• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar benim kizima biseyler oldu. 3 gundur durduramiyorum. surekli kucakta olacak, cogu zaman o da yetmiyor oyle bi agliyor ki. gozleri kapali avaz avaz bagirarak agliyor. ne oldu hic bilmiyorum. bir sıkıntısı yom ama agliyor. annem seni parmaginda oynatiyor, oyuncu olur cocuklar kucakta gezdir diye yapiyor diyor ama bazen kucagimda da aglamayi kesmiyor. uykusu da duzensiz, 4 ayi sagsalim bitirdik bu aglama krizleri yeni cikti. var mi bir cozum onerisi olan. ne temizlik ne yemek yapmaya firsat bulamiyorum.
Kızınız şu an 17. Hafta civarı mı? Çünkü benim oğlum öyle ve bugün yazdığınız gibi dalgalı deniz gibi. Emerken içi geçiyor Sonra bi anda avaz avaz durduk yere. Bu hafta büyük bi atak var ben ona bağlıyorum

Ben de çok denedim bu şekilde ama olmuyor çıldıracak hale geliyorum o uyumuyor. Çok uykusu geliyor ama uyumayı basaramiyor. Kaç dk sürüyor mesela? Yarım saatten sonra aglamasina dayanamıyorum artık.
Her ağladığında alıyorum kucağıma, yarım saat ağlatmıyorum asla, dayanamam zaten
Her aldığımda susuyo, yatırınca ağlıyo yine alıyorum
Dün artık uğramak zor geldi emzirme pozisyonunda kucağıma aldı , emzik verdim hafifçe kollarımda sallayarak uyutup yatırdım
Beşikte uyutmak çooook zor 1 saat en az sürüyo

Her ağladığında alıyorum kucağıma, yarım saat ağlatmıyorum asla, dayanamam zaten
Her aldığımda susuyo, yatırınca ağlıyo yine alıyorum
Dün artık uğramak zor geldi emzirme pozisyonunda kucağıma aldı , emzik verdim hafifçe kollarımda sallayarak uyutup yatırdım
Beşikte uyutmak çooook zor 1 saat en az sürüyo
Ben de agladiginda kucağıma alıyorum tabii orda ağlarken bırakmıyorum alınca da hemen sakinlesmiyor. Sakinlesince daha kucağımda beşiğe koymak için çevirince bile ağlamaya başlıyor bu yatır kaldıra en fazla yarım saat dayanabildim. Diyelim ki bir saat dayandım sonra azalıyor mu bu süre? Senin azaldı mı?

Ben de agladiginda kucağıma alıyorum tabii orda ağlarken bırakmıyorum alınca da hemen sakinlesmiyor. Sakinlesince daha kucağımda beşiğe koymak için çevirince bile ağlamaya başlıyor bu yatır kaldıra en fazla yarım saat dayanabildim. Diyelim ki bir saat dayandım sonra azalıyor mu bu süre? Senin azaldı mı?
Daha 1hafta olmadı o sebeple azalmadı maalesef
Çok uzun devam edemicem gibi bu yönteme
Memede ya da kucakta uyursa da uyusun ama yatırınca uyanmasın yeter ki
Ama öyle uyumazsa mecbur devam edicem
Çünkü omuzda gezdirerek uyutmak daha yıpratıcı

Tabiki bebekleriniz için en doğrusunu siz bilirsiniz ama uyku eğitimlerini işleyişe ters buluyorum ben. Bebeklerin de getirdikleri bir mizaç olduğunu düşünüyorum ve daha dünyayı öğreniyorlar. Dişi ağrır başı ağrır sizi özler memede yatmak ister. Keşif yapmak ister beşikte yatar. Bebeğe uyum sağlamak daha kolay ve stressiz geliyor baba. Siz hiç mi tv karşısında uyumadınız yada canınız sıkkın olup az uyuduğunuz ya da uyumadığınız olmadı mı? Yanlış anlaşılmak istemem sonuçta herkesin dinamiği farklı. Sadece bir de bu açıdan bakın istedim. Bebeğim doğduğundan beri onun önderliğinde ilerledim. İnan'ın uykusuz kaldım dediğim çok çok azdır. Ataklar biraz huzursuz geçiyor o kadar. Hiç uyku eğitimi vermeyi düşünmedim ama en geç 9buçukta gece uykusuna geçer mesela. Acaba uyuyacak mı ne zaman uyuyacak gibi düşünceler bebeğe geçiyor ve daha da stres oluyor bence

Daha 1hafta olmadı o sebeple azalmadı maalesef
Çok uzun devam edemicem gibi bu yönteme
Memede ya da kucakta uyursa da uyusun ama yatırınca uyanmasın yeter ki
Ama öyle uyumazsa mecbur devam edicem
Çünkü omuzda gezdirerek uyutmak daha yıpratıcı
Şu an bunu yazarken kucağımda uyuyor sıpam. İlk gece uykusu hariç yatağında uyumaz. Demek ki ihtiyacı bu diyorum hiç sıkıntı yapmıyorum en başından beri. Sizde koynunuz da uyutun yatakta uyanıyorsa. Oh mis gibi anne sıcaklığı anne kokusu... ne yapsın yatağı

