• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay boğulma konusu bizimki tükürcüğü ile yapıyor.nasıl beceriyor bilmiyorum ama boğazına kaçırıyo sonra öksürmeye başlıyor kıpkırmızı oluyo.bende hemen baş aşağı çeviriyorum.en korktuğum şey boğazına birşeyler in kaçmasıydı.bayadır yapmıyordu.iki gündür yine başladı.allahım tüm bebişleri korusun

Aynı şeyi bende dün gece yaşadım, normalde gece hiç kusmazdı. Gece bir uyandım sesi çıkmıyor sadece çırpınıyor. Nefes alamıyor.. kaldırdım hala yok bi süre sonra almaya başladı çok korkunçtu :KK43: uyanmasam ne olurdu düşünmek bile istemiyorum..
Allah korumus ben gece hep saat kurup kalkiyrm

Kızllaaarr, eşim kaşla göz arasında kızıma kavun yediriverdi:sinirli: bişi olmaz inşallah. Ben o kadar araştırma yapıyorum 3 gün kuralı, önce sebze yemeli falan, 180 gün dolmalı falan, adamın umrunda deil. Bizimki de bi mutlu severek yedi daha istiyor. Ay ter boşaldı resmen:skandal:

Kızllaaarr, eşim kaşla göz arasında kızıma kavun yediriverdi:sinirli: bişi olmaz inşallah. Ben o kadar araştırma yapıyorum 3 gün kuralı, önce sebze yemeli falan, 180 gün dolmalı falan, adamın umrunda deil. Bizimki de bi mutlu severek yedi daha istiyor. Ay ter boşaldı resmen:skandal:
Ay bnm doğum günümde dogurmussun ne guzel benim ogluş 23 nisan da doğdu. Demek ki ayniyiz da sen başladın mı ki ek gıdaya

Benim annem 2 aylıkken kavun suyu vermişti çay kaşığı ile :D hiç bir şey olmuyor merak etme olan sana oluyor delirmekle kalıyorsun

Ay bnm doğum günümde dogurmussun ne guzel benim ogluş 23 nisan da doğdu. Demek ki ayniyiz da sen başladın mı ki ek gıdaya
Ben başlamadım canm ek Gıdaya, 180 gün dolsun die bekliyorum kızım ne zaman başladı ek Gıdaya bilmiyorum eşim bunu ilk kez yapmıyormuş gibi geldi. Ek gıda için hazırlık yapıyorum. Rende kaşık falan aldım, notlar çıkardım ne nezaman verilir nasıl pişirmeli die. Ama anlaşılan boşa. Kendi babam da çikolata yedirmek üzereyken yakalamıştım, kavga etmiştim.
Benim annem 2 aylıkken kavun suyu vermişti çay kaşığı ile :KK70: hiç bir şey olmuyor merak etme olan sana oluyor delirmekle kalıyorsun
Vala şu son zamanlarda deliricem az kaldı. Çocuğu dünyaya getiren ben, hakkı en çok olan ben, kimse sallamıyor beni ya herkes işin eğlencesinde. Ağzını açıyor istiyor sen karışma diyorlar, her istediğini vericez mi oooooooffff:sopa:

kasik kasik yedirmedigi surece sorun olmaz heralde, sadece suyundan 1-2 damla. alerjik gidalara dikkat etmek lazim ama (cilek gibi)

Kızlar biz 4.5 aylık olduk bebegim hem mama alıyor hem emiyor doktor yavas yavas tattirmalara başlayalım dedi 3 gün kuralı ile başladı yoğurt ile başladım sebxe ile devam edeceğiz sizde durumlar nasil

Kızlar biz 4.5 aylık olduk bebegim hem mama alıyor hem emiyor doktor yavas yavas tattirmalara başlayalım dedi 3 gün kuralı ile başladı yoğurt ile başladım sebxe ile devam edeceğiz sizde durumlar nasil
Mama verdiğiniz için mi başladınız tadimlara. Bizde 4.5 ayligiz emziriyorum sadece

Bende oğluma bu aylarda başlamıştım mama aliyodu sadece kızım emiyo o yüzden 6 ayı doldurana kadar beklicem ama ufak tattırmak ar yapıyorum arada

Bende oğluma bu aylarda başlamıştım mama aliyodu sadece kızım emiyo o yüzden 6 ayı doldurana kadar beklicem ama ufak tattırmak ar yapıyorum arada
ben tattiracak bisey bulamiyorum, siz neyin tadina baktiriyorsunuz? uzumu bi yalattim, bir de elmanin suyundan 1-2 damla verdim. baska da bisey tattiramadim, hersey kati sanki

ben tattiracak bisey bulamiyorum, siz neyin tadina baktiriyorsunuz? uzumu bi yalattim, bir de elmanin suyundan 1-2 damla verdim. baska da bisey tattiramadim, hersey kati sanki
Yemeğin suyu zeytinin tadı meyve ne varsa yumurta sarısı tabi mercimekten bile daha küçük önüme ne gelirse paletli gıda hariç :)

Kızlar bebeklere demir damlası veriyormusunuz. Nasıl veriyorsunuz bugün verdim midesi bulandı. Birde direk ağzına mi damlatiyosunuz kaşıklami veriyorsunuz

Kızlar bebeklere demir damlası veriyormusunuz. Nasıl veriyorsunuz bugün verdim midesi bulandı. Birde direk ağzına mi damlatiyosunuz kaşıklami veriyorsunuz

Canım ebe beni baştan uyardı, elma suyuyla vs ver dedi. Midesi bulanabilir, kusabilirmiş.

• Beğen
Reactions: tmz
Kaşıkla verdiğim zaman tukuruyo bende ağzına damlatma ya başladım tek tek damlatiyorum oda yalaniyod zaten üzerinede ağzını yikansin diye su veriyorum biraz

• Beğen
Reactions: tmz
Günaydın mama verenler kac saat araliklarla mama veriyosunuz ve kac cc veriyosunuz. Acaba
mama değil ama anne sütünü 3 saatte bir kilo/56 yaparak ayarlanıyormuş internetten bakmıştım. mesala 4 kilo 200 gram olan bebek için 4200 / 56 = 75 mL

Back