2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizimde gunduz uykumuz yok :) o nasil isterse sekilleniyoruz 6 aya kadarda nasil isterse oyle sekillenicek misafir gelirse zaten hic bisey beklemesin mümkünse
Arkadaşım yüzüstü yatırarak çözüm buldu gündüz uykularına ama ben hala bulamadım öyle yatmayı sevmiyor bağırıyor, arada hiç istemesem de emzik veriyorum yorulduğu için onu atıyor veriyorum tekrar uyuyor en azından birer saat dinleniyor gün içinde yoksa eli kulağındadır gözünde sürekli uyku belirtisi keyif de sabaha göre düşük oluyor uyumazsa.
çok şükür geceleri sakin emdikten sonra gaz çıkarıp uyutuyorum hiçbirşey kullanmadan

Bizimde gunduz uykumuz yok :) o nasil isterse sekilleniyoruz 6 aya kadarda nasil isterse oyle sekillenicek misafir gelirse zaten hic bisey beklemesin mümkünse
Misafir zaten zor bir aydır iş yerindekileri kabul edemedim Kendimiz için temizlik ancak geceleri oluyor, yemek yapmak için de gece yani yorgun bir anne 2 de yat uyu 7 de kalk uyusun diye gözünün içine bak

2 dr birden gidiyorum ve ikisinin söylediği normal diyorlar
Bursadayız 4. Aya girdiğimizde dr.Halil gümüş var ona gitmeyi düşünüyorum yaşı var ve duyduğuma göre tecrübe dolu. Emzik kullanıyor musun canım? Ben iki gündür veriyorum atsada bir saatçik dinleniyor yüzü gülüyor sonrasında hiç vermiyorum kararsızım çünkü

Ayy hiç sorma bizimki de kırk yıldır ac gibi öyle bakıyo

benim gittiğim birsi özel ve bulunduğum şehrin en iyisi.doğduğundan beri hiç emzik almadı baya denedim ama malesef.son bir aydır denemiyorum.gaz ilacı biogayı bıraktım cuma günü ve cumadan beri iyice cozuttu.gündüzü geçtim gece uykusunda bitti.ay ne zaman düzene girecek bu çocuk yaaaa

Kirkliyken yuzuRu cok seviyodu simdi hic sevmiyo gece uyansa bile emiyo yada mamayi yiyincr birakiyorum kipirdana kipirdana uyuyo ama gündüz yanında nefes al uyanıyo ve uykusuda var biliuorum bakalim gece uykusunu nasıl o kendisi sekile soktuysa gunduzde girerdiye dusunuyorum

Kızlar ben işe başladım rapor bulmak zor heyet desen imkansız günde 3 saat süt iznim var öğle arasına yakın alıcam oğlum benden en fazla 3.5 saat ayrı kalmış olacak çünkü dün yüzüme bile bakmadı herkese güldü ama bana bir kez gülmedi çok zor geldi.

Aaa minnağa bakın siz, tavır mı yapmış anneye Allah kolaylık versin, zor

Bende bazdn kayınvalideme bırakıyorum işim olduğunda,aldığımda ise yüzüme bakmıyor herkese gülüyor bana gülmüyor.Resmen trip atıyor

Herkese merhaba uzun zamandir yazamadim kizim 4 bucuk aylik oldu cok sukur sakin bir bebek annesini yormuyor emmesi az 5 dk emip birakiyor dogdundan beri bole demekki yetiyor ona ayda 700 800 gr aliyoruz sukur kizimdan cok oglum yoruyor cise alistirdim sukur 3 yasinda simdi.. bide bu guzel oyuncaklardan oruyorum cocuklarima bende durumlar bole sizler naptiniz

Birde 3 aylikken nerdeyse kizimi kaybetcektim cok sukur iyi yatagina yatirmustim kusmus aglama sesine gittim zor nefes aliyordu agzindan burdundan kusmuk gelmis serumla ne temizlemeye calistim olmadi rengi degisti ambulansla acile gittik hava verip temizlediler nefes borusuna kusmugu kacmis omrumden omur gitmisti simdi surekli kontrol ediyorum dikjat edin kizlar surekli takip edin simdi biraz daha buyuduler sukur gec farketsem nolurdu bilmiyorum bana bagisladi evladimi Rabbim

Geçmiş olsun. Zaten kusan bir bebek miydi? Bizimki de çok kusuyor ama gece kusmuyor en azından. Gazi olduğunda ikininca mamanin yarısi çıkıyor nerdeyse. Gaz masajı da yapamıyorum karnına bastırınca kusuyor.

Arkadaşım getirdi bana da böyle oyuncaklardan, yıkanabilmesi çok hoş, ellerinize sağlık çok güzel örmüşsünüz
Çok geçmiş olsun

Resmen oğluma nazar değdi.Normalde kendi kendine oynardı hiç ağlamazdı.3 gündür çileden çıktım.her dakika kucak istiyor yere bırakıyorum ağlıyor.

Öyle bi durumda burun aspiratör ile çekeceksiniz baktınız çekecek bişey yok ağzınızla yapışıp çekeceksiniz yoksa nefessiz kalıyorlar

Geçmiş olsun. Zaten kusan bir bebek miydi? Bizimki de çok kusuyor ama gece kusmuyor en azından. Gazi olduğunda ikininca mamanin yarısi çıkıyor nerdeyse. Gaz masajı da yapamıyorum karnına bastırınca kusuyor.
Tsk ederim aslinda cok kusmaz ama oldu bole bisey bizde anlamadik

Tsk ederim aslinda cok kusmaz ama oldu bole bisey bizde anlamadik
Aynı şeyi bende dün gece yaşadım, normalde gece hiç kusmazdı. Gece bir uyandım sesi çıkmıyor sadece çırpınıyor. Nefes alamıyor.. kaldırdım hala yok bi süre sonra almaya başladı çok korkunçtu uyanmasam ne olurdu düşünmek bile istemiyorum..

Ay Allahım korusun bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…