- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.841
Konak tarağın ile zatat vermez cnm ama kalmamıştır inadenedim bugun, bilgildak olunca cok sert tarayamadim ama. daha kontrol edemedim, ins. hepsi cikip gitmistir
Aman Allah'ım kız nasıl yaşıyorsun sen yardımcı olmadan çok zor bir hayat Allah yaridkcin olsun valla aklımda tutup dua edeceğim seni ben ikinciyi baya bir erteleyecegimselamlar bende zorlanan annelerdenim ... daha öncesinde yazmıştım ... günün şöyle gece 3 te 5 te 6 da 8 de memeye uyanıyorum 8 de emzirip büyük oğlumun beslenmesini hazırlamaya biyandan onu uyandırmaya diğer iki oğlumu biri 1 yaşında biri 5 aylık büyük olan ise 5 yaşında uyandırmamaya çalışıyorum çok ince bi çizgi yani büyük oğlum uyanmak istemiyor sessiz kavga dövüş uyanıyoruz sonra öpücükle okula gidiyo o arada 9 oluyo tekrar meme faslı sonra 1 yaşındaki uyanıyo onun kahvaltı alt temizliği derken 5 aylık uyanıp onun alt temizliği manası derken saat 12 oluyo hadi bi çay içim diyorum 5 aylığı sırtıma bağlıyorum 1 yaşa oyuncak döküyorum çay içiyorum 1 yaşın öğlen çorbası hop çorba mutfak temizliği ev topla derken büyük oğlan okuldan geliyo onu yedir derken 1 yaş 5 ay uyku hooop ben ev temizliği akşam yemeği yapımı saat oluyo 5 uyanıyorlar tabi buarada 5 yaşla ders oyun boyama araya sokuşturuyorum akşam oluyo hop tekrar içinede yemek faslı alt temizliği eşim geliyo derdim 3 iken oluyo 4 onu yedir içir bulaşık derken araya çamaşır as toplama sokuşturuyorum daha uyuyana kadar aman dinin ağlıyo bunlar üstten yaşantım detayda hepsinin aynı anda ağlaması sıçması banyosu açılması ev dağıtması ookkadar çok şey varki neyse uyuyolar tekrar gece 3 te 5 te 6 da 7 de meme ... banyo çok zor yapıyorum bazen sabah ki çişimi öğlen uykularında yapabiliyorum çünkü 5 yaş 1 yaşa vuruyo bilmeden zarar veriyo yalnız bırakamıyorum bazen tuvalete 2 siyle gidiyorum çoğu zaman erteliyorum çiş işini..hiiiiç kimsem yok hiiiiç bütün akrabalarımın ağzına sıçayım hepsinin ... kimsede insanlık yok ...tabiki kimseye güvenip yapmadım ama yazık yardım edilmezmi ... ve tansiyon hastasıyım iki elimde de karpal tünel var ellerim hızsız bütün gün çalışıyorum çok yorulduğumdan tansiyonum 16 17 den aşağı hiç düşüyo... halinize şükredinnnnnnn ama onları çok seviyorum
Bende bazen öyle diyorum hep ilerisi güzel olacak diye su zamanları avutuyorum kendimi . Allah yardımcın olsun canim. Benim iki tane valla aynı senin gibi yorgunluktan pertim cikiyo hiç uyumuyorlar. 2 senedir bi yatağımda uyuyuyp kaldığımı bilmem fazlaca hareketli bi oğlum var şimdide kızım ayni:) bi iki sene daha uyku yok sonrasına bakıcaz artik nasıl olucaz . Allahım korusun tüm evlatlarımızı sağlıklı olsunlarda napalim yapacak birşeyimiz yok ki.hepimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ...memeye veriyorum uyumamak için bakım dedim ne güzel dilekleriniz var çok sağolun.. canım benimkine yaşamak denmez artık 2 sene böyleyim olsun sağlıklı olsunlar da
.. ama nefes bile alamıyorum heleki bugün koptu belim annemi kaybettim küçük kız kardeşim var onu yıkadım şimdi ziyaretime geldi onuda yıktım temiztemi yardım dedim bu saate kaldım yarında 7 de kalkıp köfte patates kızartıp beslenme yapicam offff uyumak nasıl bişey unuttum çok tan... güzel rüyalar görün inşallah... bi 5 sene sonrasına ışınlansak ne iyi olurdu
Ben de mamadusbaby kullaniyorum. Biraz belimi agriyor ama bebek rahat icinde ve seviyorMamadusbaby kullanıyorum çok memnunum instagramdan detaylı bakabilirsin canım
O bel kısmını doğru ayarlaman lazım instagramda videosu var eğer biraz aşağı ya da biraz yukarıya takarsan bel ağrısı oluyor canımBen de mamadusbaby kullaniyorum. Biraz belimi agriyor ama bebek rahat icinde ve seviyor