Tabiki bebekleriniz için en doğrusunu siz bilirsiniz ama uyku eğitimlerini işleyişe ters buluyorum ben. Bebeklerin de getirdikleri bir mizaç olduğunu düşünüyorum ve daha dünyayı öğreniyorlar. Dişi ağrır başı ağrır sizi özler memede yatmak ister. Keşif yapmak ister beşikte yatar. Bebeğe uyum sağlamak daha kolay ve stressiz geliyor baba. Siz hiç mi tv karşısında uyumadınız yada canınız sıkkın olup az uyuduğunuz ya da uyumadığınız olmadı mı? Yanlış anlaşılmak istemem sonuçta herkesin dinamiği farklı. Sadece bir de bu açıdan bakın istedim. Bebeğim doğduğundan beri onun önderliğinde ilerledim. İnan'ın uykusuz kaldım dediğim çok çok azdır. Ataklar biraz huzursuz geçiyor o kadar. Hiç uyku eğitimi vermeyi düşünmedim ama en geç 9buçukta gece uykusuna geçer mesela. Acaba uyuyacak mı ne zaman uyuyacak gibi düşünceler bebeğe geçiyor ve daha da stres oluyor bence
Benimkinin hiçbir uyuma şekli yok işte sorun o :( uykusu gelince ağlıyor ve kaos başlıyor.

Şu an bunu yazarken kucağımda uyuyor sıpam. İlk gece uykusu hariç yatağında uyumaz. Demek ki ihtiyacı bu diyorum hiç sıkıntı yapmıyorum en başından beri. Sizde koynunuz da uyutun yatakta uyanıyorsa. Oh mis gibi anne sıcaklığı anne kokusu... ne yapsın yatağı
4 aydır koynumda uyuyo zaten
Ama artık beşiğine alışsın istiyorum
Yanımda yattığında da 2 saatte bi uyanıyodu bi değişiklik olmadı :skandal:
Bi ara 5-6 saat kesintisiz uyurdu ne oldu da bozuldu bilmem
Ben aylardır saatlerde evin içinde omzumda dolanarak uyutabildim bu yüzden ayağımda sinir sıkışması oldu
Sadece bu yöntemi unutturmaya çalışıyorum ve 4 aylık oldu artık beşiğine alışsın istiyorum
Yoksa en fazla anne kokusu alanlardan biri benim kızdır muhtemelen

Son düzenleme:
Kızınız şu an 17. Hafta civarı mı? Çünkü benim oğlum öyle ve bugün yazdığınız gibi dalgalı deniz gibi. Emerken içi geçiyor Sonra bi anda avaz avaz durduk yere. Bu hafta büyük bi atak var ben ona bağlıyorum
kizim 18 haftalik ama 2 hafta erken dogmustu. atak hesaplamalarinda dogmasi gereken haftaya gore hesap yapmak lazimmis diye duymustum, o hesapla 16 haftalik oluyor. simdi boyle sıkıntılıysa atak zamaninda iskence cekerim heralde

Ben aylardır saatlerde evin içinde omzumda dolanarak uyutabildim bu yüzden ayağımda sinir sıkışması oldu
Sadece bu yöntemi unutturmaya çalışıyorum ve 4 aylık oldu artık beşiğine alışsın istiyorum
Melinda nasıl oldu bebeğin azaldimi artik ağlamaları? O 5 6 saatlik uykular ne hikmetse bizde de bitti geceleri bari dinleniyorduk şimdi 3 saate bir uyanıyor :deli:

Katılıyorum kendi kendine beşiğinde uyusun diye çok uğraştım ama hiç yol alamadik ikimizde daha çok yorulduk şimdi istediği gibi uyusun napayim dedim iyi mi kötü mü bilmiyorum:KK49:

benim bebiş de memede uyuyor. yatağına yatırıp uyutanıyorum bir saat sürüyo ağlama alma başa dönme ve sakinleşmiyor. ben pes ediyorum gözleri şişiyo artık ağlamaktan. bugün memede 10 ar dakika uyudu üç kez başka uyku yok. yatarsa şimdi gece uykusuna geçicek. napıcaz böyle bilmiyorum. biberon da almadı mecbur izne ayrıldım.bağımlıyız resmen

Kızlar ya oğlumun iki bacağında hafif kızarıklıklar çıkmış.Alerji gibi.Acaba demir hapı mı alerji yaptı? Yeni olarak birde su vermeye başladım o ilaçtan ağzı temizlensin diye.Fikri olan var mı telaş yaptım

3690793D-019A-4741-8FD2-8BCEAC40BA2E.jpeg

Kızlar ya oğlumun iki bacağında hafif kızarıklıklar çıkmış.Alerji gibi.Acaba demir hapı mı alerji yaptı? Yeni olarak birde su vermeye başladım o ilaçtan ağzı temizlensin diye.Fikri olan var mı telaş yaptım
bikac gun evvel benim kizimda da vardi. doktor enfeksiyon dokuntusu olabilir dedi. asidan 4-7 gun sonra olabilirmis. artarsa yada ates olursa bilgi ver demisti, cok sukur artmadilar. bir de farkli bisey yedin mi diye sordu bana, ondan da olabilirmis.

benim bebiş de memede uyuyor. yatağına yatırıp uyutanıyorum bir saat sürüyo ağlama alma başa dönme ve sakinleşmiyor. ben pes ediyorum gözleri şişiyo artık ağlamaktan. bugün memede 10 ar dakika uyudu üç kez başka uyku yok. yatarsa şimdi gece uykusuna geçicek. napıcaz böyle bilmiyorum. biberon da almadı mecbur izne ayrıldım.bağımlıyız resmen
benimki de sadece memede uyuyor, baska uyutma sekli bilmiyorum, gece uykusu gunduz uykusu hep memede. emzik de almadi, kendi kendine uyuyan, sizan bebeklere gipta ediyorum

Senin kızını yerim görürsün ❤️

Back