2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar merhaba iyi akşamlar uzun zaman oldu yazmamalı inşallah hepiniz yavrucuklariniz iyisinizdir. Ben arada girip bakıyorum tam yazacakken biri ağlıyor kaliyo öyle:) ikiz olsa daha az yorulursun sanırım biri biraz büyük olunca daha zor bence:) ek gıdaya geçen var mi suanlik

Yaptin mi canim test
Yok canım ya alamadım. Kız annelerine birşey sorucam ablam yeni doğum yapı izi bebeği oldu. Alt temizliğini nasıl yapıyorsunuz dudakların içini nasıl temizliyor sunuz. Ben su ve pamuk yapmasini önerdim en azından kırkı çıkana kdr.

Doktorum su ve pamuktan başka kullanmama izin vermedi. Şu an 5 aylık oldu kızım ıslak mendil kullanmadım. Birde kız bebekte pişik kremi sonrası bir sonraki alt açımında dudakların içini silmek gerekiyor. İçeri krem kaçmaması için

Çok teşekkür ederim bunları dikkate alıcam. İnşaallah o zamanları bir göreyimde.

Canım hevesini kırmak istemem ama hayaller/hayatlar olacak senin bu dediğin :) 40ı çuktıktan sonra ayıramıyorsun öyle yanından falan :) hem psikolojik olarak ayıramıyorsun(ya kusarsa yetişemezsem,ya ağlar duymazsam) hemde duygusal olarak ayıramıyorsun (uyurken onun nefes alıp verişini duymak müthiş hissettiriyor) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Yatağını, arabasını boşverin her şey zamanla alınıyor yapılıyor bol bol uyuyun şimdiden en çok ihtiyacınız deliksiz uyku uyumak olacak ayrıca hamileliğinizin tadını çıkarın hepsinin tadı apayrı

Tebrik ederim sağlikla gelsin bebegin.bence ilk uc ay için kıyafet oyle çok almayın.görümceme rica ettim bizim verdigimiz parayla o alısverisi istanbuldan yaptı. 0 3 ay o kadar çok kiyafet almıs ki hepsini 1 er kez dolandirdık bebek buyüdü.4 5 zıbın 1 2 alt birde hastane çıkışı gibi az sayıda alın.ilerdeki günlerde yetmezse siz veya yakıninız mağazadan eksigi alır.

Son düzenleme:

Kesinlike haklısın belki de oyle olacak haklısın sadece düşüncem ama zamanın getireceklerine amennna o yüzden sormak istedim..
Bu ara uykudan başımı alamıyorum neredeyse 12.haftaya giriyorum ama hala uyku modundayım..
Uykusuzluk imtihanım olacak mı bakalım çünkü uykuya çok düşkünüm..
Hayırla sağlıkla büyütün kuzularınızı nasipse bizde seneye bu zamanlarda sizin yaşadıklarınızı yaşayacağız inşallah

Maşallah çok güzel kilo almış benim kızım 3550 doğdu şuan 5.5 aylık 4 aylıkken 6350 kilosu

Çok düşük kiloda doğunca çok emzirmeye gayret ettim. Maşallah ne güzel bir kiloyla doğmuş bebeğiniz. Ben bebeğim ilk doğduğunda banyo yaptırıken, altını değiştiriken bile bacaklarına kollarına bakamıyordum çok incelerdi. Zarar vereceğim diye korkuyordum şimdi panda yavrusu gibi boğuşuyoruz

Tebrik ederim.yatak odasini yapin ama ben bebegi sepette saatlerce uyuttuğuma pisman oldum.şimdi benle uyuyor gece isteyince emebiliyor huzurlu.bebekken ağlayarak ve ac oldugu icin uyanırdı.yani ezilmeyeceginden korkmazsan gece yanında bile yatsa olur.bak bebek ne kadar rahatlayacak.emzirmek gerek.yenidogan hastane çıkısları çok küçük bencede.bizimde 2 3 kez giydi sonra olmadı.ona dikkat edin

Deliksiz uyku mu? O ne demekti bem umuttum :)

Kizlar sanirim bebisi hasta ettik ya dunden beri öksürüyor git gide de artiyor suan uykusunda bile öksürdü kac kere Ne yapsam cok endiselendim

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bol bol uyu şimdi 2 saat aralıksız uyursam kendimi şanslı sayıyorum. Göğüs pedi hiç kullanmadim bende. Kiyafet çok alma derim bebeğin gelişimine göre alırsın. Çok çabuk büyüdü ve hiç giymediği kıyafetleri kaldı gitti. Temel şeyleri muhakkak al ateş ölçer,göğüs kremi,süt sağma makinesi,burun aspiratoru gibi doğumdan sonra bide bunlara almaya uğraşma kolaylık olur. Şimdiki aklım olsa anne yani minik beşik alıp geçerdim bi hevesle oda yaptım yanlız yatıramıyorum kanepede yatıyoruz dayak yemiş gibi uyanıyoruz.

Hamilelikteki uyku normal uykulardan çok farklı çok güzeldi.Her yerde her şekilde uyuyabiliyordum elim karnımda :) hamileliğin ilk zamanları ve son zamanları çok uyku olmuştu bende de :) uykusuzluk hepimizin imtihanı ama alışıyor insan her şeye bak biz tüm mayıs anneleri uykusuzluktan delirdik bir zamanlar şimdi yeni yeni düzene giriyor çok şükür

Yeni anne olacaklara inşallah sağlıcakla kucağıniza almak nasip etsin. Anne yanı besik tek geçerim. Gazli bir bebek olduğundan sallanan besik aldım .sadece gündüzleri yatması için. Sevmedi .Sonra hamak aldım. Kamera olmazsa olmazım. İlk başta Gereksiz goren esim .sakın kimseye verme diyor. Temassiz ateş ölçer. Özellikle banyo suyu için kullanıyorum. Bebis arabasi Baby2go 6020 model aldım. Bizim gibi arabaniz yoksa toplu tasima icin cok iyi model. Fiyatida uygun travellere göre. Kucuk hafif 3.5 kg .Çift yönlü yatar baston araba. Yaza geleceği içinde. İnce penye battaniye bir kaç tane gerekli oldu bana. Kusuyor vs. He birde kolik müzikleri ben USB bellek ile çalışan MP3 radyo almıştim . sabahlara kadar bilimum elektrik süpürgesi. Acil kolik gibi muzikler ile uyuduk. En önemlisi size ilk aylarında yardim edecek akraba ve ya arkadaş. Ben 15 gunluk ten sonra tek başıma baktım ve çok aglayan bir bebek olduğundan zorlandim. Çok uzun oldu. İnsallah faydası olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…