Olabilir bi bakayim tesekkur ederimO bel kısmını doğru ayarlaman lazım instagramda videosu var eğer biraz aşağı ya da biraz yukarıya takarsan bel ağrısı oluyor canım
selamlar bende zorlanan annelerdenim ... daha öncesinde yazmıştım ... günün şöyle gece 3 te 5 te 6 da 8 de memeye uyanıyorum 8 de emzirip büyük oğlumun beslenmesini hazırlamaya biyandan onu uyandırmaya diğer iki oğlumu biri 1 yaşında biri 5 aylık büyük olan ise 5 yaşında uyandırmamaya çalışıyorum çok ince bi çizgi yani büyük oğlum uyanmak istemiyor sessiz kavga dövüş uyanıyoruz sonra öpücükle okula gidiyo o arada 9 oluyo tekrar meme faslı sonra 1 yaşındaki uyanıyo onun kahvaltı alt temizliği derken 5 aylık uyanıp onun alt temizliği manası derken saat 12 oluyo hadi bi çay içim diyorum 5 aylığı sırtıma bağlıyorum 1 yaşa oyuncak döküyorum çay içiyorum 1 yaşın öğlen çorbası hop çorba mutfak temizliği ev topla derken büyük oğlan okuldan geliyo onu yedir derken 1 yaş 5 ay uyku hooop ben ev temizliği akşam yemeği yapımı saat oluyo 5 uyanıyorlar tabi buarada 5 yaşla ders oyun boyama araya sokuşturuyorum akşam oluyo hop tekrar içinede yemek faslı alt temizliği eşim geliyo derdim 3 iken oluyo 4 onu yedir içir bulaşık derken araya çamaşır as toplama sokuşturuyorum daha uyuyana kadar aman dinin ağlıyo bunlar üstten yaşantım detayda hepsinin aynı anda ağlaması sıçması banyosu açılması ev dağıtması ookkadar çok şey varki neyse uyuyolar tekrar gece 3 te 5 te 6 da 7 de meme ... banyo çok zor yapıyorum bazen sabah ki çişimi öğlen uykularında yapabiliyorum çünkü 5 yaş 1 yaşa vuruyo bilmeden zarar veriyo yalnız bırakamıyorum bazen tuvalete 2 siyle gidiyorum çoğu zaman erteliyorum çiş işini..hiiiiç kimsem yok hiiiiç bütün akrabalarımın ağzına sıçayım hepsinin ... kimsede insanlık yok ...tabiki kimseye güvenip yapmadım ama yazık yardım edilmezmi ... ve tansiyon hastasıyım iki elimde de karpal tünel var ellerim hızsız bütün gün çalışıyorum çok yorulduğumdan tansiyonum 16 17 den aşağı hiç düşüyo... halinize şükredinnnnnnn ama onları çok seviyorum
solomombaby aldim bugun. sanki solomon, mababy ve mamadusbaby birbirinin ayni gibi. ben de desene gore sectim. sling kullaniyorum zaten ama baglamasi biraz zahmetli, zor gunlerimde bana cok yardimi dokundu, kanguruyu baglamasi daha kolay gibi. hem bunu esim de takar diye umitliyim. gelir gelmez yikayip hemen kullanicam. yorum yazarimBence de 2. Eli ergo 360 in yine cok pahalı.mababy veya mamadusbaby i de alabilirim netten bakiyorum
Tamam sevinirimsolomombaby aldim bugun. sanki solomon, mababy ve mamadusbaby birbirinin ayni gibi. ben de desene gore sectim. sling kullaniyorum zaten ama baglamasi biraz zahmetli, zor gunlerimde bana cok yardimi dokundu, kanguruyu baglamasi daha kolay gibi. hem bunu esim de takar diye umitliyim. gelir gelmez yikayip hemen kullanicam. yorum yazarim
Merhaba canım konak ile ilgili ben çok çekmiştim. Zeytinyağı karbonat bunlar tek başına yumuşak tarak ile yapmıştim fayda etmedi. Chicco Konak tarağı aldım netten. Zeytinyağı surdum. Yarım saat sonra tarak ile yavaş yavaş taradim. Mucize gibi tek seferde o inatci konaklardan kurtuldum. Küçük ince ve sık dişli tarak. Bebegim rahatladı çok şükürkesinlikle artik bizi cok net taniyorlar
baskasinin kucaginda ise gozuyle surekli beni takip ediyor. beni ve babasini taniyor artik. ben birazda yabani olsun istiyorum icten ice. ilk cocuk olunca paylasmasi zor geliyor, en cok beni sevsin istiyorum, imkaani varken kendini haftada bir goren buyuklerine huysuzluk yapinca hosuma gidiyor valla, yabancisiladi sizi diyorum, haftada bir gormeyle el kadar bebek nasil tanisin sizi.
