2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar merhaba kızım 5 aylık oldu. Kontrolünde özel bölgesinde yapışıklık oldugunu gördü doktor. Krem verdi 5 gün kullanılacak. Inşallah açılır kremle. Bizimle aynı durumda olan var mi? Deneyiminizi anlatırsanız cok sevinirim. Netten baktım biraz ameliyatla açılanlar var hep. Allh korusun ya küçücük bebek. Bide açılıp yine yapışıklık olanlarda varmış.

Vajen ağzındami yapışıklık varmış canım geçmiş olsun geçer inşallah kremle

slm kızla nasılsınız bizde hesey yolunda çok şükü bugün yoğut wecem nasipse do yawas yawas baslıyalım dedi

Bizde iyiyiz yolunda şükür.. 2 gün önce yoğurt mayalamıştım ondan 3 çay kaşığı verdim ama kakasından 1 çay kaşığı kadar beyaz kaka çıktı. Sanırım yoğurttu :)) gerçi manda yoğurdu verdim ki o çok yağlı olduğundan vermemek gerekiyormuş.
Sadece anne sütü alıyor ama insan yine de dayanamayıp tattırmak istiyor :) kaldı ki yoğurt en masumu bence.

Canım biz İstanbul’dayız, sabah ve akşam 6’dan sonra buz gibi oluyor ben çorap alt üst takım üstüne de tulum giydiriyorum. 9-17 arası da tulumsuz kalıyor, bebekler zor ısıtıyor kendini, bence sıkı giydir, üşüyüncede uykuya geçemiyorlar, sıcakta güzel uyuyorlar.

Gücün varsa güzel olur :)

Var çok şükür.. araştırmaya başladım inşallah düzgün biri gelir.. hem iş hem bebek zor oluyor.

Benim bebiş ellerini ağzına sokmaya çalışarak ağlıyordu, diş etlerine masaj yapayım dedim, alt arka sağda solda bildiğiniz diş sertliğinde baya kabarıklıklar tespit ettim. Önce ön altta çıkması lazım diyorlar, kızım çok huysuz, neden ağlıyor anlamıyorum, salya dolu. Bu kabarık sert şeyler diş mi ki. 9 gün sonra gidecektik doktora rota nın 2. Dozu için. Böyle durmazsa dayanamıcam erken gidicem. Dişse ne yapsam da rahatlasa.

Ben de paraben i araştırdım masum mu değil mi die. Damlayı Vermemeye karar verdim. Araştırırken ek gıdaya geçince pekmez vermek üzerine yazılar okudum. Pekmez kan yapmaz mı. Damlalar ile fazla yüklenmesem mi dedim. Kan tahlilini de erken yaptırmayı düşünüyorum. İyiyse kanı pekmez karıştırcam yiyeceklerine sık sık. Damla veresim yok.

Benim kizimin ilk disi ust soldan cikti bence yeri degisebiliyo

Valla ne diyeyim benim de pek içimden gelmiyor ama veriyorum bakalım şimdilik. Beide dediğin gibi pekmez kan yapar özellikle keçiboynuzu. Hem doğal. Mantıklı yani.

Canım kullandıktan sonraki etkilerini de yazar mısın.. Ayrıca bu damlaları neye göre 4 veya 6 olarak veriyor ki

4 sabah 3 akşam demiş olabilir mi ? Bizimki öyle dedi.ben sorduğumda birdahaki ay kilosuna bakcaz 8 olmuşsa 8 damla yapcaz kilosuna göre artırcaz her ay dedi.

Yok canım ya tam olarak günde 4 damla dedi. Hatta sordum tek seferde mı verilecek 4damla diye evet tek seferde dedi. Aci gelebilir elma suyuyla vs verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…