- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.381
benim de ayak tirnaklarimda neredeyse hepsinde ara ara oldu. oncesinde boyle degildi. dogumdan sonra sık sık ugrasmiyim diye dipten kestim tirnaklarimi sanirim o yuzden oldu. simdi uzatiyorum biraz ama hala var batma. kolay kolay gecmiycek sanki. nasil bas edecegimi sasirdim artik biraktim. agriyor, sisiyor, kizariyor. bazen sıkıyorum iltihabi gecsin diye, sonra birakiyorum kendi haline.Canlar hayatimda ilk kez yasadigim bir sorunum var Tırnak batması
Dogumdan sonra sizde de oldu mu merak ediyorum Benimki fena durumda Ha gecti ha kendiliginden gecer derken suan şiş ve iltihaplı bir parmağım oldu
:))) pardon yanlis anlasilmis ilk kizimda olmadik yerden atti bunda henuz bisey yok mama yaradi cok sukur 1 ayda 550 gram aldik bunada sukur:)Aaa dişi mi var şimdi kızının, ne sevimlidir. Kilosu nasıl oldu canm. Mama işe yaradı mı
Benimki 5250 5 damla dedilerEee benim çocuk 7.400 ebe 4 damla dedi. Kadın yanlış mı söyledi ki allah allah
Cnm ben kalkan ve hametan ile kurtulmustum ama benimki çok açık yara olmuştu artık kullan benceKızlar meme ucum ve etrafındaki kahverengi yer kıpkırmızı yara oldu. Doğum yaptığımda hametan sür demişti doktor krem evde duruyo, onu mu sürsem ne yapsam aynı şey olan var mı. Kızım ısırdı çekeledi hep ondan mı oldu neden oldu bu ya.
Cnm bizim bebede 9.5 kilo geldi aşıda 4 damla dedi ebe neden kiloya göre değil dedim bazı damlalar öyle bu değil dedi ferrum yazdiEee benim çocuk 7.400 ebe 4 damla dedi. Kadın yanlış mı söyledi ki allah allah
Gece yatarken sürücem canm dayanamıcam, saol cevabın için. Emzirdiğim ilk zamanlar yara olmadı böyle, kullanmadım o kremi duruyordu. Gece uyurken kalkanla emzirmeye çalışırımCnm ben kalkan ve hametan ile kurtulmustum ama benimki çok açık yara olmuştu artık kullan bence
Ay ben de aynısını merak ediyorum ne yapmalıyımBende bunu merak ediyorum benimkinin de bacakları soguk
Peynir ve süt zaten almıyorum eve de helva fln yiyorumcanım 3 gün önce benimde öyle oldu.Ben doğumdan sonra ilk defa bi bardak süt icmistim o gece ve ertesi sabah kanlıydı.dr görüştüm ve hemen süt ve ürünlerini kes ve takip et dedi.sonraki kakasinda da gördüm ve çok şükür birdaha olmadı.süt ürünlerini bi 10 gün yemeyip takip et.birdaha olmassa süt alerjisidir
hamileyken hasta oldugumda yapardim insallah isine yarar.Kızlar çok fena grip oldum. Ne yapayım ya. Ne icsem de ona bı zararı falan dokunmadan.Bir aylikti yine hasta oldum ona da geçti takir takir öksürüyor du yavrum
Arkadaşlar süt yetmiyor diye bi durum olamaz, bol bol emzirin sütü arttıran en önemli sey emzirmek! Mama verme hatasına düşmeyin lütfen, facede Emzirme Sanatı diye bir grup var oraya kaydolun, uzman kişiler tarafından yardım alın, hemen dönüş yapılıyor, bizim gibi bir cok kişi durumunu paylaşıyor, bir fikir alın derim. Ordan birçok sey öğrendim ben
Üzgünüm yemedigim yapmadığım kalmadi ne yazik ki yetmemesi gibi bi durum var.bende ilk cocugumda bunun farkinda bile degildim ama başa gelince anlasiliyo yoksa israrla mama vermedim ve ne zaman isterse emziriyorum 10 gunde 10 gram alması ?varmi baska seçenek bebeginin aç oldugunu dusunerek ben illa emzircem.diyemiyosun
olamaz diye kesin konuşamazsıniz ben yaşadım maalesef yetmiyor işte. Damla damla geliyor sık sık emziriyorum.bende istemezdim herhalde mama vermeyi ama çocuğum açlıktan katıla katıla ağlarken görmek çok acı verici.üstelik benim kızımın anne sütüne alerjisi var günde 3 kez mama vermek zorundayız. Mama öcü değil sende bunu bilin..her anne ister sadece emzirmek olmayınca olmuyor.hem maddi açıdan hem manevi acidan
kesinlikle haklisin, anneler mama vermesin diye bir politika yurutuluyor sutu gercekten az olan anneleri dusunmeden acimasizca uzuyorlar, sutun yetmedigi anneler nadir oldugu icin onlari dusunen yok yeterki cogunluk emzirsin.mama alan cocuklar asla sagliksiz degildir. bizim buralarda ben yasindakilerin cogu birakin mamayi sut bile icmemisiz, su ve pirinc ununu karistirip yedirmisler ek gidaya kadar, kimse de sagliksiz degil.
