2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şimdi şöyle benim kızım 5.ay da 7 300 filandı boyuda 69 cm di sanırım. Doktor kilosu cok iyi ortalamanın bile üstü ama boyu üst sınır olduğu için gözünüze zayıf gelebilir dedi. Sizinde oyle olmuş. Maşallah çok boylu bebeğin o sebepten kiloyu göstermiyor. Kızımın yanakları dolgun olduğundan zayif durmuyor ama bacakları filn oyle loplop değil. 6 buçuk aylığız 8200 olduk

selamlar, uyku eğitimi uygulayan oldu mu? ne kadar sürede başardınız ve bebeğiniz çok ağladı mı? instada bir kitap görüyorum sürekli uyku eğitimiyle alakalı alıp memnunkalan var mı? ya da gerek yok zaten zamanla öğrenir mi kendi kendine uyumayı? tecrübelerinize ihtiyacım var

Ben uyguladim. Fakat tracy hogg yatir kaldir yontemiyle degil. Ben ferber yontemiyle uyguladim.4. Ayda verdim egitimi. Su an 6 ayligiz. Aksam 7 bucukta uyuyor bebegim. 12 de ruya beslemesi yapiyorum. Gece bir kere kendi uyaniyor emziriyorum geri uyuyor. Sabah 7 bucuk 8 gibi kalkiyor. Cok rahat ettik. Ama cok iyi arastirip uygulamalisiniz. Zira cok ince detaylari var. bahsettiginiz kitabi da tahmin ediyorum. Instagramda irlandali anne adli sayfayi takip etmenizi oneririm. Cok guzel anlatiyor. Kendinize once 15 gunluk her gun ayni saatte yatirma sartiyla rutinler olusturun. Diger detaylar o sayfada var zaten. Bir bebege uykuyu ogretmezseniz kendisi ogrenemez. O yuzden uyumasi icin egitim vermelisiniz.

Benim bebegimde ayni sekilde dun 6 aylik kontrolu vardi 8750 gr 72 cm ayina gore ileride gidiyor.persentil olarak en uste yakin. Doktor bile iri gidiyor dedi. Senin bebegine zayif diyenin aklindan suphelenirim

Aslinda boyu uzun diye oyle kendi ayindakilerle ayni boyda olsa o zaman kilolu dururlar. Benim bebegimde ayni sekilde cunku. Doktorum ayina gore iri gidiyor dedi. Ama bugune kadar sadece anne sutu aldigi icin hic problem degil dedi.

Aslinda boyu uzun diye oyle kendi ayindakilerle ayni boyda olsa o zaman kilolu dururlar. Benim bebegimde ayni sekilde cunku. Doktorum ayina gore iri gidiyor dedi. Ama bugune kadar sadece anne sutu aldigi icin hic problem degil dedi.
Aynen bizim dr.umuz da anne sütünün diyeti olmaz devam dedi. En son gittiğimiz de hatta dr.bu adamı bel fıtığı yapar dedi

Beyaz olan pampers premium care renkli olan prima premium care.. çok azda olsa bel kısmı pampers da daha büyük ve çiş kaçırma olmuyor.

Eklentiler

• AC4705F4-0EE1-47EC-B5A7-AB0407C738D0.jpeg
    162,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 702C880F-B055-43A3-B7F7-442E2C3862D2.jpeg
    166,4 KB · Görüntüleme: 49
kizlar benim kizimun burnunun kenarinda minik minik sivilce gibi ucuk gibi seyler cikti. hafif kirmizi renkli. ne olabilir ki. resmini cekemedim cunku o kadar minik ki resimde belli olmuyor sadece o bolgede bir kirmizilik gorunuyor. ama yakindan bakinca belli oluyor. ne olabilir ki. sanki sayisi da artiyor

Benim bebeğimin yanaklarında var öyle, dr çok hafif egzama dedi. Krem verdi.

oğlum 2-2,5 aylıkken en geç 20.00’de uyumaya, 24.-3’te emmeye , 6-6.30 gibi de uyanmaya başlamıştı. sıkıntı memede uyuyor olması. altıncı aya giricez ve iki haftadır gece çok uyanır oldu. haliyle uyanınca da emmek istiyor, o da ben de uykusuz kalmaya başladık. kesintisiz uyku muhabbeti gerçekse uygulamayı istiyorum yoksa boşuna ağlatıp üzmek istemiyorum oğlumu çünkü ağladığında sakinleşmeyi de bilmiyor henüz.

benim kizim da ayni, 1 saat uyuyup kalkiyor ve memede uyumak istiyor. eskiden boyle degildi. gecici bir donem mi acaba.
dun meme vermeden uyutmaya calisiyim dedim sinirlerim zipladi, uykusu iyice acildi 1'den 4.5'a kadar uyanik kaldi, en son yine memede uyuyakaldi. uygulanabilecek biseyse ben de denemek istiyorum ama nereden baslamam lazim, sabrim yeter mi bilemiyorum.

bu hafta 6.ay kontrolu var, doktora da gostericem. acaba mikrop, virus gibi bisey mi diye sıkıntı yapiyorum. egzamaysa biseye alerjisi olabilir.

Kuruluktan olmş dedi bizim dr. gün aşırı banyo yaptırıyordum 3 günde bir yaptır ve çok azıcık şampuan dök elinle ufala,lif tarzı birşey sürme dedi. Bakalım geçecekmi.

Süt alerjisi olan bebisler için dr önerdiği çorba tarifleri

Eklentiler

• 1541597127861-1314763166.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 1541597156880-1352014329.jpg
    131,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 1541597184531856743019.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 1541597202916-1608944245.jpg
    156,1 KB · Görüntüleme: 58
_meLinDa_ @Sedossedos92 ve diğer hatırlayamadığım bebeğinde süt allerjisi olan anneler bugün çocuk alerji doktorundan öğrendiğimi söylüyorum sağlık ocaginin verdiği kan ve vitamin damlalarında laktoz varmış.dr bana başka önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…