durduğu yok. Tembel bir bebek olsa o yedikleriyle 11kilo olmuştu herhalde
Yaa kirmizi baligi bizde cok seviyoruzÇıngırağı varmı sesler dikkatini çekiyodur bizimkinde alıyo atıyo bazen bide telefondan kırmızı balık şarkısını açıyorum teli tutmaya çalışıyor
Yaa kirmizi baligi bizde cok seviyoruz
Yaa ne tatlı masallah buyuduler de cocuk sarkilari dinliyolarBnm oğlumun adı aslan :) bir küçücük aslancık varmış Onuda çok seviyor :) kırmızı balık tüm versiyonlarını dinliyoruz valla :)
Yaa ne tatlı masallah buyuduler de cocuk sarkilari dinliyolar
AminBüyüdüler şükür valla allah acılarını göstermesin
Ben uyguladim. Fakat tracy hogg yatir kaldir yontemiyle degil. Ben ferber yontemiyle uyguladim.4. Ayda verdim egitimi. Su an 6 ayligiz. Aksam 7 bucukta uyuyor bebegim. 12 de ruya beslemesi yapiyorum. Gece bir kere kendi uyaniyor emziriyorum geri uyuyor. Sabah 7 bucuk 8 gibi kalkiyor. Cok rahat ettik. Ama cok iyi arastirip uygulamalisiniz. Zira cok ince detaylari var. bahsettiginiz kitabi da tahmin ediyorum. Instagramda irlandali anne adli sayfayi takip etmenizi oneririm. Cok guzel anlatiyor. Kendinize once 15 gunluk her gun ayni saatte yatirma sartiyla rutinler olusturun. Diger detaylar o sayfada var zaten. Bir bebege uykuyu ogretmezseniz kendisi ogrenemez. O yuzden uyumasi icin egitim vermelisiniz.selamlar, uyku eğitimi uygulayan oldu mu? ne kadar sürede başardınız ve bebeğiniz çok ağladı mı? instada bir kitap görüyorum sürekli uyku eğitimiyle alakalı alıp memnunkalan var mı? ya da gerek yok zaten zamanla öğrenir mi kendi kendine uyumayı? tecrübelerinize ihtiyacım var
Benim bebegimde ayni sekilde dun 6 aylik kontrolu vardi 8750 gr 72 cm ayina gore ileride gidiyor.persentil olarak en uste yakin. Doktor bile iri gidiyor dedi. Senin bebegine zayif diyenin aklindan suphelenirimKızlar bişey sorcam ya benim oğlan 5.ay kontrolünde 8 kilo 71 cmdi. Iki gün sonra 6.ayına girecek 8.5 kilo falan olsa diyelim. Sormak istediğim bize çocuk zayıf geliyor. Etli butlu değil böyle tombik tombik amakilosu iyi hatta bir çoğundan da önde. Dün yakınlarımız gelmişti zayıf mı biraz dediler valla bana da zayıf geliyor ama kilosu da iyi dedim. Yinede aklımı kurcalıyor ya :/ bide onun yediklerini ben yemiyorum ha ama bir dakika yerimde durduğu yok. Tembel bir bebek olsa o yedikleriyle 11kilo olmuştu herhalde
Aslinda boyu uzun diye oyle kendi ayindakilerle ayni boyda olsa o zaman kilolu dururlar. Benim bebegimde ayni sekilde cunku. Doktorum ayina gore iri gidiyor dedi. Ama bugune kadar sadece anne sutu aldigi icin hic problem degil dedi.Canım boyuda kilosu da iyi, benim bebeğim biraz daha kilolu üst sınırın üstünde ama dediğin gibi loplop durmuyor. Kemikleri ağır derler ya öyleler heralde. Bir de hareketlendikçe de daha az alıyorlar artık. Dr.normal diyorsa herşeyine takılma böyle şeylere.
Aynen bizim dr.umuz da anne sütünün diyeti olmaz devam dedi. En son gittiğimiz de hatta dr.bu adamı bel fıtığı yapar dediAslinda boyu uzun diye oyle kendi ayindakilerle ayni boyda olsa o zaman kilolu dururlar. Benim bebegimde ayni sekilde cunku. Doktorum ayina gore iri gidiyor dedi. Ama bugune kadar sadece anne sutu aldigi icin hic problem degil dedi.
kizlar benim kizimun burnunun kenarinda minik minik sivilce gibi ucuk gibi seyler cikti. hafif kirmizi renkli. ne olabilir ki. resmini cekemedim cunku o kadar minik ki resimde belli olmuyor sadece o bolgede bir kirmizilik gorunuyor. ama yakindan bakinca belli oluyor. ne olabilir ki. sanki sayisi da artiyor
oğlum 2-2,5 aylıkken en geç 20.00’de uyumaya, 24.-3’te emmeye , 6-6.30 gibi de uyanmaya başlamıştı. sıkıntı memede uyuyor olması. altıncı aya giricez ve iki haftadır gece çok uyanır oldu. haliyle uyanınca da emmek istiyor, o da ben de uykusuz kalmaya başladık. kesintisiz uyku muhabbeti gerçekse uygulamayı istiyorum yoksa boşuna ağlatıp üzmek istemiyorum oğlumu çünkü ağladığında sakinleşmeyi de bilmiyor henüz.Ben uyguladim. Fakat tracy hogg yatir kaldir yontemiyle degil. Ben ferber yontemiyle uyguladim.4. Ayda verdim egitimi. Su an 6 ayligiz. Aksam 7 bucukta uyuyor bebegim. 12 de ruya beslemesi yapiyorum. Gece bir kere kendi uyaniyor emziriyorum geri uyuyor. Sabah 7 bucuk 8 gibi kalkiyor. Cok rahat ettik. Ama cok iyi arastirip uygulamalisiniz. Zira cok ince detaylari var. bahsettiginiz kitabi da tahmin ediyorum. Instagramda irlandali anne adli sayfayi takip etmenizi oneririm. Cok guzel anlatiyor. Kendinize once 15 gunluk her gun ayni saatte yatirma sartiyla rutinler olusturun. Diger detaylar o sayfada var zaten. Bir bebege uykuyu ogretmezseniz kendisi ogrenemez. O yuzden uyumasi icin egitim vermelisiniz.
bu hafta 6.ay kontrolu var, doktora da gostericem. acaba mikrop, virus gibi bisey mi diye sıkıntı yapiyorum. egzamaysa biseye alerjisi olabilir.Benim bebeğimin yanaklarında var öyle, dr çok hafif egzama dedi. Krem verdi.
benim kizim da ayni, 1 saat uyuyup kalkiyor ve memede uyumak istiyor. eskiden boyle degildi. gecici bir donem mi acaba.oğlum 2-2,5 aylıkken en geç 20.00’de uyumaya, 24.-3’te emmeye , 6-6.30 gibi de uyanmaya başlamıştı. sıkıntı memede uyuyor olması. altıncı aya giricez ve iki haftadır gece çok uyanır oldu. haliyle uyanınca da emmek istiyor, o da ben de uykusuz kalmaya başladık. kesintisiz uyku muhabbeti gerçekse uygulamayı istiyorum yoksa boşuna ağlatıp üzmek istemiyorum oğlumu çünkü ağladığında sakinleşmeyi de bilmiyor henüz.
bu hafta 6.ay kontrolu var, doktora da gostericem. acaba mikrop, virus gibi bisey mi diye sıkıntı yapiyorum. egzamaysa biseye alerjisi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?