taragim yok maalesef. normal ince uclu tarakla yaptim. baya azaldi gibi ama var hala. disari ciktigimda bundan da aliyim, bulunsun evde, tam gecmedi cunku.Merhaba canım konak ile ilgili ben çok çekmiştim. Zeytinyağı karbonat bunlar tek başına yumuşak tarak ile yapmıştim fayda etmedi. Chicco Konak tarağı aldım netten. Zeytinyağı surdum. Yarım saat sonra tarak ile yavaş yavaş taradim. Mucize gibi tek seferde o inatci konaklardan kurtuldum. Küçük ince ve sık dişli tarak. Bebegim rahatladı çok şükür
Ya hepsinin aşamaları farklı sanırım günleri yakın bile olsa.Bizimki uzanıyor ama kesinlikle dönmüyor ne sırttan yüze ne yüzden sırta bende onu dert ediyorumKizlar daha ince yazmistim. Bebegum oyuncaklara ellemiyor daha dogrusu uzanmiyor parmaklarina degdirince kavriyor. Bunu yazdiigmda 4.5 aykikti 5 ayi doldu. Hala ayni. Sanirim ben bunu cok kafaya taktim. Cunku kimse benimkide uzanmiyor yazmadi. Butun mayis bebislerimiz baslamis uzanlara hepsine masallah. Var mi benim gibi olan. Ya da beni rahatlatacak fikri olann:/
benimki de once uzanmiyordu. ben uzatip ellemesini sagliyordum. boyle alistirma yapa yapa kendisi de ilgisini ceken seylere uzanmaya basladi. ozellikle parlak hışır hışır eden seylerde dene ilk. ben de benimki donemiyor diye kafaya takmistim. dun bir dondu, hop yataktan asagi dustu. aklim cikti. cok sukur bisey olmadi. sen de yapmiyor diye endise etme, bugun uzanmaz, yarin bir bakmissin tutup agzina ativermis olabilir.Kizlar daha ince yazmistim. Bebegum oyuncaklara ellemiyor daha dogrusu uzanmiyor parmaklarina degdirince kavriyor. Bunu yazdiigmda 4.5 aykikti 5 ayi doldu. Hala ayni. Sanirim ben bunu cok kafaya taktim. Cunku kimse benimkide uzanmiyor yazmadi. Butun mayis bebislerimiz baslamis uzanlara hepsine masallah. Var mi benim gibi olan. Ya da beni rahatlatacak fikri olann:/
biz gecen hafta aldik. kizim oksurdugunde doktor odayi nemlendirin diye onermisti. o yuzden aldik. imkaanin varsa guzel bisey ama gerek yok para vermeye dersen de odaya islak havlu asabilirsin yada kisin kalorifer uzerine su koyabilirsin. almak istersen de 100 tl'ye bile var makine.Kızlar günaydın,evimiz sanırım çok kuru.Eşimin benim ve oğlumun hep burnu tıkalı uyanıyoruz.Buhar makinesi almak istiyorum öneriniz var mı? Veya kullananlar memnun mu makineden
canım bizimki de dönmüyor.hiç cabasida yok.iki üç günde bi belki sol tarafa birazcık meyilleniyor.doktora her gittiğimde soruyorum.her bebek ayni olacak diye birşey yok diyor.birgün bi döner hiç anlamazsın diyor.her seferinde de gelişimi gayet iyi diyor.kontrolünde sorarsın yine doktorunaKizlar daha ince yazmistim. Bebegum oyuncaklara ellemiyor daha dogrusu uzanmiyor parmaklarina degdirince kavriyor. Bunu yazdiigmda 4.5 aykikti 5 ayi doldu. Hala ayni. Sanirim ben bunu cok kafaya taktim. Cunku kimse benimkide uzanmiyor yazmadi. Butun mayis bebislerimiz baslamis uzanlara hepsine masallah. Var mi benim gibi olan. Ya da beni rahatlatacak fikri olann:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?