- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.961
Yok mu bilenHanımlar emziren anneler için sizin bir bitki çayı tarifi vardı. Rezene anason falan çektirilip yapıyordunuz. Tarifi kaybetmişim tekrar yazabilir misiniz
Rezene anason isirgan kimyon du benim hatırladığımYok mu bilen
Yok canım ya alamadım. Kız annelerine birşey sorucam ablam yeni doğum yapı izi bebeği oldu. Alt temizliğini nasıl yapıyorsunuz dudakların içini nasıl temizliyor sunuz. Ben su ve pamuk yapmasini önerdim en azından kırkı çıkana kdr.Yaptin mi canim test
teşekkür ederimRezene anason isirgan kimyon du benim hatırladığım
Doktorum su ve pamuktan başka kullanmama izin vermedi. Şu an 5 aylık oldu kızım ıslak mendil kullanmadım. Birde kız bebekte pişik kremi sonrası bir sonraki alt açımında dudakların içini silmek gerekiyor. İçeri krem kaçmaması içinYok canım ya alamadım. Kız annelerine birşey sorucam ablam yeni doğum yapı izi bebeği oldu. Alt temizliğini nasıl yapıyorsunuz dudakların içini nasıl temizliyor sunuz. Ben su ve pamuk yapmasini önerdim en azından kırkı çıkana kdr.
Çok teşekkür ederim bunları dikkate alıcam. İnşaallah o zamanları bir göreyimde.Gogus pedini bir palet al ne olur ne olmaz :) ben cok gereksiz gorerek hic almamistim. Ama bak 6. Ay oldu hala emzirirken diger göğsümden süt sızıyor ustum basim batiyor ped yoksa. Dogurmadan bilemoyorsun sütun durumunu. Bol bol alt acma ortusu be bez stokla malum zam ustune zam yiyoruz :) 1 numara bez fazla alma cok cabuk buyuyorlar. Yenidogan bebek kiyafeti de fazla alma :) sagdan soldan cok gelecek cogunu giydiremeyecksin belki de. Manuel göğüs pompasi al. Süt arttirmK icin birebir.
Rezene kimyon anason lavanta keten tohumu isteğe göre papatyaYok mu bilen
Ben aslında haziran annesi olacaktım. Kızım erken geldi. 2600 gr doğdu. Çok şükür toparladı şimdi. 4. Ay sonunda 7 kiloyu geçti.5ay 3gunluk
Maşallah çok güzel kilo almış benim kızım 3550 doğdu şuan 5.5 aylık 4 aylıkken 6350 kilosuBen aslında haziran annesi olacaktım. Kızım erken geldi. 2600 gr doğdu. Çok şükür toparladı şimdi. 4. Ay sonunda 7 kiloyu geçti.
Canım hevesini kırmak istemem ama hayaller/hayatlar olacak senin bu dediğin :) 40ı çuktıktan sonra ayıramıyorsun öyle yanından falan :) hem psikolojik olarak ayıramıyorsun(ya kusarsa yetişemezsem,ya ağlar duymazsam) hemde duygusal olarak ayıramıyorsun (uyurken onun nefes alıp verişini duymak müthiş hissettiriyor) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Yatağını, arabasını boşverin her şey zamanla alınıyor yapılıyor bol bol uyuyun şimdiden en çok ihtiyacınız deliksiz uyku uyumak olacakAçıkçası 40 ım çıkana kadar yanımda olmasını istiyorum daha sonrası benim içinde bebiş içinde zor olur diye düşünüyorum.. odasına alışsın istiyorum.. park yatak baya büyük yatak odam küçük malesef
Baston olarak hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz
Tebrik ederim sağlikla gelsin bebegin.bence ilk uc ay için kıyafet oyle çok almayın.görümceme rica ettim bizim verdigimiz parayla o alısverisi istanbuldan yaptı. 0 3 ay o kadar çok kiyafet almıs ki hepsini 1 er kez dolandirdık bebek buyüdü.4 5 zıbın 1 2 alt birde hastane çıkışı gibi az sayıda alın.ilerdeki günlerde yetmezse siz veya yakıninız mağazadan eksigi alır.Merhabalar..
Siz 2018 mayıs annelerisiniz. Allah kısmet ederse bende 2019 mayıs annesi olucam.