kesinlikle katiliyorum. eski nesil bu mamalarla bile beslenemedi. pirinc unu ile mama yapip yediriyorlardi. emziren anne, mama veren daha az anne mi sanki. bu kadar kati olmamak lazim, hepimiz bebeklerimiz icin en iyisini yapmaya calisiyoruz sonucta
Sağol canım. Dinlenmekkk mi o ne yahu. Oğlum böyle durmazken nasıl dinlenirim acabahamileyken hasta oldugumda yapardim insallah isine yarar.
1 bardaga 1 adet limonu sık, uzerine 1 tatli kasigi bal ekle, en son da iliktan daha sicak su ekleyip iyice karistip yudum yudum ic. su kaynar olmasin.
kendini sicak tut ve bol bol dinlen, cok gecmis olsun
Gerek kalmadı kabartma tozu ile yaptımYa kızlar dolapta duran kuru mayanın tarihi geçmiş kullansam sıkıntı olur mu sizce ? Biraz konu dışı oldu ama :)
annemin bi lafi var bu durumlar icin. zikkimin pekini yesinAy sabah sabah eşim yine sinir etti.gece oğlum uyumamak için direndi.gece 12 geçiyordu uyuduğunda. 3.30 ve 6.30 kalktı ve tabi bunların bide emme altını temizleme ve geti uyutma süreçleri var.sabah zaten öyle deliksiz uymadığı için bende 7 den sonra doğru düzgün uyuyamiyorum.sabah ta 8.30 gibi aldım yataktan.yine ayni fasıl alt temizle emzir.gece uyutmak içinde 3 kere emzirdim.iki kere bebek arabasıyla dolaşırdık. 10 gibi eşime kalk çok uykum var benim diyorum bana çocuk uyumadimi diyor.olanları anlatıyorum uyumuş ya diyor.kendi 2.30 yatmış.kalk kahvaltı yapalım diyorum saat daha erkenmis diyor.bide bu adam benden en az 3 çocuk istiyor tanemdi ne gelince çok erken bize gelince uyumuş.bide bu karın 12 saatten fazla zamandır kacinciya emziriyor yardim edeyim kahvaltıya demiyor.şimdide yattığı yerden hazırladın mi kahvaltıyı diyo yaaaa
Aynı tarz eş benimki de, bide korunmak istemiyor 2.yi yapalım diyor. Sen cennetliksin işte ne güzel diye alay ediyor Ay sabah sabah eşim yine sinir etti.gece oğlum uyumamak için direndi.gece 12 geçiyordu uyuduğunda. 3.30 ve 6.30 kalktı ve tabi bunların bide emme altını temizleme ve geti uyutma süreçleri var.sabah zaten öyle deliksiz uymadığı için bende 7 den sonra doğru düzgün uyuyamiyorum.sabah ta 8.30 gibi aldım yataktan.yine ayni fasıl alt temizle emzir.gece uyutmak içinde 3 kere emzirdim.iki kere bebek arabasıyla dolaşırdık. 10 gibi eşime kalk çok uykum var benim diyorum bana çocuk uyumadimi diyor.olanları anlatıyorum uyumuş ya diyor.kendi 2.30 yatmış.kalk kahvaltı yapalım diyorum saat daha erkenmis diyor.bide bu adam benden en az 3 çocuk istiyor tanemdi ne gelince çok erken bize gelince uyumuş.bide bu karın 12 saatten fazla zamandır kacinciya emziriyor yardim edeyim kahvaltıya demiyor.şimdide yattığı yerden hazırladın mi kahvaltıyı diyo yaaaa
