2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aman Allah'ım kız nasıl yaşıyorsun sen yardımcı olmadan çok zor bir hayat Allah yaridkcin olsun valla aklımda tutup dua edeceğim seni ben ikinciyi baya bir erteleyecegim

hepimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ...memeye veriyorum uyumamak için bakım dedim ne güzel dilekleriniz var çok sağolun.. canım benimkine yaşamak denmez artık 2 sene böyleyim olsun sağlıklı olsunlar da
.. ama nefes bile alamıyorum heleki bugün koptu belim annemi kaybettim küçük kız kardeşim var onu yıkadım şimdi ziyaretime geldi onuda yıktım temiztemi yardım dedim bu saate kaldım yarında 7 de kalkıp köfte patates kızartıp beslenme yapicam offff uyumak nasıl bişey unuttum çok tan... güzel rüyalar görün inşallah... bi 5 sene sonrasına ışınlansak ne iyi olurdu

Bende bazen öyle diyorum hep ilerisi güzel olacak diye su zamanları avutuyorum kendimi . Allah yardımcın olsun canim. Benim iki tane valla aynı senin gibi yorgunluktan pertim cikiyo hiç uyumuyorlar. 2 senedir bi yatağımda uyuyuyp kaldığımı bilmem fazlaca hareketli bi oğlum var şimdide kızım ayni:) bi iki sene daha uyku yok sonrasına bakıcaz artik nasıl olucaz . Allahım korusun tüm evlatlarımızı sağlıklı olsunlarda napalim yapacak birşeyimiz yok ki.

Bir yaşında olan 12 ayşık diğeri 5 aylık?? Ne ara hamile kaldın da doğurdun ben şokkk

Allah yardımcın olsun..

Bence de 2. Eli ergo 360 in yine cok pahalı.mababy veya mamadusbaby i de alabilirim netten bakiyorum
solomombaby aldim bugun. sanki solomon, mababy ve mamadusbaby birbirinin ayni gibi. ben de desene gore sectim. sling kullaniyorum zaten ama baglamasi biraz zahmetli, zor gunlerimde bana cok yardimi dokundu, kanguruyu baglamasi daha kolay gibi. hem bunu esim de takar diye umitliyim. gelir gelmez yikayip hemen kullanicam. yorum yazarim

Ay kızlar cumartesiden beri sanki ilk ayımıza döndük ya.bi huysuzluk bi huzursuzluk gidiyor.kucakta olmak bile yetmiyor.niye böyle oldu ya

Tamam sevinirim

Merhaba canım konak ile ilgili ben çok çekmiştim. Zeytinyağı karbonat bunlar tek başına yumuşak tarak ile yapmıştim fayda etmedi. Chicco Konak tarağı aldım netten. Zeytinyağı surdum. Yarım saat sonra tarak ile yavaş yavaş taradim. Mucize gibi tek seferde o inatci konaklardan kurtuldum. Küçük ince ve sık dişli tarak. Bebegim rahatladı çok şükür

taragim yok maalesef. normal ince uclu tarakla yaptim. baya azaldi gibi ama var hala. disari ciktigimda bundan da aliyim, bulunsun evde, tam gecmedi cunku.

Kızlar günaydın,evimiz sanırım çok kuru.Eşimin benim ve oğlumun hep burnu tıkalı uyanıyoruz.Buhar makinesi almak istiyorum öneriniz var mı? Veya kullananlar memnun mu makineden

Ben kullanmadim canim. Ama cok pahali birsey alman gerektigini dusunmuyorum. Hepsinin calisma prensibinayni cunku. Ayrica saglam calisir durumda 2. El bile alabilirsin.

Kizlar daha ince yazmistim. Bebegum oyuncaklara ellemiyor daha dogrusu uzanmiyor parmaklarina degdirince kavriyor. Bunu yazdiigmda 4.5 aykikti 5 ayi doldu. Hala ayni. Sanirim ben bunu cok kafaya taktim. Cunku kimse benimkide uzanmiyor yazmadi. Butun mayis bebislerimiz baslamis uzanlara hepsine masallah. Var mi benim gibi olan. Ya da beni rahatlatacak fikri olann:/

Ya hepsinin aşamaları farklı sanırım günleri yakın bile olsa.Bizimki uzanıyor ama kesinlikle dönmüyor ne sırttan yüze ne yüzden sırta bende onu dert ediyorum

benimki de once uzanmiyordu. ben uzatip ellemesini sagliyordum. boyle alistirma yapa yapa kendisi de ilgisini ceken seylere uzanmaya basladi. ozellikle parlak hışır hışır eden seylerde dene ilk. ben de benimki donemiyor diye kafaya takmistim. dun bir dondu, hop yataktan asagi dustu. aklim cikti. cok sukur bisey olmadi. sen de yapmiyor diye endise etme, bugun uzanmaz, yarin bir bakmissin tutup agzina ativermis olabilir.

Kızlar günaydın,evimiz sanırım çok kuru.Eşimin benim ve oğlumun hep burnu tıkalı uyanıyoruz.Buhar makinesi almak istiyorum öneriniz var mı? Veya kullananlar memnun mu makineden
biz gecen hafta aldik. kizim oksurdugunde doktor odayi nemlendirin diye onermisti. o yuzden aldik. imkaanin varsa guzel bisey ama gerek yok para vermeye dersen de odaya islak havlu asabilirsin yada kisin kalorifer uzerine su koyabilirsin. almak istersen de 100 tl'ye bile var makine.

canım bizimki de dönmüyor.hiç cabasida yok.iki üç günde bi belki sol tarafa birazcık meyilleniyor.doktora her gittiğimde soruyorum.her bebek ayni olacak diye birşey yok diyor.birgün bi döner hiç anlamazsın diyor.her seferinde de gelişimi gayet iyi diyor.kontrolünde sorarsın yine doktoruna
Yani anlayacağın her bebek aynı olmuyor.etrafında uzanabilecegi bi kaç yere sevdiği oyuncaklardan koy.baslar oda yakında.bizde oyun halısı çok işe yaradı o konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…