2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yarın sorayim bari. Çok sağol canım ^^
Rica ederim canım :) ya bu arada hepinizin aklında bulunsun hasta olunca çocuklarımız kan ilacına ara vermek gerekiyormuş.Çünkü ; Hastalık döneminde enfeksiyon artırıyormuş.Ayrıca kan tahlili yapılmasına gerek yokmuş her çocukta kan varmış sadece burda demir ilacı vermemizim amacı demir depolarını doldurmakmış.Büyüdüklerinde çok lazım oluyormuş.Birde demir ilacının yerini pekmez asla tutmuyormuş.Ek gıdaya geçince pekmez vermeyi düşünenler için.

ben ilk cocugumda tahlil yaptirip kullanmadim, ilerleyen zamanlarda da her gun mutlaka 1 kofte kadar kiyma yedirdigim icin kansizlik olmadi,ikinci olarak da yumurta sarisi kan yapicidir, pekmez saf şekerdir duzenli kullanmak iyi degil, en iyi kan yapici et tir. ulkedeki şarbon hastaligi duzelmez ise mecbur ilac kullanmak gerekir.

Bende bunu merak ediyorum benimkinin de bacakları soguk

Canlar hayatimda ilk kez yasadigim bir sorunum var Tırnak batması
Dogumdan sonra sizde de oldu mu merak ediyorum Benimki fena durumda Ha gecti ha kendiliginden gecer derken suan şiş ve iltihaplı bir parmağım oldu

Oldu olmazmi hatta kırmızı bebekler vadi kakasinda ilk hafta kan sanmıştım çok korktum sonra damla geldi aklıma :)
Benim kızımda da pul biber gibi renk benek benek renkler olmuştu sonra süt alerjisi başladı kakada kan geldi. Kaka tamamen renk değiştirmesi gerekiyormuş parça parça oluyorsa demir damlası hassasiyet yapmış. Ferrum.mu kullanıyorsun o daha iyi geliyor

gecmis olsun canim, belki biraz daha fazla suya ihtiyaci vardir. surekli tekrarlamasina doktor ne diyor peki
Duzelir merak etme diyo urik asit kristalidir diyo sivi kaybina bagli yani su da veriyorum mama da veriyorum mama verdigimde idrari normal

Canlar hayatimda ilk kez yasadigim bir sorunum var Tırnak batması
Dogumdan sonra sizde de oldu mu merak ediyorum Benimki fena durumda Ha gecti ha kendiliginden gecer derken suan şiş ve iltihaplı bir parmağım oldu
Canim tirnagini cok dipten kesersen oluyo bende de oldu ben cok dipten kestim batik oldu uzamasini bekledim epeyce ara ara torpuyla kenarlandan kaldirmaya calis calis antibiyotik li krem sur ise yariyo

Ayy kızlar buralarinda tadi kalmamis eskisi gibi bebeler buyudukce problemler artiyo kimse vakit bulamiyo :) bende bulamiyorm zorla uyuttugum ender anlarda takilmaya calisiyorum

Bu aralar sutun yetmiyo problemi basladi bizde. Bebegim huzursuz uykuya dalarken agliyo herkes diyoki sutun mu yetmiyo . Var allaha sukur diyorum sikiyorum fiskiriyo maşallah. Ama kimseyi inandiramiyorm doktor bile diyo masallah yasit bebeklere kiyasla gelisimi iyi diye. Gogsumun sizlamasi lazimmis sutumun olmasi icin yoksa yetersizmis bla bla

Sıkınca fışkırıyor demissin daha ne olsun kilosu da iyiyse sütün yetiyor demektir zaten

Yok vegafeon kullanıyorum 1 hafta aynindan gibi oldu kakası sonra normale döndü her zamanki renginde kakasi

Selam millet ben yine bayadır gelemedim
Benim kız bugün tam 4 aylık oldu
Birkaç gündür kendi çapımda uyku eğitimi veriyorum
Benimki omuzda gezerek uyuyabiliyordu, bizimle yatıyodu
Beşiğinde uyutmaya çalışıyorum
1-1.5 saat sürüyo
Yılmamaya çalışıyorum

Beşiğinde nasıl uyutuyosun ?

Bizimde aynı sorun oldu tam 4 kez. İlk sarılık için fototerapiye girdiğinde oldu. Sonra da beslenme az olduğu için oldu. Doktor bir şey olmaz dedi. Bol bol anne sütü dedi ama sarılık 52 gün sürdü ve hep uyku hali olduğu için emmedi böylelerimle de sıvı alamadı. Sabah aldığım bezde oldu hep. Şimdi az anne sütü ve mama veriyorum. Su vermeye başladığımdan beri geçti. 1 Aydın hiç olmadı.

Kızlar meme ucum ve etrafındaki kahverengi yer kıpkırmızı yara oldu. Doğum yaptığımda hametan sür demişti doktor krem evde duruyo, onu mu sürsem ne yapsam aynı şey olan var mı. Kızım ısırdı çekeledi hep ondan mı oldu neden oldu bu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…