- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #67.321
4 aylık bebekler ilk haftalarında uyku gerilemesi yaşarmış onu yaşıyor olabilirsiniz. Ya da atak haftasidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm hangi kan ilacını kullanıyorsun? Sağlık ocağının verdiğinde paraben var die kullanmadım, parabensiz yeni de almadım, hiç kullanmasam mı diyorum
Ay kayinvalidem uyumak istemiyosa ver usandirim diyo cocugun uykudan gozleri kipkirmizi yuzunu gozunu tirmaliyo veriyorum agliyo durmuyo. Zaten uykuya sıkışmış vaziyette. Cocuk aglayinca tavuk gibi ordan oraya kosturuyo yok cani yaniyo yok karni doymuyo mama ver. Dun mama verdim esim uyutuyodu agladi gene. Gelmis cocugun cocugun bi yeri agriyo diye esime cikismis. Esimde biraz yuksek sesle anne yeter bi yeri agrisa anlariz baska bise dedigin yok germe bizi daha da dedi kv ikinizde aynisiniz falan dedi. Kustu oturdu cocuk gbii. Benlede konusmuyoDört aylık olduğunda benim bebegimde senin dediğin gibi oldu. Büyüme atagymis yatirinca her defasinda agladigi icin herkes uyumak istemedigi icin agliyor dedi kimseye derdimi anlatamadim. Biraz hafifledi ama hala bazen agliyor. 4-6 aylik bebgin uyku araligi 1.5-2 saat olmaliymis. Ve günde 5-6 saat uykuya ihtiyax duyarlarmis. Seninki kac aylik bilmiyorum da. Yani o saat araligina dikkat etmeue baslayinca daha az aglar oldu. Agliyor ama uykusu geldigi icin daha cabuk susuyor. Uyutuyorum bazen hemen uyaniyor bazen de 45 dk uyuyor. Cokk nadir bir saat. İlk zamanlar 45 dk uyumasi nerdeee. On dk uyuyormuydu acaba. Uyansin. O yarim saat az da olsa yeter ona. Kendine sıkınti yapma. Ben uyandiginda uyumuyorsan kendin bilirsin diyorum kaldiriyorum oyaliyorum. Oyalabildigin kdr oyala. Sıkıstir iyice uykuya. Ben onda buldum careyi. Zamanla duzelcek merak etme. Allah yardimcin olsun cnm
gecmis olsun canim, belki biraz daha fazla suya ihtiyaci vardir. surekli tekrarlamasina doktor ne diyor pekiBir de bebegim 4 ay 10 gunluk. Cok az idrar yapiyo ve pembe renk. Sivi aliminin az olmasindanmis. Su da veriyorum mama da duzeliyo gibi oluyo yine ayni. İdrar tahlili temiz. Ultrasonla bobreklere bakildi o da temiz sukur. Doktor gecer diyo da 1 bucuk aydr boyle :/
Bana da eczacim sideferi onerdi ama biraz daha arastirayim diye almadim.. Etkilerini gordukce yazar misin canim sana zahmet
2yasina kadar bu döngü devam canım üzgünüm :))
tabi yazarim canim, ac karnina kullanilip en erken 45 dkka sonra beslemek lazimmis. uykudan uyandiginda versem 45 dkka emmeden sakin duramaz bizimki. emzirdikten 1 saat sonra versem uykusu gelmis oluyor ve uyumak icin yine meme istiyor. ne zaman verebilecegimi cozsem basliycam ilacaBana da eczacim sideferi onerdi ama biraz daha arastirayim diye almadim.. Etkilerini gordukce yazar misin canim sana zahmet
Sabah uykusundan uyanmadan versen olir mu acaba bilemedim vallatabi yazarim canim, ac karnina kullanilip en erken 45 dkka sonra beslemek lazimmis. uykudan uyandiginda versem 45 dkka emmeden sakin duramaz bizimki. emzirdikten 1 saat sonra versem uykusu gelmis oluyor ve uyumak icin yine meme istiyor. ne zaman verebilecegimi cozsem basliycam ilaca
canım 3 gün önce benimde öyle oldu.Ben doğumdan sonra ilk defa bi bardak süt icmistim o gece ve ertesi sabah kanlıydı.dr görüştüm ve hemen süt ve ürünlerini kes ve takip et dedi.sonraki kakasinda da gördüm ve çok şükür birdaha olmadı.süt ürünlerini bi 10 gün yemeyip takip et.birdaha olmassa süt alerjisidirKızlar bnm oğlumun da bir aydn sonra falan böyle oldu. İlk defa kanlı yaptı. Devlette götürdüm gaita dan test yaptılar süt alerjisi diyorum ben ama test temiz çıktı. Böyle olan var mi. Yükleyemedim ya fotoyu
bizim atak haftası öyleydi.simdi daha iyi sayılır.Bebegim cok huzursuz hic boyle olmazdi. Uyju uyumuyoruz. Uyutmaya çalıştigimda avaz avaz agliyo ama en sonunda uykuya daliyo sonra yatiriyorum en fazla yarim saat sonra uyaniyo sizde durumlar nasil. Nasil bas bas edicem boyle 15 gündür boyleyiz cok uzgunum
Bizimkise o şekilde oluyır dün sağlık ocağındaki ebe bak ayağı soğuk demir eksikliğinden oluyor bu ilcı başladıktan sonra geceçek dedi.Bugün başladım bende bakalımSelam kızlar.bizim buralar soğumaya başladı diye oğluma uzun altlar giydirmeye başladım.altını her açtığımda bacaklarını kontrol ediyorum ve soğuk oluyor.sizce usuyormudur,acaba kilotlu çorap yada tayt mi giydirsem.yada çokmu erken.siz nasıl giydiriyorsunuz.havalar sıcakken hic böyle düşünceler yoktu ya
bizim asiya daha bi hafta var.dikkat et bakalım geçecek mi.benide bilgilendirir misinBizimkise o şekilde oluyır dün sağlık ocağındaki ebe bak ayağı soğuk demir eksikliğinden oluyor bu ilcı başladıktan sonra geceçek dedi.Bugün başladım bende bakalım
erken degil mi? bizimki sadece anne sutu aliyor, doktor mama alsaydi ek gidaya erken baslatirdik belki ama anne sutu alirken verme bisey dedi bugun. dun parmak ucumla yogurt tattirdim ben, pek hoslanmadi yuzunu burusturdu o ani gormek icin yine tattirabilirim walla, cok komik oluyorlarslm kızla nasılsınız bizde hesey yolunda çok şükü bugün yoğut wecem nasipse do yawas yawas baslıyalım dedi