2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tesekkür ederim.biraz bakindim 2. El alacagim veya solomonbaby olursa yeni ir tane alırim.önde bebegi gezdirebiliyor musun ? Ergo 360 da var ama solomonbaby de bu yok
Bunda önde gezdirebiliyorsun ama 6 aydan sonra yazıyordu hiç denemedim :0 ikinci el almayı düşünüyorsan ve ankarada yaşıyorsan özgür dönüşüm diye bir sayfa var orda ihtiyacını yazıyorsun elinde olan ücretsiz olarak veriyor yardımlaşma sayfası

Amann bosver desinler kizimida ben kacirdim herkezden ilk cocuk tabi yani ilk cocukda daha titiz oluyorsun sanki ben gibi kimse tutamaz incitir gibi gozumden sakindim. Herkezddn kacirdim. Tabi baya yabancilik cekti ama simdi 3 bucuk yasinda herkeze gitme basladi. Bebekde anne kokisi istiyor bizi bu ay cok net ayirt ediyolar resmen

kesinlikle artik bizi cok net taniyorlar
baskasinin kucaginda ise gozuyle surekli beni takip ediyor. beni ve babasini taniyor artik. ben birazda yabani olsun istiyorum icten ice. ilk cocuk olunca paylasmasi zor geliyor, en cok beni sevsin istiyorum, imkaani varken kendini haftada bir goren buyuklerine huysuzluk yapinca hosuma gidiyor valla, yabancisiladi sizi diyorum, haftada bir gormeyle el kadar bebek nasil tanisin sizi.

Kizlar yarin 4.ay aşısı var ates yapiyor mu ve bunda birkac gun banyo etmeme olayi var mı

Kizlar burdan bi arkadasa sleepy yeni dogan islak pamuklu havluyu onermistim. Bebegim doğduğundan beri onu kullanıyorum. Eşim geçen ay kutusunu 15 liraya almıştı. Dün bitince almak için civile gittim 25 lira olmuş yok artık dedim kasada bıraktım çıktım. Bu kadar fırsatçılık olamaz ya.

Karbonat ve zeytinyağı sür beş dk beklet sonra tara iyice çıkıyor yika bir daha olmadı

Yuh o ne ya ben hala 15ten alıyorum

selamlar bende zorlanan annelerdenim ... daha öncesinde yazmıştım ... günün şöyle gece 3 te 5 te 6 da 8 de memeye uyanıyorum 8 de emzirip büyük oğlumun beslenmesini hazırlamaya biyandan onu uyandırmaya diğer iki oğlumu biri 1 yaşında biri 5 aylık büyük olan ise 5 yaşında uyandırmamaya çalışıyorum çok ince bi çizgi yani büyük oğlum uyanmak istemiyor sessiz kavga dövüş uyanıyoruz sonra öpücükle okula gidiyo o arada 9 oluyo tekrar meme faslı sonra 1 yaşındaki uyanıyo onun kahvaltı alt temizliği derken 5 aylık uyanıp onun alt temizliği manası derken saat 12 oluyo hadi bi çay içim diyorum 5 aylığı sırtıma bağlıyorum 1 yaşa oyuncak döküyorum çay içiyorum 1 yaşın öğlen çorbası hop çorba mutfak temizliği ev topla derken büyük oğlan okuldan geliyo onu yedir derken 1 yaş 5 ay uyku hooop ben ev temizliği akşam yemeği yapımı saat oluyo 5 uyanıyorlar tabi buarada 5 yaşla ders oyun boyama araya sokuşturuyorum akşam oluyo hop tekrar içinede yemek faslı alt temizliği eşim geliyo derdim 3 iken oluyo 4 onu yedir içir bulaşık derken araya çamaşır as toplama sokuşturuyorum daha uyuyana kadar aman dinin ağlıyo bunlar üstten yaşantım detayda hepsinin aynı anda ağlaması sıçması banyosu açılması ev dağıtması ookkadar çok şey varki neyse uyuyolar tekrar gece 3 te 5 te 6 da 7 de meme ... banyo çok zor yapıyorum bazen sabah ki çişimi öğlen uykularında yapabiliyorum çünkü 5 yaş 1 yaşa vuruyo bilmeden zarar veriyo yalnız bırakamıyorum bazen tuvalete 2 siyle gidiyorum çoğu zaman erteliyorum çiş işini..hiiiiç kimsem yok hiiiiç bütün akrabalarımın ağzına sıçayım hepsinin ... kimsede insanlık yok ...tabiki kimseye güvenip yapmadım ama yazık yardım edilmezmi ... ve tansiyon hastasıyım iki elimde de karpal tünel var ellerim hızsız bütün gün çalışıyorum çok yorulduğumdan tansiyonum 16 17 den aşağı hiç düşüyo... halinize şükredinnnnnnn ama onları çok seviyorum

Okurken yoruldum
Bizim.okulda bir ogretmen arkadas var 4.ye hamile Cocuklarin yasi 5-3-1 ve simdi de yedi aylik hamile Bir de çalışıyor Hepimiz onunde saygiyla egiliyoruz desem yeridir

Yaa kıyamam sana annelik kadın olmak hep mi fedakarlık gerektirir. Allah sana güç kuvvet versin. Zaman hızlı geçiyor elbet sende rahata kavuşacaksın. Benim de 2 evladım var. Yani gun icinde hic boş durmuyorum yinede yetişemiyorum inan. Oglum 6 yaşında kızım 6 aylık. Benimde kimsem yok tekim. Allah kimseye muhtaç etmesin bizi sağlık ve güç versin bosver kimsenin kimseye faydası yok. Çocuklarımız sağlıklı sıhhatli olsun da geçer bugünler...

allah yardımcın olsun canım ben okurken bile yoruldum.biz birine zor bakıyoruz.bazen ikinciyle nasıl olur diyoruz.boşuna demiyorlar cennet annenin ayakları altındadır diye.az kaldı bugünlerde geçecek.bizde sadece güzel şeyleri hatırlayacağız

Allah yardımcın olsun

gercekten isin coook zor. ben bir tanesine yetemiyorum, sen 3 tane ile evi cekip ceviriyorsun. masallah, Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…