2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
4 aylık bebekler ilk haftalarında uyku gerilemesi yaşarmış onu yaşıyor olabilirsiniz. Ya da atak haftasidir.

Canm hangi kan ilacını kullanıyorsun? Sağlık ocağının verdiğinde paraben var die kullanmadım, parabensiz yeni de almadım, hiç kullanmasam mı diyorum

Canım ben sağlık ocağının verdiğine başladım ama değiştirecem sanırım. Kullanmamayı düşünmüyorum ben çünkü bebeklerde demir eksikliği sık yaşanan bir sorunmuş. Hicbir tahlil yapılmadan verilen bu damlalar da koruma amaclıymış zaten. Doktorunun tavsiye ettiği, parabensiz kan damlası kullananlar varsa bizi de bilgilendirirler belki

Ay kayinvalidem uyumak istemiyosa ver usandirim diyo cocugun uykudan gozleri kipkirmizi yuzunu gozunu tirmaliyo veriyorum agliyo durmuyo. Zaten uykuya sıkışmış vaziyette. Cocuk aglayinca tavuk gibi ordan oraya kosturuyo yok cani yaniyo yok karni doymuyo mama ver. Dun mama verdim esim uyutuyodu agladi gene. Gelmis cocugun cocugun bi yeri agriyo diye esime cikismis. Esimde biraz yuksek sesle anne yeter bi yeri agrisa anlariz baska bise dedigin yok germe bizi daha da dedi kv ikinizde aynisiniz falan dedi. Kustu oturdu cocuk gbii. Benlede konusmuyo
Hayir basimizda bi tane bebe var ikinci koca bebeyi hic cekemem. Yildim bu konuda.

Bir de bebegim 4 ay 10 gunluk. Cok az idrar yapiyo ve pembe renk. Sivi aliminin az olmasindanmis. Su da veriyorum mama da duzeliyo gibi oluyo yine ayni. İdrar tahlili temiz. Ultrasonla bobreklere bakildi o da temiz sukur. Doktor gecer diyo da 1 bucuk aydr boyle :/

es_ese 26sever hanimlar ben bugun 4 aylik kontrole goturdum kizi. kan damlasi olarak saglik ocaginin verdiginin yerine sidefer diye bir damla onerdim. ac karnina gunde 6 damla. tadi digerlerine gore daha iyi dedi. henuz kullanmadim, insallah ters bi etki yapmaz

kizlar kizimin bacaklarinda alerji gibi kucuk kirmizi benekler cikti, doktoru asidan sonraki enfeksiyon dokuntusune benziyor dedi. asidan 1 hafta sonra boyle bir sey yasayan var mi ?

gecmis olsun canim, belki biraz daha fazla suya ihtiyaci vardir. surekli tekrarlamasina doktor ne diyor peki

Kızlar benim kızım iki satte bir yaklaşık 2 saat uyuyor. Dediginiz gibi 45 dk. Sonra uyamıyor biraz pispisliyorym geri uyuyor sizde uyanınca sabırla geri uyitmayi bir deneyim derim. Biu arada kan damlası bizdede huzursuzluk yaptı bugün vermiycem bakalım bir değişiklik olacakmı

Bana da eczacim sideferi onerdi ama biraz daha arastirayim diye almadim.. Etkilerini gordukce yazar misin canim sana zahmet

Bizim doktor ferrum verdi, siz hamile iken kan hapı kullanmadınız mı? Kakaların rengi değişmedi mi? E aynı şey işte.. bebek de olsa kan ilaçları kaka rengini değiştirir bu çok normal :)

Ayrıca her paraben zehir değil, kozmetik sektöründe kullanılanlar tehlikeli, ilaç için kullanılan parabenlerin kimyasal içeriği daha farklı diye biliyorum. Metilparaben ethylparaben diye geçiyor. Ferrum da var mesela ama zararsız olan.

Bana da eczacim sideferi onerdi ama biraz daha arastirayim diye almadim.. Etkilerini gordukce yazar misin canim sana zahmet
tabi yazarim canim, ac karnina kullanilip en erken 45 dkka sonra beslemek lazimmis. uykudan uyandiginda versem 45 dkka emmeden sakin duramaz bizimki. emzirdikten 1 saat sonra versem uykusu gelmis oluyor ve uyumak icin yine meme istiyor. ne zaman verebilecegimi cozsem basliycam ilaca

Sabah uykusundan uyanmadan versen olir mu acaba bilemedim valla

canım 3 gün önce benimde öyle oldu.Ben doğumdan sonra ilk defa bi bardak süt icmistim o gece ve ertesi sabah kanlıydı.dr görüştüm ve hemen süt ve ürünlerini kes ve takip et dedi.sonraki kakasinda da gördüm ve çok şükür birdaha olmadı.süt ürünlerini bi 10 gün yemeyip takip et.birdaha olmassa süt alerjisidir

bizim atak haftası öyleydi.simdi daha iyi sayılır.

Selam kızlar.bizim buralar soğumaya başladı diye oğluma uzun altlar giydirmeye başladım.altını her açtığımda bacaklarını kontrol ediyorum ve soğuk oluyor.sizce usuyormudur,acaba kilotlu çorap yada tayt mi giydirsem.yada çokmu erken.siz nasıl giydiriyorsunuz.havalar sıcakken hic böyle düşünceler yoktu ya

Bizimkise o şekilde oluyır dün sağlık ocağındaki ebe bak ayağı soğuk demir eksikliğinden oluyor bu ilcı başladıktan sonra geceçek dedi.Bugün başladım bende bakalım

slm kızla nasılsınız bizde hesey yolunda çok şükü bugün yoğut wecem nasipse do yawas yawas baslıyalım dedi
erken degil mi? bizimki sadece anne sutu aliyor, doktor mama alsaydi ek gidaya erken baslatirdik belki ama anne sutu alirken verme bisey dedi bugun. dun parmak ucumla yogurt tattirdim ben, pek hoslanmadi yuzunu burusturdu o ani gormek icin yine tattirabilirim walla, cok komik oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…