Size bir sorum olacak neler aldınız ? Gerçi daha başındayız ama inşaallah alışveriş yaptığımız zamanlarda olacak. Elinde liste olan yada şunu aldım pişman oldum şunu aldım çok memnunum dediğiniz şeyler nelerdi.? Bir el atsanız:)))
Canım hevesini kırmak istemem ama hayaller/hayatlar olacak senin bu dediğin :) 40ı çuktıktan sonra ayıramıyorsun öyle yanından falan :) hem psikolojik olarak ayıramıyorsun(ya kusarsa yetişemezsem,ya ağlar duymazsam) hemde duygusal olarak ayıramıyorsun (uyurken onun nefes alıp verişini duymak müthiş hissettiriyor) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Yatağını, arabasını boşverin her şey zamanla alınıyor yapılıyor bol bol uyuyun şimdiden en çok ihtiyacınız deliksiz uyku uyumak olacakayrıca hamileliğinizin tadını çıkarın hepsinin tadı apayrı
Maşallah çok güzel kilo almış benim kızım 3550 doğdu şuan 5.5 aylık 4 aylıkken 6350 kilosu
Tebrik ederim.yatak odasini yapin ama ben bebegi sepette saatlerce uyuttuğuma pisman oldum.şimdi benle uyuyor gece isteyince emebiliyor huzurlu.bebekken ağlayarak ve ac oldugu icin uyanırdı.yani ezilmeyeceginden korkmazsan gece yanında bile yatsa olur.bak bebek ne kadar rahatlayacak.emzirmek gerek.yenidogan hastane çıkısları çok küçük bencede.bizimde 2 3 kez giydi sonra olmadı.ona dikkat edinKesinlike haklısın belki de oyle olacak haklısın sadece düşüncem ama zamanın getireceklerine amennna o yüzden sormak istedim..
Bu ara uykudan başımı alamıyorum neredeyse 12.haftaya giriyorum ama hala uyku modundayım..
Uykusuzluk imtihanım olacak mı bakalım çünkü uykuya çok düşkünüm..
Hayırla sağlıkla büyütün kuzularınızı nasipse bizde seneye bu zamanlarda sizin yaşadıklarınızı yaşayacağız inşallah
Canım hevesini kırmak istemem ama hayaller/hayatlar olacak senin bu dediğin :) 40ı çuktıktan sonra ayıramıyorsun öyle yanından falan :) hem psikolojik olarak ayıramıyorsun(ya kusarsa yetişemezsem,ya ağlar duymazsam) hemde duygusal olarak ayıramıyorsun (uyurken onun nefes alıp verişini duymak müthiş hissettiriyor) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Yatağını, arabasını boşverin her şey zamanla alınıyor yapılıyor bol bol uyuyun şimdiden en çok ihtiyacınız deliksiz uyku uyumak olacakayrıca hamileliğinizin tadını çıkarın hepsinin tadı apayrı
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bol bol uyu şimdi 2 saat aralıksız uyursam kendimi şanslı sayıyorum. Göğüs pedi hiç kullanmadim bende. Kiyafet çok alma derim bebeğin gelişimine göre alırsın. Çok çabuk büyüdü ve hiç giymediği kıyafetleri kaldı gitti. Temel şeyleri muhakkak al ateş ölçer,göğüs kremi,süt sağma makinesi,burun aspiratoru gibi doğumdan sonra bide bunlara almaya uğraşma kolaylık olur. Şimdiki aklım olsa anne yani minik beşik alıp geçerdim bi hevesle oda yaptım yanlız yatıramıyorum kanepede yatıyoruz dayak yemiş gibi uyanıyoruz.Kesinlike haklısın belki de oyle olacak haklısın sadece düşüncem ama zamanın getireceklerine amennna o yüzden sormak istedim..
Bu ara uykudan başımı alamıyorum neredeyse 12.haftaya giriyorum ama hala uyku modundayım..
Hayırla sağlıkla büyütün kuzularınızı nasipse bizde seneye bu zamanlarda sizin yaşadıklarınızı yaşayacağız inşallah
Hamilelikteki uyku normal uykulardan çok farklı çok güzeldi.Her yerde her şekilde uyuyabiliyordum elim karnımda :) hamileliğin ilk zamanları ve son zamanları çok uyku olmuştu bende de :) uykusuzluk hepimizin imtihanı ama alışıyor insan her şeyeKesinlike haklısın belki de oyle olacak haklısın sadece düşüncem ama zamanın getireceklerine amennna o yüzden sormak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?