- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 47
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.981
Su ve pamuk bende kullanıyorum ve çok şükür pişik problemi olmadı. Aralarda çok az oldu onda da sudocrem kullandim.Doktorum su ve pamuktan başka kullanmama izin vermedi. Şu an 5 aylık oldu kızım ıslak mendil kullanmadım. Birde kız bebekte pişik kremi sonrası bir sonraki alt açımında dudakların içini silmek gerekiyor. İçeri krem kaçmaması için
Ben aslında haziran annesi olacaktım. Kızım erken geldi. 2600 gr doğdu. Çok şükür toparladı şimdi. 4. Ay sonunda 7 kiloyu geçti.
Çok teşekkürler.Tebrik ederim sağlikla gelsin bebegin.bence ilk uc ay için kıyafet oyle çok almayın.görümceme rica ettim bizim verdigimiz parayla o alısverisi istanbuldan yaptı. 0 3 ay o kadar çok kiyafet almıs ki hepsini 1 er kez dolandirdık bebek buyüdü.4 5 zıbın 1 2 alt birde hastane çıkışı gibi az sayıda alın.ilerdeki günlerde yetmezse siz veya yakıninız mağazadan eksigi alır.
Valla ben bu ara hatırlar gibi oldum :)) yeni uyandık gece uyanmadıDeliksiz uyku mu? O ne demekti bem umuttum :)
Ben de su pamuk kullanıyorum daha sağlıklı oglumdada uzun süre kullanmıştım.Yok canım ya alamadım. Kız annelerine birşey sorucam ablam yeni doğum yapı izi bebeği oldu. Alt temizliğini nasıl yapıyorsunuz dudakların içini nasıl temizliyor sunuz. Ben su ve pamuk yapmasini önerdim en azından kırkı çıkana kdr.
E bebekte var o pamuktan. Üsten aşağı çok bastırmadan temizleyebilir.Yok canım ya alamadım. Kız annelerine birşey sorucam ablam yeni doğum yapı izi bebeği oldu. Alt temizliğini nasıl yapıyorsunuz dudakların içini nasıl temizliyor sunuz. Ben su ve pamuk yapmasini önerdim en azından kırkı çıkana kdr.
Benim oğlumun gürültüsünden alıştı galiba seslere kızım pek korkmuyor ama tanımadığı biri kucağına alsa ağlıyor yabanciliyormus öyle diyorlar :)Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum.oğlum aşırı ürkek her şeyden irkiliyor.Mesela dün nikaha gittik tabi kucaktan kucağa her tanımadığı insanın kucağında ağladı zaten.Sonra alkış sesi müzik sesi hepsinde ağladı.hapşuruyorum korkuyor.bizimkinden 10 gün küçük bir bebek vardı yan yana koyduk ondan korktuhatta o aşırı hareketliydi bizimkine çarptı yanlışlıkla bizimki nasıl ağlıyor ilk dayağını yedi evde çok gürültü yok ama bilemedim yani sizde de var mı böyle ürkeklik.Bide korkunca dudağını büze büze ağlıyor çok tatlı oluyor :))
Bende bende unuttumDeliksiz uyku mu? O ne demekti bem umuttum :)
bebek arabasında travel önermiyorum . Ben wellgro golden horn almıştım ve hiç kullanmadan sattım .chicco lite way plus aldım bu da travel aslında ama baston travel . Daha sonra pusetini çıkartıp baston araba olarak kullananiliyosun kesinlikle tavsiye ederim . Sepet beşik için de ben sepet besik aldım . Bi müddet sonra geniş bi yerde yatmak istiyolar . Kuzım minyon olmasına rağmen sığmicak nerdeyse. 5.5 aylığız şuanda . Zaten kend odasına 6 ayında gecircrğim için sıkıntı olmadı bnm için . Ama şu yatağa birleşen anne yanları daha kullanışlıMerhaba 2018 mayıs anneleri
Bende naaipse 2019 mayıs annesi olacağım diğer arkadaşımın sorusuna ek olarak bende bebek arabası tercihlerinizi merak ediyorum..
