- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.341
Tabiki haber veririmbizim asiya daha bi hafta var.dikkat et bakalım geçecek mi.benide bilgilendirir misin
Gücün varsa güzel olur :)Eyvaahhh :))) o zaman bakıcı şart..
İyiyiz canım sizinde iyi olmanıza çok sevindim paşalarinida senide öpüyorumslm kızla nasılsınız bizde hesey yolunda çok şükü bugün yoğut wecem nasipse do yawas yawas baslıyalım dedi
Vajen ağzındami yapışıklık varmış canım geçmiş olsun geçer inşallah kremleKızlar merhaba kızım 5 aylık oldu. Kontrolünde özel bölgesinde yapışıklık oldugunu gördü doktor. Krem verdi 5 gün kullanılacak. Inşallah açılır kremle. Bizimle aynı durumda olan var mi? Deneyiminizi anlatırsanız cok sevinirim. Netten baktım biraz ameliyatla açılanlar var hep. Allh korusun ya küçücük bebek. Bide açılıp yine yapışıklık olanlarda varmış.
slm kızla nasılsınız bizde hesey yolunda çok şükü bugün yoğut wecem nasipse do yawas yawas baslıyalım dedi
Selam kızlar.bizim buralar soğumaya başladı diye oğluma uzun altlar giydirmeye başladım.altını her açtığımda bacaklarını kontrol ediyorum ve soğuk oluyor.sizce usuyormudur,acaba kilotlu çorap yada tayt mi giydirsem.yada çokmu erken.siz nasıl giydiriyorsunuz.havalar sıcakken hic böyle düşünceler yoktu ya
Gücün varsa güzel olur :)
Ben de paraben i araştırdım masum mu değil mi die. Damlayı Vermemeye karar verdim. Araştırırken ek gıdaya geçince pekmez vermek üzerine yazılar okudum. Pekmez kan yapmaz mı. Damlalar ile fazla yüklenmesem mi dedim. Kan tahlilini de erken yaptırmayı düşünüyorum. İyiyse kanı pekmez karıştırcam yiyeceklerine sık sık. Damla veresim yok.Canım ben sağlık ocağının verdiğine başladım ama değiştirecem sanırım. Kullanmamayı düşünmüyorum ben çünkü bebeklerde demir eksikliği sık yaşanan bir sorunmuş. Hicbir tahlil yapılmadan verilen bu damlalar da koruma amaclıymış zaten. Doktorunun tavsiye ettiği, parabensiz kan damlası kullananlar varsa bizi de bilgilendirirler belki
Benim kizimin ilk disi ust soldan cikti bence yeri degisebiliyoBenim bebiş ellerini ağzına sokmaya çalışarak ağlıyordu, diş etlerine masaj yapayım dedim, alt arka sağda solda bildiğiniz diş sertliğinde baya kabarıklıklar tespit ettim. Önce ön altta çıkması lazım diyorlar, kızım çok huysuz, neden ağlıyor anlamıyorum, salya dolu. Bu kabarık sert şeyler diş mi ki. 9 gün sonra gidecektik doktora rota nın 2. Dozu için. Böyle durmazsa dayanamıcam erken gidicem. Dişse ne yapsam da rahatlasa.
Aaa dişi mi var şimdi kızının, ne sevimlidir. Kilosu nasıl oldu canm. Mama işe yaradı mıBenim kizimin ilk disi ust soldan cikti bence yeri degisebiliyo
Teskkur ederim inşallah. Evet aşağıya doğru zar gibi kapalı. Bugün krem sürerken dikkat ettim daha kapanmış gibi geldi.Vajen ağzındami yapışıklık varmış canım geçmiş olsun geçer inşallah kremle
Ben de paraben i araştırdım masum mu değil mi die. Damlayı Vermemeye karar verdim. Araştırırken ek gıdaya geçince pekmez vermek üzerine yazılar okudum. Pekmez kan yapmaz mı. Damlalar ile fazla yüklenmesem mi dedim. Kan tahlilini de erken yaptırmayı düşünüyorum. İyiyse kanı pekmez karıştırcam yiyeceklerine sık sık. Damla veresim yok.
Zaten kan damlasını verirken söylüyorlar cnm renk değişimi olabiliyor diye düzelir alışınca
Kilolarına göre veriliyor canım.Bizimki 7 kilo olduğu için 7 damla ile başladık.4/3 şeklinde verdim bugünCanım kullandıktan sonraki etkilerini de yazar mısın.. Ayrıca bu damlaları neye göre 4 veya 6 olarak veriyor ki
Kilolarına göre veriliyor canım.Bizimki 7 kilo olduğu için 7 damla ile başladık.4/3 şeklinde verdim bugün
4 sabah 3 akşam demiş olabilir mi ? Bizimki öyle dedi.ben sorduğumda birdahaki ay kilosuna bakcaz 8 olmuşsa 8 damla yapcaz kilosuna göre artırcaz her ay dedi.Eee benim çocuk 7.400 ebe 4 damla dedi. Kadın yanlış mı söyledi ki allah allah
4 sabah 3 akşam demiş olabilir mi ? Bizimki öyle dedi.ben sorduğumda birdahaki ay kilosuna bakcaz 8 olmuşsa 8 damla yapcaz kilosuna göre artırcaz her ay dedi.
İnternette ortalama kiloya bir mg diyor.Yani her kiloya bir damla yazıyorYok canım ya tam olarak günde 4 damla dedi. Hatta sordum tek seferde mı verilecek 4damla diye evet tek seferde dedi. Aci gelebilir elma suyuyla vs verebilirsin.
İnternette ortalama kiloya bir mg diyor.Yani her kiloya bir damla yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?