2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Park meme uyku oyun halısı park meme uyku üüfff hep aynı döngü bazen sıkılıyorum siz neler yapıyorsunuz?
Önümüz kış malum.. hepten eve tıkılıp kalacağız sanki..

Kan ilacı ve çocuğumun kakası. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20180913-181653.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bnm oğlumun da bir aydn sonra falan böyle oldu. İlk defa kanlı yaptı. Devlette götürdüm gaita dan test yaptılar süt alerjisi diyorum ben ama test temiz çıktı. Böyle olan var mi. Yükleyemedim ya fotoyu

Yeşil renkte, gürültülü ve civik yapıyor. Her defasında sırtına çıkıyor nerdeyse o kdr tazyikli yapıyor ki.

Yeşil renkte, gürültülü ve civik yapıyor. Her defasında sırtına çıkıyor nerdeyse o kdr tazyikli yapıyor ki.
Yeşil renkli olması üşüttüğü için olabilir. Süt alerjisinde kanlı gibi bir kaka oluyormuş. Anne süt ve mama sarı kaka yaptırıyor. Ya da siz fazla yeşillik falan yediyseniz olabilir sütten de geçtiğini biliyorum

Bebegim cok huzursuz hic boyle olmazdi. Uyju uyumuyoruz. Uyutmaya çalıştigimda avaz avaz agliyo ama en sonunda uykuya daliyo sonra yatiriyorum en fazla yarim saat sonra uyaniyo sizde durumlar nasil. Nasil bas bas edicem boyle 15 gündür boyleyiz cok uzgunum

Mamaylami besleniyor canım bebeğim genelde mamayla beslenen bebeklerin bu renk oluyoda

Meme + mama canım. Normalde sarı pütürlü oluyordu ara ara da çok açık yeşil oluyordu ama kan damlasından sonra böyle oldu diye düşünüyorum. Acayip bir renk bu ýa daha önce hiç olmadı çünkü.

Zaten kan damlasını verirken söylüyorlar cnm renk değişimi olabiliyor diye düzelir alışınca

Kan ilacı ve çocuğumun kakası. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Canm hangi kan ilacını kullanıyorsun? Sağlık ocağının verdiğinde paraben var die kullanmadım, parabensiz yeni de almadım, hiç kullanmasam mı diyorum

Benimki de 2 gündür çok husursuz, tarifin gibi. Hiç böyle değildi. Nesi var anlamadım

Dört aylık olduğunda benim bebegimde senin dediğin gibi oldu. Büyüme atagymis yatirinca her defasinda agladigi icin herkes uyumak istemedigi icin agliyor dedi kimseye derdimi anlatamadim. Biraz hafifledi ama hala bazen agliyor. 4-6 aylik bebgin uyku araligi 1.5-2 saat olmaliymis. Ve günde 5-6 saat uykuya ihtiyax duyarlarmis. Seninki kac aylik bilmiyorum da. Yani o saat araligina dikkat etmeue baslayinca daha az aglar oldu. Agliyor ama uykusu geldigi icin daha cabuk susuyor. Uyutuyorum bazen hemen uyaniyor bazen de 45 dk uyuyor. Cokk nadir bir saat. İlk zamanlar 45 dk uyumasi nerdeee. On dk uyuyormuydu acaba. Uyansin. O yarim saat az da olsa yeter ona. Kendine sıkınti yapma. Ben uyandiginda uyumuyorsan kendin bilirsin diyorum kaldiriyorum oyaliyorum. Oyalabildigin kdr oyala. Sıkıstir iyice uykuya. Ben onda buldum careyi. Zamanla duzelcek merak etme. Allah yardimcin olsun cnm

BEbekler 4 aylik okdu. 4 kere ikiser saatlik bir sefer de sekerleme uykusu yaparlar mi hic bence sen doktorunu degistir. Benim oglum sabah 5-6 arasi kalkiyor. Ogleden once 40-50 dk lik 1 uyku, ogleden sonra da max. 1,5 saatlik 1 uyku uyuyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…