Açıkçası konforundan ötürü travel sistemlerden yana gönlüm. Ama hangisi malum fiyat aralığı çok açık
Bide bebek odası yapmayı planlıyorum ilk aylar için yanımda sepet beşiklerden düşünüyorum bu konudaki tecrübelerinizi bekliyorum
İşte kendisinden büyük çocuk olunca sese alışıyor.Biz akşama kadar ikimiziz baba gelincede ses yok çocuk sessiz ortama alıştı.7-8 yaşlarında iki çocuk oynuyorlar kendi hallerinde hoplama zıplama bizimki korkuyor ağlıyor :))Benim oğlumun gürültüsünden alıştı galiba seslere kızım pek korkmuyor ama tanımadığı biri kucağına alsa ağlıyor yabanciliyormus öyle diyorlar :)
Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum.oğlum aşırı ürkek her şeyden irkiliyor.Mesela dün nikaha gittik tabi kucaktan kucağa her tanımadığı insanın kucağında ağladı zaten.Sonra alkış sesi müzik sesi hepsinde ağladı.hapşuruyorum korkuyor.bizimkinden 10 gün küçük bir bebek vardı yan yana koyduk ondan korktuhatta o aşırı hareketliydi bizimkine çarptı yanlışlıkla bizimki nasıl ağlıyor ilk dayağını yedi evde çok gürültü yok ama bilemedim yani sizde de var mı böyle ürkeklik.Bide korkunca dudağını büze büze ağlıyor çok tatlı oluyor :))
benim kizim ayni canim. evde gurultu cikaran olmadigi icin bebiş bu ortama alisti. evinde 2.cocugu olanlar bu sıkıntıyı yasamiyor gibi. her farkli sesten her farkli imsandan urkuyor, bazen de agliyor. ama yavas yavas gecer buyudukce umarimKızlar sizlere bir şey sormak istiyorum.oğlum aşırı ürkek her şeyden irkiliyor.Mesela dün nikaha gittik tabi kucaktan kucağa her tanımadığı insanın kucağında ağladı zaten.Sonra alkış sesi müzik sesi hepsinde ağladı.hapşuruyorum korkuyor.bizimkinden 10 gün küçük bir bebek vardı yan yana koyduk ondan korktuhatta o aşırı hareketliydi bizimkine çarptı yanlışlıkla bizimki nasıl ağlıyor ilk dayağını yedi evde çok gürültü yok ama bilemedim yani sizde de var mı böyle ürkeklik.Bide korkunca dudağını büze büze ağlıyor çok tatlı oluyor :))
Canım silikon uçlu mu aldın bez olandan mı?burdan ogrenip meyve suzgeci aldim. hemen temizleyip icine elma dograyip koydum ve bizimkine verdim. ayy nasil mutlu oldu, elinden birakmiyor, emzik emmeyen cocuk suzgeci kemiriyor. cok sevdim ben keske yedek ucu da olsa. ek gidaya gectigimizde daha cok kullanicam gibi
her ikisinden de aldim ama silikon uclu olani kullandim, onun kullanmasi daha pratik geldi. bez olanin yedek filesi satiliyor bu aradaCanım silikon uçlu mu aldın bez olandan mı?
Peki eline yüzüne kıyafetlerine bulaştırdı mı? Alıcam da karar veremedim.her ikisinden de aldim ama silikon uclu olani kullandim, onun kullanmasi daha pratik geldi. bez olanin yedek filesi satiliyor bu arada
Merhabalar..
Siz 2018 mayıs annelerisiniz. Allah kısmet ederse bende 2019 mayıs annesi olucam.
Size bir sorum olacak neler aldınız ? Gerçi daha başındayız ama inşaallah alışveriş yaptığımız zamanlarda olacak. Elinde liste olan yada şunu aldım pişman oldum şunu aldım çok memnunum dediğiniz şeyler nelerdi.? Bir el atsanız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?