Ay sabah sabah eşim yine sinir etti.gece oğlum uyumamak için direndi.gece 12 geçiyordu uyuduğunda. 3.30 ve 6.30 kalktı ve tabi bunların bide emme altını temizleme ve geti uyutma süreçleri var.sabah zaten öyle deliksiz uymadığı için bende 7 den sonra doğru düzgün uyuyamiyorum.sabah ta 8.30 gibi aldım yataktan.yine ayni fasıl alt temizle emzir.gece uyutmak içinde 3 kere emzirdim.iki kere bebek arabasıyla dolaşırdık. 10 gibi eşime kalk çok uykum var benim diyorum bana çocuk uyumadimi diyor.olanları anlatıyorum uyumuş ya diyor.kendi 2.30 yatmış.kalk kahvaltı yapalım diyorum saat daha erkenmis diyor.bide bu adam benden en az 3 çocuk istiyor tanemdi ne gelince çok erken bize gelince uyumuş.bide bu karın 12 saatten fazla zamandır kacinciya emziriyor yardim edeyim kahvaltıya demiyor.şimdide yattığı yerden hazırladın mi kahvaltıyı diyo yaaaa
annemin bi lafi var bu durumlar icin. zikkimin pekini yesin
baba olmak ne kolaymis, ben bizimkinin 1 gece uykusuz kaldigini hatirlamiyorum, bi de uykusu bolunmesin diye bizle ayni odada bile yatmaz. alistim artik. insanlardan duyuyorum esimle sabaha kadar salladik, gezdirdik falan diyorlar. icime oturuyor walla, ben hep tekim. yardim eden ne esim ne annem var. herkes kacacak yer ariyor. ama lafa gelince canim cicim cok severim ben kizimi/torunumu. ben de cok dertliyim bu konuda
Benim eşimde aynı daha 1 gece napiyorsunuz deyip kalkmadi bide gece iyi uyuyorsunuz diyoAynı tarz eş benimki de, bide korunmak istemiyor 2.yi yapalım diyor. Sen cennetliksin işte ne güzel diye alay ediyor 
Ay sabah sabah eşim yine sinir etti.gece oğlum uyumamak için direndi.gece 12 geçiyordu uyuduğunda. 3.30 ve 6.30 kalktı ve tabi bunların bide emme altını temizleme ve geti uyutma süreçleri var.sabah zaten öyle deliksiz uymadığı için bende 7 den sonra doğru düzgün uyuyamiyorum.sabah ta 8.30 gibi aldım yataktan.yine ayni fasıl alt temizle emzir.gece uyutmak içinde 3 kere emzirdim.iki kere bebek arabasıyla dolaşırdık. 10 gibi eşime kalk çok uykum var benim diyorum bana çocuk uyumadimi diyor.olanları anlatıyorum uyumuş ya diyor.kendi 2.30 yatmış.kalk kahvaltı yapalım diyorum saat daha erkenmis diyor.bide bu adam benden en az 3 çocuk istiyor tanemdi ne gelince çok erken bize gelince uyumuş.bide bu karın 12 saatten fazla zamandır kacinciya emziriyor yardim edeyim kahvaltıya demiyor.şimdide yattığı yerden hazırladın mi kahvaltıyı diyo yaaaa
annemin bi lafi var bu durumlar icin. zikkimin pekini yesin
baba olmak ne kolaymis, ben bizimkinin 1 gece uykusuz kaldigini hatirlamiyorum, bi de uykusu bolunmesin diye bizle ayni odada bile yatmaz. alistim artik. insanlardan duyuyorum esimle sabaha kadar salladik, gezdirdik falan diyorlar. icime oturuyor walla, ben hep tekim. yardim eden ne esim ne annem var. herkes kacacak yer ariyor. ama lafa gelince canim cicim cok severim ben kizimi/torunumu. ben de cok dertliyim bu konuda
Aynı tarz eş benimki de, bide korunmak istemiyor 2.yi yapalım diyor. Sen cennetliksin işte ne güzel diye alay ediyor 
Benim eşimde aynı daha 1 gece napiyorsunuz deyip kalkmadi bide gece iyi uyuyorsunuz diyohep bahane hazir çalışıyorum stresliyim sizin için yoruluyorum. Gece 2 ye 3 e kadat oyun oynayip stresini attığını söyler çok yanlizim kimseden fayda yok kaynana kişisi 10 dakika uzaklıkta 4 ayda 1 defa geldi ben de gitmiyorum nefret doluyum. Annen burda değil haftaya ben gideceğim eşim hala ben nolcam diyo off çok doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?